Eiendom

GJØNNES/BEKKESTUA - Stor, prosjektert 4-roms endeleilighet. Omfattende tilvalg og standardheving. Sydvestvendt balkong på ca 13 kvm. Heis. Garasjeplass. Transport av kjøpekontrakt.

GJØNNES/BEKKESTUA - Stor, prosjektert 4-roms endeleilighet. Omfattende tilvalg og standardheving. Sydvestvendt balkong på ca 13 kvm. Heis. Garasjeplass. Transport av kjøpekontrakt.
 • Velkommen til Gjønneshagen - Bekkestuas nyeste leiligheter!
 • Endeleilighet i 3.etg. med sydvendt balkong
 • Utomhusarealet vil bli parkmessig opparbeidet med "tun" og gangveier.
 • Fri utsikt fra balkongen!
 • Praktisk med overbygg på balkongen
 • Området var opprinnelig en del av Gjønnes Gård og fremdeles er det grønt og luftig rundt sameiet.
 • Planskisse
 • Romslig entré med garderobeskap
 • Hovedsoverom med garderobeskap
 • Adkomst hovedbadet direkte fra soverommet
 • Soverom 2
 • Adkomst bad 2 fra entré samt inn til stue/kjøkken - dør med glassfelt gir gode lysforhold i entreen.
 • Åpen stue- og kjøkkenløsning.
 • Store vindusflater gir optimale lysforhold i rommet.
 • Benkeplate i Polert Silverstone Aluminio. Det er satt til en forhøyet skillevegg mot stuedelen.
 • Ekstra høyskap med hvite fronter, gjør at de "glir" lett inn som en del av veggen.
 • Særdeles godt med skap- og benkplass.
 • Alle hvitevarer er integrerte.
 • Hvitmalt avtrekksvifte av type "Røroshetta" og induksjon koketopp med 4 soner fra Siemens
 • Siemens oppvaskmaskin
 • Ekstra bred oppvaskkum med ett-greps kran.
 • Strykingen går som en lek mens du kikker ut av vinduet...! Brettet er integrert i seksjonen.
 • Kjøkkeninnredningen er godt påkostet og oppgradert utover standard leveranse

Fakta

 • Gjønneshagen 5
 • Primærrom
  115
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  9 500 000 ,-

Omkostninger

9 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
39 850,- (Dokumentavgift - andel av tomteverdi)
20 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
67 572,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 567 572,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  115
 • Tomt
  0

Faste løpende kostnader

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, ytterligere kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter


Mulighet for å tre inn i opprinnelig kjøpekontrakt frem til 20. februar - bud må sendes inn og aksepteres innen denne dato for å oppnå samme rettigheter som opprinnelig kjøper :
- Lave kjøpsomkostninger
- "Trygg Handel" - forsikring

ANNET:
- Attraktiv og sentral beliggenhet med få minutters gange til hyggelige Bekkestua sentrum
- Umiddelbar nærhet til og enkel adkomst til Gjønnes t-banestasjon
- Nyoppført eierleilighet med tre soverom
- Påkostet med standardhevende og brukervennlige tilvalg utover opprinnelig leveranse
- Sydvendt balkong på ca 13 kvm med fri utsikt og gode solforhold
- To delikate bad
- Oppgradert og stilrent kjøkken med integrerte hvitevarer
- Endeleilighet med meget gode lysforhold
- Vannbåren varme i alle gulv samt varmekabler på badene
- Heis til alle etasjer fra garasje
- En garasjeplass
- Sportsbod
- Utvidet garanti fra utbygger - 10 år

Beliggenhet

Sentralt og praktisk beliggende i prosjektet Gjønneshagen ved Gjønnes t-banestasjon. Kun få minutters gangavstand inn til Bekkestua sentrum som de siste årene har utviklet seg til et hyggelig og moderne sentrum. Samtidig beholder Bekkestua litt "småbylivet" med isfrie fortauer om vinteren og koselige uteplasser med beplantning, benker og fontener om sommeren. Nyeste del av Bekkestua Senter åpnet høsten 2016 og du finner nå et godt utvalg av forretninger og spisesteder, f.eks. er søndager en populært dag for en tur til Godt Brød for å handle ferske bakervarer, eller nyt en bedre, indisk middag på Aroma. Bekkestua har et godt utviklet servicetilbud med ulike hud-, hår- og helsesalonger, vinmonopol, skredder, renserier, eldresenter og treningssentre.

Gode bussforbindelser til store deler av Bærum og innover til Oslo samt flybuss til Gardermoen. I tillegg er taxiholdeplassen lokalisert på samme sted som bussene.

Har du behov for ytterligere shoppingmuligheter, eller en tur på konsert/kino/teater, så ligger Sandvika kun ca 10 min unna med bil. Supert på Kalvøya om sommeren, og sommeren 2017 åpnes også deler av nye Kadettangen!

