Børs og finans

Handelsbanken Capital Markets nedgraderer Telenor

Reduserer aksjen til reduser i ny oppdatering.

Foto: NTB Scanpix

Foto: NTB Scanpix

Artikkel av: John Inge Seljehaug
16. april 2018 - 11.39

Handelsbanken Capital Markets nedgraderer sin anbefaling på Telenor-aksjen til reduser fra akkumuler, skriver TDN Direkt. 

Kursmålet nedjusteres samtidig til 170 kroner per aksje fra tidligere 185 kroner per aksje.

Meglerhuset tar ned ebitda-estimatene for 2018-2020 med 1-3 prosent i forkant av resultatrapporteringen for første kvartal 2018 24. april. Ifølge nyhetsbyrået kommer de største negative effektene kommer fra selskapets virksomheter i Bangladesh, Øvrige områder og Myanmar, mens estimatene for Thailand og Malaysia oppjusteres.

For Myanmar-virksomheten reduseres estimatene for å reflektere intensiveringen av konkurransen som følge av den nye konkurrentens inntreden, som hadde lansert sine tjenester i tre av femten regioner ved midten av mars.