An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Eiendom

2-roms i Stavanger opp 21 prosent på én måned

Slik går leieprisene i Stavanger.

Foto: Finansavisen

Foto: Finansavisen

Artikkel av: Øystein Byberg
10. juni 2018 - 00.46

Tall fra Utleiemegleren viser at det i snitt nå koster 9.500 kroner å leie en 2-roms i Stavanger. Sammenlignet med forrige måned, er dette en oppgang på 21,1 prosent. Sammenlignet med samme måned i fjor er det en oppgang på 2,9 prosent.

En 3-roms koster i snitt 12.610 kroner per måned. Sammenlignet med forrige måned er det en nedgang på 4,6 prosent. Sammenlignet med samme måned i fjor, er det en oppgang på 2,1 prosent.

-Antall ledige boliger på Finn.no teller nå 564 boliger i Stavanger, som er 22 posent høyere sammenlignet med forrige måned. Dette er naturlig i høysesongen. Vi har også registrert godt besøk på visninger på de fleste objekter. For 2-roms ligger leieprisene i mai på 9.500 kroner,  som er 7,1 prosent høyere enn snittet for 2018. For 3-roms ligger leieprisene i mai på 12.610 kroner,, som er 12,1 prosent høyere enn snittet for hele 2018. Det er fortsatt rift om eneboliger med høy standard i de populære områdene og vi har oppnådd meget gode priser i dette segmentet. Generelt kan vi si at det er flere potensielle leietakere på visning på de fleste objekter, sier daglig leder ved Utleiemegleren Stavanger, Eirik Hauge, i en melding.