Eiendom

Christian Ringnes er optimist

- Nå begynner prisene å gå, sier eiendomsinvestoren.

Christian Ringnes. Foto: NTB scanpix.

Christian Ringnes. Foto: NTB scanpix.

Artikkel av: Odd Steinar Parr
17. februar 2017 - 10.40

Det er gode tider i eiendom.

- Vi har ikke hatt det bedre siden vikingtiden. Det er veldig bra nå, men man må også huske at vikingtiden hadde sin slutt. Det som har reddet oss, er at man har satt ned renten hver gang det er blitt vanskelig i markedet. Nå er det ikke noe mer på å gå for renten, sa Christian Ringnes ifølge Estate Nyheter da han tradisjonen tro avsluttet City-konferansen.

Eiendomsspar-sjefen er likevel optimist, og peker for det første på ganske lav nybygging i 2017 og 2018.

- Samtidig har vi stigende sysselsetting og boligpriser som gir konverteringer. Da får vi en ledighet som er så lav at leieprisene begynner å gå. Jeg tror husleiene vil gå fort i kontormarkedet i 2017 og 2018, sa han ifølge Estate.