Eiendom

2-roms i Stavanger opp 21 prosent på én måned

Slik går leieprisene i Stavanger.

Foto: Finansavisen

Foto: Finansavisen

Artikkel av: Øystein Byberg
10. juni 2018 - 00.46

Tall fra Utleiemegleren viser at det i snitt nå koster 9.500 kroner å leie en 2-roms i Stavanger. Sammenlignet med forrige måned, er dette en oppgang på 21,1 prosent. Sammenlignet med samme måned i fjor er det en oppgang på 2,9 prosent.

En 3-roms koster i snitt 12.610 kroner per måned. Sammenlignet med forrige måned er det en nedgang på 4,6 prosent. Sammenlignet med samme måned i fjor, er det en oppgang på 2,1 prosent.

-Antall ledige boliger på Finn.no teller nå 564 boliger i Stavanger, som er 22 posent høyere sammenlignet med forrige måned. Dette er naturlig i høysesongen. Vi har også registrert godt besøk på visninger på de fleste objekter. For 2-roms ligger leieprisene i mai på 9.500 kroner,  som er 7,1 prosent høyere enn snittet for 2018. For 3-roms ligger leieprisene i mai på 12.610 kroner,, som er 12,1 prosent høyere enn snittet for hele 2018. Det er fortsatt rift om eneboliger med høy standard i de populære områdene og vi har oppnådd meget gode priser i dette segmentet. Generelt kan vi si at det er flere potensielle leietakere på visning på de fleste objekter, sier daglig leder ved Utleiemegleren Stavanger, Eirik Hauge, i en melding.