Børs og finans

Flere interessenter har meldt sin interesse

Styret setter nå opp en tidsplan hvor det vil gi sin vurdering og anbefaling til aksjonærene senest innen utgangen av februar.

Foto: Paul Kleiven / NTB scanpix

Foto: Paul Kleiven / NTB scanpix

Artikkel av: Marianne Løland Skarsgård
11. januar 2019 - 15.15

Styret i Oslo Børs VPS inviterte 4. januar til en prosess hvor aktørene som er interesserte får muligheten til å komme med bud på aksjene i Oslo Børs VPS. Etter invitasjonen har flere interessenter meldt sin interesse, heter det i en melding fredag.

Det skal være avholdt møter med enkelte av disse og det er avtalt nye møter hvor interessenter møter administrasjonen i Oslo Børs VPS.

«Styret er i en prosess som har som mål å finne den beste løsningen for aksjonærenes verdier, i tillegg til en god plan for videreutvikling av børsen og verdipapirsentralen i Norge, herunder blant annet kapitaltilgangen til selskapene som benytter seg av markedsplassene til Oslo Børs», går det frem av meldingen.

Styret ser at det pågående arbeidet blir omfattende, og tar tid.

«Det er svært viktige vurderinger som skal gjøres, og styret setter nå opp en tidsplan hvor det vil gi sin vurdering og anbefaling til aksjonærene senest innen utgangen av februar».

Styret anbefaler ifølge meldingen sterkt at aksjonærene avventer styrets endelige anbefaling før de tar stilling til noe bud.

Arctic Securities er engasjert for å bistå styret i arbeidet.