Eiendom

Olav Thons beste tips

- Jeg regner med det er enda en viss tid til jeg blir pensjonist, sier 93-åringen.

Artikkel av: Odd Steinar Parr
17. februar 2017 - 11.11

Olav Thon var blant foredragsholderne da Citykonferansen i går gikk av stabelen for 30. år på rad.

- Jeg regner med at det er enda en viss tid til jeg blir pensjonist. Men jeg tror tanker fra min spede begynnelse kan være noe å tenke på for de unge hvis de ønsker en god reise i næringslivet, sa eiendomskongen ifølge Estate Nyheter.

- Handler om utvikling

Han erfarte tidlig at mange konkurrenter solgte straks de hadde en gevinst.

- Jeg så at det var dårlig business, for de måtte løpe etter og kjøpe tilbake til høyere priser. For meg handler det om å kjøpe en eiendom og utvikle den, så inntektene går opp. Mitt tips til de unge er at utvikling er bakgrunnen for den suksessen som det er blitt, sa Thon ifølge nettstedet.

- Faktum er at mye eiendom ikke er utviklet, fortsatte han.

- Må finne arbeidsglede

Thon understreket at det å finne arbeidsglede er en viktig egenskap.

- Og når dere får noen tilbakeslag, må dere finne glede i å rette det opp igjen, avsluttet han ifølge Estate.