Eiendom
Dette produktet har ingen tilknytning til redaksjonene i Hegnar Media.
Hegnar Agenda
Annonsørinnhold

Drømmer du om ny hytte på Sjusjøen?

Ny eller brukt hytte er noe mange ofte lurer på. Det er kanskje overraskende for mange at det i de aller fleste tilfeller er lønnsomt å bygge nytt.

20. mars 2018 - 10.20

Det er mange fordeler med å bygge nytt, som folk flest ikke tenker på. Det kan være rimeligere å kjøpe brukt hytte enn å bygge ny der og da, men mange glemmer å tenke på alle utgiftene til vedlikehold som påløper ved en brukt hytte. Dessuten kan det finnes skjulte feil og mangler, noe som gjør at mange får seg en ubehagelig overraskelse.

Det er klart flere fordeler med å investere i ny hytte, enn ved kjøp av brukt hytte. Du kan for eksempel skreddersy hytten etter dine egne ønsker og behov. Dette gjelder alt fra type gulv, type fliser, fargevalg, rominndeling, slagretning dører, integrering av kaffemaskin eller vinskap. Eller kanskje du hadde sett deg ut en helt spesiell peisovn? Dette er alle ting du kan være med å bestemme dersom du investerer i en ny ferdighytte. 

Les om alle fordelene med å kjøpe ny hytte her.  

Malmlaft er en av Norges eldste hytteleverandører og loser deg trygt gjennom både kjøps- og byggeprosessen. På Sjusjøen leverer Malmlaft totalpakker med tomt og ferdig hytte. Hyttene ligger på Natrudstilen, en av de mest populære og nyeste hytteonrådene på Sjusjøen - Midt i smørøyet i forhold til langrennsløyper, skiskyting, terrengsykling og andre friluftsaktiviteter.

Tenk deg å spenne på deg langrennsskiene rett utenfor hyttedøren og å få tilgang på uendelig mange mil med ferdigpreparerte løyper. Sjusjøen er et snøsikkert langrennseldorado, kun 15 minutter fra Lillehammer og et par timer fra Oslo med bil. Med andre ord et perfekt hytteområde dersom du bor på Østlandet. 

Området har flere år på rad blitt kåret til Norges beste langrennsdestinasjon og tiltrekker seg de beste langrennsløperne i verden. Gjennom vinteren trender både det norske og andre landslag i dette fantastiske skiområdet med over 300 km velpreparerte skiløyper. Se hele løypekartet her! Om sommeren er det sykkelløyper så langt øyet kan se, gode jakt og fiskemuligheter og flotte turområder. 

Les mer om de mange sommer- og vinteraktivitetene du kan utforske på Sjusjøen her. 

Til tross for at det er langrennsløyper Sjusjøen kanskje er mest kjent for, har de også etterhvert utviklet et flott anlegg på Natrudstilen. Natrudstilen skisenter tilbyr en flott alpinbakke med 6 seter stolheis, barnebakke,  skiskyting og  langrenn vinterstid. På sommeren er det rulleskiløype, sykling, bading og stivandring. Natrudstilen har også en kafè med god mat - som er åpen hele året. 

Nå utvikles det nye hytter på Natrudstilen, Sjusjøen. Ta kontakt for en prat i dag. 

Det er verdt å merke seg at alle hyttene bygges på selveiertomter. Selveiertomter har betydelig høyere verdi enn festetomter. De fleste fagmiljøer anser også en selveiertomt som tryggere og sikrere enn en festetomt.

Malmlaft har flotte ferdighytter til salgs på Sjusjøen. Hyttene ligger solrikt i et flott landskap med vakker utsikt og langrennsløyper og sykkelveier direkte ved hytta.

Se alle Malmlafts ferdighytter på Sjusjøen her.

Annonsørinnhold