An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Børs og finans

Analytiker frykter kursfall – anbefaler salg

Illustrasjon av Norsk Hydro: Investtech.com.

Illustrasjon av Norsk Hydro: Investtech.com.

Artikkel av: Stian Jacobsen
3. januar 2019 - 14.56

Investtech anbefaler salg av aksjer i Norsk Hydro og Olav Thon Eiendomsselskap.

- Norsk Hydro ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Det viser at investorer over tid har solgt til stadig lavere kurser for å komme seg ut av aksjen, og indikerer en negativ utvikling for bedriften. Aksjen har motstand ved cirka 44,70 kroner. Det er lite støtte under dagens nivå, noe som øker risikoen. Vurdering: Salgskandidat, skriver Investtech.

- Olav Thon Eiendomsselskap viser en svak utvikling innenfor en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økende pessimisme blant investorene og indikerer videre kursnedgang. Kursen har brutt den tidligere støtten ved 141 kroner, og bekrefter med det den negative trenden. Kursen er på det laveste siden 2016. Aksjen har nå motstand ved 141 kroner. Det er lite støtte under dagens nivå. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.