Hyggelige turområder i nærmiljøet og gode muligheter for både ski- og alpinaktiviteter, en svømmetur i Nadderudhallen, eller et slag golf på Ballerud og Haga golfbaner.

Innhold

3. etg: Primærrom utgjør ca 115 m2 som omfattes av entrè, tre soverom, to bad og åpen stue- og kjøkkenløsning.
Sekundærrom utgjør ca 3 m2 som omfattes av bod/ventilasjonsrom.

I tillegg medfølger en sportsbod i kjeller samt en garasjeplass.

Standard

Meget god standard, idet selger har investert i omfattende tilvalg for å heve standard og brukervennlighet.

GULV: Ask 3-stavs mattlakkert parkett av type natur Vanilla - et lyst og behagelig gulv.

VEGGER: Veggene er malt i fargen "Hvit lin", en lett grålig nyanse som gjør rommene litt mer spennende enn tradisjonelt hvitt. En vegg i stuen er oppgradert med et "ultraboard", en skrufast gipsplate som gir ekstra feste for oppheng på vegg.

HIMLINGER: Hvitmalt betong med synlige v-fuger. Delvis nedsenkede himlinger og nedkassinger av rør og kanaler der dette kreves. Takhøyde vil være generelt ca 245 cm, med ca 220 på bad samt ved nedsenkede himlinger. Hvite sprinkelhoder.

SANITÆR/BAD: Leiligheten leveres med to lekre, prefabrikkerte bad med varmekabler på gulv og downlights i tak.
Hovedbadet har direkte adkomst fra hovedsoverommet og er et romslig (ca 6,6 kvm) og delikat bad som er oppgradert med grå fliser på gulv og matte, hvite fliser på vegger. Det er montert vegghengt wc i hvit utførelse av tupe Gerberit Sigma 20 hvit blank. Dusjgarnityr på vegg med Raindance dusjarmatur og trykkstyrt blandebatteri fra FM Mattson samt rette dusjvegger i klart glass. Baderomsinnredning med servant (90 cm) og to skuffer med grå fronter. I tillegg er det montert to høyskap med grå fronter på vegg (180 cm høyde og 40 cm brede). Over servanten er det plassert et speilskap med hyller og det er montert toalettrullholder og håndkleknagger. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Gjestebadet er på 2,9 kvm og har gråbrune fliser på gulv og hvite, blanke på veggene. Det er vegghengt wc, servant i innredning med to skuffer i hvit utførelse, utenpåliggende speil og lys over speil i type baldakin med innfelte downlights. Dusjhjørne med dusjsett fra Hansgrohe.

KJØKKEN : Stilren kjøkkeninnredning fra Sigdal av modell Uno med overskap i hvitt og underskap med grå fronter, benkeplater i polert Silverstone Aluminio (30 mm). Det er valgt betydelige oppgraderinger på kjøkkenet med bl.a. tre ekstra høyskap for integrert kjøl/frys, oppbevaring/kosteskap, og for integrering av stekeovn. Alle med hvite fronter, slik at de går lett i ett med veggene forøvrig og ikke fremstår som ruvende i rommet. I tillegg er koketoppen utvidet til 80 cm og har induksjonsplater med 3+1 soner fra Siemens. Seksjonen med vask er utvidet til 80 cm, det er montert strykebrett i en benkseksjon, lagt opp til integrering av oppvaskmaskin (Siemens IQ Speedmatic) samt satt inn ekstra benkseksjon ved siden av oppvaskmaskinen. Som en mer tydelig romdeler mellom kjøkken og stue, er det montert en forhøyet og utvidet frontvegg.

STUEN : Åpen stue- og kjøkkenløsning med store vindusflater som gir et meget lyst og luftig rom. Adkomst til overbygget balkong på ca 13 kvm, hvor du har fri utsikt mot Skaugumsåsen, Kolsåstoppen og antatt gode solforhold fra formiddag til utpå kvelden.

Det er tre soverom, hvorav det er montert garderobeskap på hovedsoverommet. I entréen er det også garderobeskap. Bod på underkant av 3 kvm som også inneholder ventilasjonsaggregatet, inspeksjonsluken til rør-i-rørsystemet, sikringsskapet og skap for kabel-tv.

Nærmere beskrivelse finnes i dokumenter fra Skanska samt i presentasjon som selger har laget, vedlagt i salgsoppgaven. Selger tar forbehold om endringer i leveransen som utbygger har funnet hensiktsmessig, eller nødvendig.

Byggemåte

Gjønneshagen er et prosjekt fra Skanska og består av to byggetrinn. Dette er andre byggetrinn, med 4 bygg, 5 oppganger og 65 boliger. Prosjektet består totalt av 131 boligseksjoner og 1 næringsseksjon (garasje/boder).
Byggene oppføres med fasader i tegl og områder med trespiler. Felles garasjekjeller under bygget med heisadkomst til alle etasjer.

