An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Børs og finans

Mike Novogratz har tjent 2 milliarder på bitcoin

VIDEO: Makrotrader og gründer av Galaxy Investment Partners, Mike Novogratz, diskuterer bitcoin og cryptovaluta med Bloombergs Erik Schatzker. Han medgir at det er en boble, men også at det er en boble han vil eie. 

Møt mannen som har tjent 2 milliarder kroner på bitcoin og cryptovaluta, men som kunne tjent 5,5 milliarder kroner hvis han bare hadde fått kjøpt mer. Nå jakter han 500 millioner dollar, tilsvarende nesten 4 milliarder kroner, til et nytt hedgefond.

Artikkel av:  Redaksjonen
26. september 2017 - 13.06