An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Eiendom

Ber om 17,4 millioner for funkisvilla på Nesøya

Foto: Boa Eiendom Oslo Vest v/Mateusz Michalowski.

Foto: Boa Eiendom Oslo Vest v/Mateusz Michalowski.

Artikkel av: Odd Steinar Parr
15. september 2016 - 15.10

Om du fulgte med på TV3-serien «Lukket visning» for et par år siden, husker du kanskje en velutstyrt funkisbolig i Sundveien på Nesøya, med E18 rett over bukta.

294 kvadratmeter P-rom over to plan, to doble garasjer med plass til fem biler, 1,8 mål tomt inklusive 20 meter strandlinje og egen brygge ble i programmet prisvurdert til 15,9 millioner kroner av Espen Hordnes i Privatmegleren Aveny.

Eiendommen ble solgt for 13,8 millioner kroner i kjølvannet av programmet, men nå har kjøperne den gang lagt den ut for salg - i det åpne markedet.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Utsikten. Foto: Boa Eiendom Oslo Vest v/Mateusz Michalowski.

Hvorfor åpnes dørene nå?

- Det er ikke mer komplisert enn at selger vil tjene så mye som mulig på salget. Vedkommende vil ha en budrunde, og ønsker derfor å gå bredt ut for å finne kjøperne som er villige til å betale mest, sier megler Marianne Dåsnes i Boa Eiendomsmegling til Hegnar.no.

Hun formidler salget sammen med megler og Boa-gründer Tommy Friestad.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Kjøkkenet, 1. etasje. Foto: Boa Eiendom Oslo Vest v/Mateusz Michalowski.

- Helt realistisk pris

Prisantydningen duoen (foto: Boa Eiendomsmegling) går ut med er 17,4 millioner kroner.

Er det en realistisk pris?

- Vi føler den er helt realistisk. Prisøkningen i markedet har vært god siden den gang. Eiendommen har også blitt oppgradert en del siden programmet, blant annet med ny treplatting på 85 kvadratmeter, innredning av walk-in-garderobe i hovedsoverommet. Samtlige vinduer er påkostet med skreddersydd solskjerming av persienner med 70 millimeter, og det er satt opp en hel speilflate spesialtilpasset kjøkkenveggen, noe som gir 1. etasje en helt annen romfølelse, sier Dåsnes.

- Det er et godt marked å selge i, og responsen på annonsen har vært veldig bra. Vi har hatt 25.000 treff på den siden sist fredag, og skal ha tre privatvisninger før første fellesvisning i helgen, fortsetter hun.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Takterrassen. Foto: Boa Eiendom Oslo Vest v/Mateusz Michalowski.

«Kupping» vil koste

Kan eiendommen bli solgt før fellesvisningene?

- Vi skal veldig mye over prisantydning før det kommer til å skje. Selger har god tid, stresser ikke og er veldig fleksibel. Vedkommende skal flytte, men vil ikke selge dette for enhver pris, svarer megleren.

Hun karakteriserer kvaliteten på boligen som «gjennomgående høy», med blant annet tre designbad, kjøkken fra Poggenpohl og overflater med designfliser og lamellgulv av 26 centimeter bred hvitoljet, dobbelvokset heltre eik.

- I tillegg følger masse finesser og apper som kan styre både lys og varme. For eksempel kan du varme opp hjulspor ut av garasjen om vinteren, sier Dåsnes.

Hun trekker også frem et «waterguard system» med alarm som automatisk stenger stoppekraner i alle våtrom.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Musikkrommet. Foto: Lasse Lerdahl.

225 kvm terrasse

- 1. etasje av boligen er et åpent og gjennomgående samlingsrom med hele 2,7 meter takhøyde, med en ståltrapp i midten. Denne sosiale sonen står for mye av husets unike karakter, sier megleren.

- Videre følger tre gode soverom, med hvert sitt bad. Fra et «master bedroom» har du utgang til takterrassen. For øvrig følger kinorom og et musikkrom som kan gjøres om til to soverom. Arealutnyttelsen er god, og store vindusflater gir fine lysforhold i begge etasjer, legger hun til.

Eiendommen teller fire terrasser på i alt 225 kvadratmeter. 

- Den har også en hage, som riktignok ikke er kjempestor. Men den er en fin flekk som egner seg for lek med både hund og barn, skyter Dåsnes inn.

Ved brygga som følger med eiendommen ligger det i dag en rib av merket Cempus på 5,20 meter med 90 HK Evinrude E-tec. Båten kan ifølge annonsen være med i kjøpsforhandlingene.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Innkjørselen. Foto: Boa Eiendom Oslo Vest v/Mateusz Michalowski.

Utsikt til E18

Du sier ikke noe om beliggenheten?

- Eiendommen ligger i første rekke mot sjøen i attraktive og familievennlige omgivelser på Nesøyas vestside, med svært gode solforhold fra morgen til kveld. Atmosfæren er tilbaketrukket, med gangavstand til turområder og tennisbaner til fri bruk. Dessuten er veien stengt for trafikk i morgenrushet, sier Dåsnes.

Hva med utsikten til motorveien, og trafikken som suser forbi der?

- Vi legger ikke skjul på at det ligger en vei på andre siden av bukta, og bak en støyskjerm. Denne beliggenheten er hensyntatt i prisantydningen. Til gjengjeld får du nærhet til butikker og offentlig kommunikasjon, med få minutters gange til butikker og enkel tilgang til E18, samt 15 minutters kjøring til store kjøpesentre og Oslo sentrum.

- Det spørs jo litt hva man er vant til av trafikk, og her er vi mennesker så forskjellige. Som nevnt er det så mye annet ved eiendommen som trekker opp. Derfor er vi overbeviste om at de rette kjøperne ser verdiene og er villige til å betale for disse, sier megleren.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Kinorommet. Foto: Boa Eiendom Oslo Vest v/Mateusz Michalowski.

- Passer for alle

Hvem er målgruppen?

- Eiendommen passer egentlig for alle. Det er et par som bor der nå, men den kan fungere utmerket for alt fra enslige til barnefamilier. Det jeg ser for meg er kanskje et ungt par med barn, svarer Dåsnes, og viser til «to gode skoler» i nærheten.

Hvordan er markedet for boliger i denne prisklassen nå?

- Hvis du ser på hva du får i sentrum, så går både leiligheter og eneboliger i eldre stand til priser godt over ti millioner kroner. I utgangspunktet tenker vi at dette burde være et lettsolgt objekt, siden det skiller seg såpass ut blant veldig mye annet som er ute nå, sier megleren.

- Dessuten er huset relativt nytt, og 17 millioner er for mange ikke like avskrekkende som det var for noen år siden, avslutter Dåsnes overfor Hegnar.no.

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.