Tomt

Sameiets fellesarealer er under opparbeidelse og vil fremstå parkmessig med plenarealer, gang-og tuveier og med "tun" mellom byggene.

Det planlegges at Gjønnesparken (når Bærum kommune bevilger nok penger) får etablert både joggeløype og turstier. I tillegg er det ønske om en turvei som føres gjennom parken langs en vannåre som heter vann fra Gjønnesbekken. Vannet samles i en dam i parkens laveste punkt med et amfiformet landskap rundt. Eksisterende åkerholmer tas vare på og ulike aktivitets- og oppholdssteder legges inn i parkens ytterkanter.

Gjønnes Huseierforening (småhusfeltet) og sameiet vil i fellesskap eie veien mellom huseierforeningen og sameiet og ha felles ansvar for vedlikehold og drift. Likeledes vil bl.a. også søppelhåndtering deles med huseierforeningen. .

Parkering

Parkeringsplassene ligger i felles garasjeanlegg som vil organiseres som et eget sameie. Gjønneshagen vil eie en andel av garasjesameiet med parkering, boder, teknisk rom og øvrig areal. Hver seksjonseier vil få bruksrett til 1 plass i garasjesameiet. Selger (Skanska) foretar tildeling av garasjeplassene. Det vil i tilegg etableres utvendig gjesteparkering med tilsammen ca 24 plasser.

Adkomst

Via Gjønnesjordet ved rundkjøringen ved Gjønnes t-banestasjon.

Oppvarming

Leilighetene leveres med vannbåren varme i gulv i entré, soverom og stue/kjøkken. Felles jordvarmeanlegget er plassert i/under kjelleren. Det installeres to målere i hver leillighet, en for oppvarming og en for varmtvann. På badene blir det termostatstyrt elektrisk gulvvarme.

Sameiet

Seksjonen er en del av Gjønneshagen Boligsameie. Sameiet består av ca 166 seksjoner, og reguleres av vedlagte, foreløpige vedtekter. Det er 3 felles sameier, et for boligene, et for garasje/boder og et for uteområdet.

Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc.
Iht. forslag til husordensreglene, vil det være tillatt med dyrehold så lenge dette ikke er til sjanse for øvrige beboere.
Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

En nettside er under utvikling for sameiet: http://gjonneshagen.no/

Betalingsbetingelser

Total kjøpesum og omkostninger betales på følgende måte:

Ti prosent av kjøpesum for boligen, kr. 950.000,- samt transportgebyret på kr. 20.000,-, innbetales til meglers klientkonto så snart garanti jfr. Bustadoppføringsloven § 12 er stilt overfor kjøper 2.

Delinnbetalingen må være fri egenkapital, dvs. at det ikke kan tas pant i kjøpt bolig for dette beløpet. Selger (Skanska) tar forbehold om at de vil kunne kreve finansieringsbevis av Kjøper 2 før transporten godtas, se veiledning til transport av kjøpekontrakt utferdiget av Skanska.

Kjøper 1 har innbetalt 10% av opprinnelig kjøpesum til Megleroppgjør AS iht. kjøpekontrakten for boligen.

Resterende del av den totale kjøpesummen, dvs. resten av kjøpesummen for boligen kr. 6.930.000,- ,-,og kjøpesummen for kontraktsposisjonen, kr. 1.800.000 ,-, til sammen kr. 9.500.000,- ved kjøp til prisantydning, samt resterende omkostninger kr.41.168 ,-, må være innbetalt til meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtagelse.

Påløpte renter tilfaller Kjøper 2 frem til skjøtet er tinglyst på Kjøper 2, med mindre boligselgeren får disposisjonsretten over sin del av kjøpesummen og eventuelle tilvalgs-/endringsbeløp som en følge av at det stilles garanti iht. Bustadoppføringslova § 47.

Kjøper 2 bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/ gebyrer.

Solgt 'som den er'

Kjøper 2 trer inn i Kjøper 1 sin opprinnelig kontrakt med selger/Skanska. Denne er regulert av bustadoppføringslova. Det signeres på en "Avtale om transport av kjøpekontrakt" mellom Kjøper 1, Kjøper 2 og Selger. Avtalen er vedlegg til salgsoppaven og interessenter bes sette seg inn i bestemmelsene i kontrakten.
I tillegg signeres en vanlig kjøpekontrakt mellom Kjøper 1 og Kjøper 2 for de betingelser og avtaler som er inngått mellom partene. Idet Kjøper 1 er å anse som forbruker, reguleres avtalen av avhendingslovens bestemmelser, jf §1-1, fjerde ledd.