Børs og finans

Techstep styrker konsernledelsen

Techstep vokser og styrker konsernledelsen med ny COO.

Faksimile fra Techsteps hjemmesider.

Faksimile fra Techsteps hjemmesider.

Artikkel av: Martine Holøien
19. mai 2017 - 14.48

Techstep ASA ansetter Inge Paulsen som Chief Operating Officer (COO), går det frem av en melding fredag.

«Techstep har det siste halvåret kjøpt flere selskaper for å etablere seg som en ledende leverandør til den digitale arbeidsplassen i Norden, og antall kunder som betjenes har økt fra 220 000 til 450 000. Nå starter arbeidet med å integrere selskapene og hente ut synergier for å kunne tilby en komplett løsningspakke for å gjøre arbeidslivet mobilt for kundene våre. Inge bringer med seg verdifull erfaring og blir en viktig ressurs i dette arbeidet fremover» sier CEO Gaute Engbakk i Techstep.