Børs og finans

Instabank henter ny CFO

Per Kristian Haug går inn i stillingen som CFO i Instabank. Haug hentes fra rollen som CFO i yA Bank og tiltrer stillingen 1. september.

Per Kristian Haug

Per Kristian Haug

Artikkel av: Njål Eivind Kleiven
11. juli 2018 - 08.51

Administrerende direktør Robert Berg er svært fornøyd med å ha hentet en betydelig kapasitet på finansområdet som blir en viktig bidragsyter i arbeidet med å realisere bankens ambisiøse planer.

- Ikke minst vil vi ha nytte av Per Kristians erfaring fra å arbeide innen det Nordiske Finanskonsernet Resursbank. yA Bank har vært en del av Resurs Bank de siste årene. Instabank er svært tydelig på de geografiske ekspansjonsplanene og da har vi vært på utkikk etter en CFO som kan styrke oss i den sammenheng. Det har for øvrig vært viktig for oss at Per Kristian så tydelig deler bankens vekstambisjoner og så er det selvsagt fantastisk at en slik kapasitet velger å satse på Instabank som arbeidsgiver, sier Robert Berg i en melding.

Attraktiv merkevare

Etter lanseringen for under to år siden har Instabank fått over 19 000 kunder fordelt på produktene sparing, lån og forsikring i Norge og Finland.

- Instabank er en innovativ bank med geografiske vekstambisjoner og et veldig bra team. Instabank har på imponerende kort tid etablert en solid bank med en meget god skalerbar driftsmodell og en tydelig og sterk attraktiv merkevare, sier påtroppende CFO Per Kristian Haug.

Haug har solid erfaring fra bankbransjen etter å ha jobbet som CFO i yA Bank i tilsammen 6 år. Han har også betydelig erfaring ifra andre lederstillinger både fra finansbransjen og andre innovative vekstselskaper. Haug er Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.