Børs og finans

- Alle aksjer går i 0 eller 1.000

Over 500 var samlet da Hegnar.no arrangerte Investordagen 2016 onsdag 15. juni. Gikk du glipp av arrangementet? Her er en liten stemningsrapport.

Artikkel av: Eline Hvamstad
17. juni 2016 - 09.08

I anledning 20-årsjubileum arrangerte Hegnar.no halvdagskonferansen "Investordagen 2016" onsdag 15. juni. 

Over 500 deltok på konferansen hvor store navn som Jarand Rystad, Peter Hermanrud og Øystein Stray Spetalen var på talerlisten.

Oljeanalytikerne Thina Saltvedt fra Nordea Markets og Torbjørn Kjus fra DNB Markets diskuterte oljeprisene og utviklingen videre i "Oljepanelet". I tillegg inviterte Trygve Hegnar sjeføkonomene Kari Due-Andresen fra Handelsbanken, Harald Magnus Andreassen fra Swedbank og Jan Ludvig Andreassen fra Eika til makrodebatt.

SE BILDENE FRA DEN RØDE LØPEREN HER!

På analytikersiden stilte Teodor Sveen-Nilsen fra Swedbank med sine beste anbefalinger innenfor olje, John Olaisen fra ABG Sundal Collier tok for seg oljeservice, mens Nicolay Dyvik fra DNB Markets tok for seg shippingsegmentet. 

Nordea Markets-analytiker Kolbjørn Giskeødegård mente han hadde fått den vanskeligste oppgaven, da han måtte trekke frem en salgskandidat, og Preben Rasch-Olsen fra Carnegie mente at barnas sparepenger måtte settes i Scatec Solar.

Videre ble blant annet porteføljeforvalterne Stig Myrseth i Dovre og Leif Eriksrød i Alfred Berg utfordret på scenen. Før kanskje Norges beste investor - Øystein Stray Spetalen avsluttet kvelden med et skreddersydd foredrag.

Spetalen avsluttet sitt foredrag - hvordan bli en god investor - med at alle aksjer går i 0 eller 1.000 ......... og matematikken seirer til slutt!

Stemningsrapporten ser du her.