An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Børs og finans

Kjøp, kjøp og kjøp

Foto: Gorodenkoff / Shutterstock / NTB/Scanpix.

Foto: Gorodenkoff / Shutterstock / NTB/Scanpix.

Artikkel av: Stian Jacobsen
16. april 2018 - 12.32
An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.

I mandagens rapport fra Investtech anbefales kjøp av aksjer i Solon Eiendom, ABG Sundal Collier og Veidekke.

- Solon Eiendom viser en sterk utvikling innenfor en fin, stigende trend. Aksjer i stigende trender på Oslo Børs har i snitt steget 2,3 prosentpoeng mer enn gjennomsnittlig børsutvikling på tre måneders sikt. Kursen har etablert støtte ved 25 kroner, og det er lite motstand over dagens nivå. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.

- ABG Sundal Collier Holding ligger i en stigende trend på mellomlang sikt. Stigende trender indikerer at bedriften er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorer er økende. Kursen har brutt opp gjennom motstanden ved 6,45 kroner. Dette åpner for videre oppgang innenfor trenden. Aksjen er negativ på innsidehandler etter to salg i november og ett for en måned siden. Dette endrer likevel ikke kjøpsanbefalingen. Selskapet forventes å legge frem rapporten for Q1 26. april. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.

- Veidekke har brutt den fallende og det er gitt kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon. Positiv volumbalanse indikerer at kjøperne er aggressive mens selgerne er passive. Dette styrker kjøpssignalet. Det ligger motstand ved 93 kroner. Dette kan bremse oppgangen, mens et brudd opp gjennom dette nivået vil være et nytt kjøpssignal. Aksjen er positiv på innsidehandler. Vurdering: Svak kjøpskandidat, avslutter Investtech.

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.