Børs og finans

Meglerhus: - Vekst og marginer få andre kan matche

Pareto Securities tar nå opp dekning på Norbit.

VEKSTMOTOR: – Sonar-løsningen i kofferten har vært vekstmotoren vår i flere år nå. Denne kan man sjekke inn og ta med seg som standardbagasje på et passasjerfly, sier Per Jørgen Weisethaunet, daglig leder og medeier i Norbit. FOTO: Paul Kopperud/NORBIT

VEKSTMOTOR: – Sonar-løsningen i kofferten har vært vekstmotoren vår i flere år nå. Denne kan man sjekke inn og ta med seg som standardbagasje på et passasjerfly, sier Per Jørgen Weisethaunet, daglig leder og medeier i Norbit. FOTO: Paul Kopperud/NORBIT

Artikkel av: Siri Knutsen Vosgraff
13. august 2019 - 10.17

Pareto Securities tar opp dekning på Norbit-aksjen med en kjøpsanbefaling, melder TDN Direkt.

Kursmålet er satt til 30 kroner.

Pareto viser ifølge nyhetsbyrået til et sterkt første kvartal, og at Norbit har sikret seg rammekontrakter for ITS og vekst i Oceans-segmentet. Meglerhuset venter at omsetningen i snitt vil vokse med 27 prosent i perioden fra 2018-21, fulgt av en vekst på 35 prosent i justert EBITDA per år.

«Norbit tilbyr sterk organisk vekst og marginer få andre kan matche», skriver Pareto ifølge TDN Direkt, og venter at kontantstrømmen vil gjenopptas når kapitaloppbyggingen normaliseres og driftsinvesteringene avtar.

Meglerhuset var en av tilretteleggerne i selskapets IPO.