An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Børs og finans

Tesla får skikkelig juling på Wall Street

AP Photo/Ringo H.W. Chiu, File/NTB/Scanpix.

AP Photo/Ringo H.W. Chiu, File/NTB/Scanpix.

Artikkel av: Stian Jacobsen
3. mai 2018 - 15.32

To minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har Nasdaq-indeksen falt 0,44 prosent og står i 7.069,37 poeng, mens Dow Jones står i 23.784,07 poeng etter en nedgang på 0,59 prosent.

Tesla

I går la Tesla frem sine kvartalstall. Etter en analytikerkonferanse som analytikerstanden ikke lot seg overbevise av falt aksjen markert i etterhandelen på Wall Street.

I torsdagens førhandel omsettes aksjen for 279,36 dollar, ned 7,22 prosent.

Fed

De amerikanske børsene endte ned onsdag. Indeksene reagerte med et byks på rentedommen fra Federal Reserve, men falt kraftig den siste timen på hint om høyere inflasjon fremover. Dow Jones falt 0,7 prosent til 23.924,98, Nasdaq 0,4 prosent til 7.100,90, mens den bredere S&P 500-indeksen gikk tilbake 0,7 prosent til 2.635,67.

- Det er ikke så mye å lese ut av dette. Markedet fortsetter å slite med krefter som jobber mot hverandre, inklusive strålende selskapsresultater, høyere renter og frykt for handelskrig, sa global markedsstrateg Crit Thomas hos Touchstone Investments til CNBC.

- Som ventet holdt Fed styringsrenten uendret på gårsdagens rentemøte, men signaliserte ikke overraskende at de har blitt mer komfortable med inflasjonsutsiktene, skriver Marit Øwre-Johnsen i en oppdatering fra DNB Markets.