Eiendom

Rekkehus gikk én million kroner over takst

Rekkehuset gikk én million kroner over takst, tross store oppussingsbehov. 

Artikkel av: Martine Holøien
6. juni 2018 - 09.00

Boligprisveksten for mai viser at eiendomsmarkedet både i Oslo og hele landet er sterkt. Det kan eiendomsmegler Elisabeth Bjerke Lie i Obos Eiendomsmegler bekrefte. Denne uken solgte hun et rekkehus på 111 kvadratmeter på Bøler fra 1958 for åtte millioner kroner, én million kroner over takst, ifølge DN.

- På visningen fikk jeg tilbakemelding om at prisantydningen på syv millioner kroner var i høyeste laget, og det tok litt tid før budrunden kom i gang. Men så kom fire budgivere på banen, hvorav to hadde bestemt seg for at denne boligen ville de ha, sier Bjerke Lie til avisen.

Rekkehuset i det populære området er fra 1958.

- Det har stått forholdsvis urørt siden den gang, sier Bjerke Lie til DN. Det betyr at de nye eierne må påregne vesentlig oppussing for å få rekkehuset til dagens standard.