Børs og finans

Bygger 144 leiligheter på Hasle

AF Gruppen skal bygge 144 leiligheter på Hasle.

Illustrasjon hentet fra krydderhagen.no.

Illustrasjon hentet fra krydderhagen.no.

Artikkel av: Martine Holøien
23. juni 2017 - 12.36

AF Gruppen har inngått avtale med Haslemann AS for bygging av femte byggetrinn på boligprosjektet «Krydderhagen» på Hasle, går det frem av en melding fredag.

Boligutviklingsselskapet Haslemann AS eies 50/50 av AF Gruppen og Höegh Eiendom AS.

Krydderhagen utgjør boligdelen av HasleLinje, som er et nytt nærings- og boligområde sentralt plassert på Hasle i Oslo. Det planlegges totalt 7-800 boliger på HasleLinje, hvorav ca. 550 utvikles av AF Gruppen og Höegh Eiendom AS.

Femte byggetrinn omfatter oppføring av 144 leiligheter fordelt på fire bygg med underliggende kjeller. Byggetrinnet planlegges gjennomført som en totalentreprise og vil ha en verdi på 353 millioner kroner eks. mva.

Prosjektet starter opp i August 2017, og ferdigstillelse ventes i 1. kvartal 2019.

- Krydderhagen har blitt tatt veldig godt imot blant boligkjøpere i hovedstaden, og vi ser frem til å komme i gang med byggingen av nok et byggetrinn på Hasle, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen