An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Børs og finans

Har fortsatt tro på milliardbedriften

Erik Must og familien, som eier 24,7 prosent av Glamox, sier de ikke vil selge aksjene selv om Arendals Fossekompani selger hele eller deler av sin post.

Erik Must. Foto: Iván Kverme/FA

Erik Must. Foto: Iván Kverme/FA

Artikkel av: Eline Hvamstad
11. august 2017 - 07.49

Torsdag denne uken ble det kjent at Moldes største arbeidsplass Glamox i spill, skriver DN.

Det skal være hovedaksjonæren Arendals Fossekompani som vurderer strategiske alternativer for bedriften og det går mot børsnotering eller et direkte salg.

Investoren og industrieieren Erik Must, som sammen med familien sitter på 24,7 prosent av selskapet, forteller at han uansett utfall av prosessen ønsker å beholde familiens direkte eierskap i Glamox.

- Vi har vært aksjonær i bedriften siden 1982. Vi har fortsatt tro på bedriften og vil videreføre vårt langsiktige eierskap, sier Must til DN.

- Jeg har vært langsiktig eier i både Gyldendal, Norges Handels- og sjøfartstidende (NHST), Glamox og flere andre selskaper. Vi er langsiktige, det gjelder medier og det gjelder industri, legger han til.