An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Børs og finans

Sjefstrateg: - Vi kommer inn i en «farlig» periode

- Vi er i ferd med å treffe en vegg av motstand, advarer sjefstrateg.

Artikkel av: Eline Hvamstad
25. mars 2016 - 10.21

Det amerikanske aksjemarkedet vil trolig treffe en «farlig» periode med hakkete handel i løpet av de to neste månedene, sier sjefstrateg Sandy Jadeja i SignalPro til CNBC torsdag.

- Når det gjelder Dow Jones og S&P 500 mener jeg at vi er i ferd med å treffe en vegg, sier sjefstrategen til nyhetskanalen.

Ser vi på kortsiktige sykluser basert på tidsanalyse fremfor prisanalyse, mener strategen at det fortsatt er liv i dagens bullmarked til tross for det går inn i sitt syvende år etter den globale finanskrisen i 2008.

Han peker på at Dow Jones denne uken klarte å klore seg tilbake i positivt territorium for året, etter en bratt nedgang i januar tynget av bekymringer over kinesisk vekst, oljeprisfall og innstramming av pengepolitikken i USA

Jadeja sier man kan få videre oppgang, men advarer investorer om at de må forvente store svingninger fremover.

- Vi kommer faktisk inn i en ganske farlig periode i slutten av april. I år vil trolig «sell in may, go away» komme tilbake i kraft, sier sjefsstrategen til CNBC.