Børs og finans

GIG «omfavner» nyheter fra USA

Gaming Innovation Group (GIG) kommer med gode nyheter fra USA.

Robin Reed - Foto: Finansavisen

Robin Reed - Foto: Finansavisen

Artikkel av: Øystein Byberg
16. mai 2018 - 14.49

Gaming Innovation Group (GIG) stiger 2,2 prosent på børsen onsdag ettermiddag. Selskapet mener aAvgjørelsen fra USAs høyesterett om å oppheve Professional and Amateur Sports Protection Act (PASPA), som tidligere i stor grad har forbydd sportsbetting i USA, har åpnet en stor forretningsmulighet for selskaper fokusert på vekst i regulerte markeder, fremgår det ifølge TDN Direkt i en melding fra selskapet.

GIG «omfavner» opphevingen. Hver enkelt delstat kan nå bestemme over egen regulering for sportsbetting.

Markedet venter at noen stater vil gjøre dette raskt, og at flere vil være klare til å åpne for sportsbetting inneværende år, hevdes det i meldingen. 

«Opphevingen er perfekt timet med hensyn til de fremadgående forberedelsene gjort med GIGs partner Hard Rock International, søknaden for New Jersey-lisensen og lanseringen av selskapets nye proprietære sportsbetting-tjeneste denne måneden», skriver selskapet.