Eiendom

Ville ha 14,9 mill. - fikk ikke solgt - ny pris: tre mill. mer

- Interessen er tilstede selv om jeg ikke har mottatt håndfaste bud, sier megler.

Foto: Privatmegleren Nyeboliger

Foto: Privatmegleren Nyeboliger

Artikkel av: Marianne Løland Skarsgård
14. september 2018 - 10.58
An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.

Før første spadetak var tatt, lå tomannsboligen i S.H. Lundhsvei 13 på Bygdøy ute for salg, med prisantydning på henholdsvis 14,9 og 15,9 millioner kroner. Den gang var det Nils O. M. Nordvik og Caroline Leirflaten ved Nordvik & Partners Bygdøy Allé som presenterte den prosjekterte tomannsboligen.

Nå er boligen ferdig og på ny annonsert for salg. Denne gangen er det Privatmegleren Nyeboliger som har fått salgsoppdraget, og prisantydning lyder på 17,9 millioner kroner.

- Det er et godt stykke fra 14,9 millioner kroner, og opp til 17,9 millioner?

- Ja det er betydelig forskjell. Boligen var da ikke bygget, og man har trolig priset inn den ulempen med å måtte vente et år på ferdigstillelse, sier daglig leder Eirik Lande til Hegnar.no.

Han bekrefter at boligene var ute i markedet en kort periode før de ble bygget og forsøkt solgt på bustadoppføringslova, men er imidlertid usikker på om den faktiske leveransen er den samme.

- Standard på utstyr og innredning er giret godt opp. Dette kan være medvirkende årsaker til prisdifferansen, påpeker megleren. 

Tett og lite privat

Boligen, som har et bruksareal på 215 kvadratmeter, er over to plan samt kjeller, med blant annet tre bad, fire soverom, vaskerom, walk-in garderobe, solrik takterrasse på 29 kvadratmeter, balkong, hage og dobbel garasje.

Interessen for boligen er ifølge megleren tilstede selv om han ikke har mottatt håndfaste bud. 

- Vi diskuterer muligheter med flere interessenter, sier Lande.

Tilbakemeldingene han har fått, er at boligene fremstår som veldig attraktive, men at det blir tett og lite privat. 

Eiendommen i S.H. Lundhsvei 13 er delt inn i tre seksjoner, bestående av eksisterende bolig, samt en tomannsbolig, hvor boligen omtalt i saken, er seksjon nr.to.

- I første omgang er det kun seksjonsnummer nr. to som ligger ute for salg. Den andre halvparten har ikke vært ute i markedet ennå, forteller Lande.

Saken fortsetter under bildet.

Prissensitiv marked

Markedet generelt oppleves ifølge Lande som meget prissensitivt.

- Med det mener jeg at det er viktigere enn noen gang å treffe riktig på prising. Er prisen markedstilpasset og balansert, er aktiviteten høy og det ender ofte opp i heftige budrunder som strekker seg langt over prisantydning. 

- Dersom prisen har et utgangspunkt som markedet anser som høyt, er det færre som prøver seg på et lavere nivå, avslutter megleren.