Eiendom
Premium meglere og kontorer

PrivatMegleren Dyve & Partnere

Dyve & Partnere Eiendomsmegling AS

PRIVATmegleren Dyve & Partnere består, som alle andre PRIVATmegler kontorer, av håndplukkede eiendomsmeglere som har spesiell kompetanse innenfor boligmarkedet i sitt nærmiljø og har forståelsen i et marked til å kunne skreddersy salgsprosessen for enhver eiendom som omsettes. Vårt meglerteam har erfaringen, kompetansen og verktøyet som vi ser som de viktigste forutsetninger for å kunne gjennomføre det mest optimale boligsalget i enhver markedssituasjon i det eksklusive boligmarkedet på Oslo Vest. Vår portefølje utgjør i hovedsak attraktive eiendommer på Oslo Vest, fritidseiendommer på fjellet og ved sjøen. Det er her vi har vår spisskompetanse, men vi har også kompetanse på andre deler av Oslo og omegn.

Dyve & Partnere har sentral beliggenhet på Sjølyst, Skøyen. Lokalet er på bakkeplan og har svært god mulighet for vinduseksponering for våre salgsobjekter.

Boligsalg handler om mennesker og følelser. Dette har vi stor respekt for og nettopp derfor er våre kunder i høysete og kjedens leveransegaranti følges til enhver tid. Dette er en detaljert beskrivelse av salgsprosessen som sørger for presisjon og kvalitet i alt vi leverer. Denne har boligselger tilgang til og kan derfor følge salgsprosessen til enhver tid.

Forbrukerrådet anbefaler at man vurdere flere enn en eiendomsmegler ved salg av bolig. Det gjør vi også. Våre meglere og vår leveranse tåler sammenligning. Hos oss er du som boligselger i trygge hender. Meglerteamet Dyve & Partnere er håndplukket og representerer en tungvekter på Oslo Vest.

Vi ønsker alle våre tidligere, eksisterende og nye kunder velkommen til å ta kontakt med en av våre eiendomsmeglere.