Eiendom

Middelthunet: 49 av 49 leiligheter revet bort

- Vi har truffet blink.

Middelthunet. Illustrasjon: OBOS/Veidekke Eiendom.

Middelthunet. Illustrasjon: OBOS/Veidekke Eiendom.

Artikkel av: Odd Steinar Parr
8. februar 2019 - 15.40

42 av 46 leiligheter ble revet vekk på halvannen time da første salgsmøte for boligprosjektet Middelthunet på Majorstuen i Oslo ble gjennomført 24. januar.

I går åpnet Veidekke Eiendom og OBOS for salg av 2-romsleiligheter.

Responsen var igjen upåklagelig. I løpet av én kveldstime på Colosseum Kino ble samtlige 49 leiligheter solgt.

93 av 95 leiligheter solgt

Dermed er 93 av 95 leiligheter i et av landets mest prestisjetunge boligprosjekter solgt.

- Vi visste at det var høy interesse for Middelthunet, men har sjelden sett en liknende interesse for et boligprosjekt i Oslo, sier daglig leder Herman Engesgaar i M17 Utvikling AS.

Middelthunet skal bygges på eiendommen til det gamle Nordea-bygget, midt på Majorstuen rett ved Frognerparken og et av Norges største kollektivknutepunkt.

- Vi vet at mange ønsker å bo på Majorstuen, og responsen bekrefter at vi har truffet blink hos målgruppen, sier Arne Baumann, konserndirektør boligutvikling i OBOS og styreleder i M17 Utvikling AS.

Neste akt: 26. februar

26. februar legges 45 nye 3- og 4-romsleiligheter for salg, mens det 12. mars er salgsstart for ytterligere 43 2-romsleiligheter.

Boligene i prosjektet varierer fra 43 til 390 kvadratmeter, med både priser og romløsninger tilpasset ulike behov og økonomi. Nesten alle kommer med én eller flere balkonger.

I tillegg kommer utsikt til Frognerparken i det nære, og Oslofjorden i det fjerne, fra to felles takterrasser. Boligene leveres i tillegg med smarthusteknologi.