Jobb & karriere

NHH klatrer på FT-rangering

NHH og AFF klatrer på Financial Times-rangering.

Foto: Joyseulay / Shutterstock / NTB scanpix

Foto: Joyseulay / Shutterstock / NTB scanpix

Artikkel av: Marianne Løland Skarsgård
14. mai 2018 - 08.33

NHH og AFF klatrer syv plasser på Financial Times-rangeringen over de beste åpne lederutviklingsprogrammene i verden, går det frem av en pressemelding. 

NHH og AFF er rangert som nummer 41 i verden og nummer 21 i Europa. I Norden er det bare Stockholm School of Economics som er over NHH og AFF på listen. 

- Dette er den beste plasseringen vi har hatt på rangeringen på fem år. Det er sterkt med tanke på den økende internasjonale konkurransen vi opplever, sier NHH-rektor Øystein Thøgersen.

Gir resultater

Ett av områdene NHH og AFF satser på, er å utvikle varierte og nyskapende læringsformer. Dette har gitt resultater på rangeringen.

- Vår høyeste prioritet er å tilby nyskapende, relevant og variert programinnhold. Derfor er vi ekstra stolte over å bli anerkjent for dette internasjonalt, sier administrerende direktør Trond Søreide i AFF.

I rangeringen deltar NHH og AFF med AFFs Solstrandprogrammet, Solstrandprogrammet Accelerate, AFF Samspill & Ledelse og NHHs Corporate Finance.

I kategorien Læringsmetoder- og materiell, klatrer NHH og AFF hele 12 plasser fra 2017.

Innen Kursdesign kommer NHH/AFF på 21 plass i verden, dette er en fremgang på fire plasser.

- Programmene henter inn nye perspektiver på organisering og ledelse, men det viktigste vi gjør er å sørge for at disse blir relevante for ledere i programmet. Derfor er vårt programdesign og læringsformer avgjørende for å skape verdi og måloppnåelse for deltakerne, sier Søreide.

IMD på topp

Det er IMD i Sveits som topper årets rangering. På plassene bak kommer University of Oxford: Saïd i Storbritannia og Iese Business School i Spania.