Eiendom

Priser kjempebolig til 150 mill.

En halvferdig kjempebolig på Frogner med fire vinkjellere og svømmebasseng større enn på The Thief skal nå selges. 

Kristinelundveien 14B på Frogner i Oslo. Foto: Steinar Grini / Finansavisen.

Kristinelundveien 14B på Frogner i Oslo. Foto: Steinar Grini / Finansavisen.

Artikkel av:  Redaksjonen
9. juni 2018 - 11.22

(Finansavisen): Mange av Oslos luksusmeglere kappes nå om oppdraget å selge gigantboligen som nå oppføres i Kristinelundveien 14B på Frogner i Oslo, skriver Finansavisen.

I rammetillatelsen fra Oslo kommune tilbake i 2013 fremgår det at det skulle bygges et nybygg over tre etasjer på til sammen 667 kvadratmeter.

Når meglerne har gitt sine prisvurderinger opereres det nå med fire etasjer og et BRA-areal på 918 kvadratmeter med samlet bygningsmasse på 1.022 kvadrat på den knappe 1,5 mål store tomten, ifølge avisen.

Prissprik blant meglere

Sem & Johnsens luksusmegler Jan Fredrik Bonde priser boligen til hele 150 millioner kroner. Nordvik & Partners ga høsten 2016 en prisvurdering på 125 millioner kroner på boligen.

Flere av konkurrentene hevder ifølge avien at de to prisvurderingene ligger skyhøyt over markedspris.

- En ferdig bolig er ikke verdt mer enn 70 millioner, hevder én megler som kjenner prosjektet relativt godt.

- Prosjektet er verdt 40 millioner slik det står i dag. I tillegg behøves det 30 millioner for å få det ferdig. Selv da blir det dyrt ettersom beliggenheten byr på mye trafikk, sier en annen megler til avisen.

Større enn The Thief

Boligen er ifølge Finansavisen tegnet av arkitekt Niels Torp og planlagt med særdeles høy standard. Underetasjen i boligen er tenkt å inneholde svømmebasseng med spa-avdeling, trimrom, filmrom og badstue.

Bassenget hevdes å være større enn på Stordalen-­hotellet The Thief.