Børs og finans

- Investorer er redde for ikke å komme inn i aksjen når noe skjer

Foto: NTB Scanpix

Foto: NTB Scanpix

Artikkel av: Stian Jacobsen
12. oktober 2017 - 11.06

I torsdagens rapport fra Investtech slår analytikeren fast at Austevoll Seafood ligger i stigende trendkanaler på kort og mellomlang sikt. En videre oppgang indikeres.

- Kursen har de siste dagene brutt opp gjennom tidligere motstand på kort sikt ved 84,70 kroner og utløst et kjøpssignal. Ved reaksjoner tilbake er det nå støtte ved dette nivået, samt ved 81 kroner på mellomlang sikt, skriver Investtech.

Positiv volumbalanse viser at aksjen stiger på høyt volum, mens den reagerer tilbake på lavt volum.

- Dette indikerer at investorer er redde for ikke å komme inn i aksjen når noe skjer, mens de er avventende til å selge på fallende kurser. Det er ikke meldt om signifikante handler blant nøkkelpersoner i selskapet det siste året. Innsidevurderingen er dermed nøytral, avslutter Investtech.