Eiendom

Innbydende 4-roms med attraktiv beliggenhet- To terrasser og god utsikt - Garasjeplass med lader - Kort vei til off.komm

Innbydende 4-roms med attraktiv beliggenhet- To terrasser og god utsikt - Garasjeplass med lader - Kort vei til off.komm

Fakta

 • Furulia 14
 • Primærrom
  92
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  5 950 000 ,-

Omkostninger

5 950 000,- (Prisantydning)
68 095,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
6 018 095,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
150 450,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 6 018 095,-))
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
167 349,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 185 444,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  92
 • Tomt
  889

Oppdragsnummer

159-19-0065

Eier

Simen Waaler

Eiendomstype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 1 Bnr. 744 Snr. 15 i Bærum kommune

Etasje

3

Byggeår

1980

Areal

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 94 kvm, Bruttoareal: 104 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 889 kvm

Forretningsfører

ABBL

Beliggenhet

Fredelig og rolig beliggenhet i blindvei mellom Bekkestua og Haslum. Det er ca. 4-5 minutters gange til bussholdeplass, med rutebuss og egne ekspress avganger til Oslo i rushtiden, og ca. 12-14 minutter å gå til t-banestasjon på Gjønnes. Umiddelbar nærhet til Haslum barneskole og flere barnehager. Videre finnes ungdomsskole, videregående skoler, internasjonal skole og NTG i nærheten. Det er dagligvareforretninger i nærområdet, og ellers kort avstand til Bekkestua sentrum med et rikt utvalg av forretninger, servicetilbud, spisesteder og kafeer. Det er et spennende og variert fritidstilbud i nærområdet, bl.a. Nadderudhallen, fotball- og tennisbaner, treningssentre, Gjønneshallen med kunstgressbane, håndballbane, klatrevegg m.m. For golfentusiaster er det kun en kort kjøretur til Grini, Haga eller Ballerud golfbaner. Det er også flere fine idrettsplasser i nabolaget som brukes til lek og ballspill. Flotte turmuligheter i nærmiljøet og stiene kan ta deg oppover mot marka. Herfra finnes utallige tur- og sykkelstier om sommeren og flotte, preparerte skiløyper om vinteren. I tillegg er det er flere serveringsteder innover marka.

Bygninger

Område med variert bebyggelse, bygårder og næringsvirksomhet.

Byggemåte

Boligblokk oppført i 1980. Hovedkonstruksjoner i betong/stål, og utfyllende bindingsverk i tre. Utvendige fasader med teglsten og panel. Beskrivelse av byningsdeler bygger på kjente opplysninger for boliger i området samt det som var vanlig byggemåte da boligen ble oppført. Drenering er ikke vurdert da denne ikke er synlig. Antatt fra byggeår. Grunnmur i støpt betong. Bærende konstruksjon i betong innfelt med bindingsverk, antatt isolert
med mineralull i.h.h.t forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført. Utvendig kledd med teglstein/trepanel. Flat takkonstruksjon antatt tekket med papp/asfalt. Terrasse og veranda med støpt dekke belagt med trelemmer. Blomsterkasse i betong på terrasse. Støpte trapper og repos. Vinduer fra byggeår Nordan 1979, ventiler, malte karmer og gerikter. Etasjeskillere i betong.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 94 kvm, Bruttoareal: 104 kvm
Leiligheten inneholder følgende rominndeling: Entre, spisekjøkken med utgang til veranda på ca. 9 kvm., stue med utgang til terrasse på ca. 12 kvm. 3 soverom, toalettrom, bad og en bod ved kjøkkenet. Det er også en ekstra bod på terrassen.
Det medfølger/disponeres bod og parkering med elbil-lader i felles garasjeanlegg.

Standard

Entrè:
Stor og innbydende entre som gir et godt førsteinntrykk. Her er det godt med plass til klesoppheng og garderobeløsninger.

Stue:
Stuen er et flott rom med en stor vindusflate og dør ut mot den største terrassen. Dette slipper inn godt med naturlig lys og bidrar til å åpne rommet da det er en flott utsikt. I stuen er det godt med plass til sofaløsning, spisebord og annet møblement. Det er også pipeløp i stuen med mulighet for å sette inn peisovn.

Uteplass:
Det er to fine, overbygde terrasser på hver sin side av leiligheten. Fra terrassen ut fra stuen er det også fantastisk utsikt. Det er god plass til utemøblement.

Kjøkken:
Romslig og pent spisekjøkken med profilert innredning. Overskap er foret til taket og har belysning under. Det er fliser over benken med planlimt stålkum og nedfelt keramisk topp. Integrert micro, komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Bad:
Flislagt bad med varmekabler, downlights, avtrekk, skap, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Dusj med innfellbare glassdører, servant med innredning, speil.

Flislagt toalettrom med varmekabler, downlights, avtrekk, vegghengt toalett, innfelt skap over sisterne.

Soverom:
Det er 3 soverom i leiligheten. Hovedsoverommet er stort og har godt med plass til dobbeltseng, garderobe og møblement. Fra hovedsoverommet er det også den gode utsikten. Soverom 2. og 3. er fine rom med plass til seng og annet møblement.

Gulv: 1-stavs eikeparkett og fliser.
Vegger: Malt tapet, malt strie, fliser.
Himling: Malte himlinger.

Utstyr

Mekanisk avtrekk.
Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter.
Dør calling med kamera.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler på bad og toalett.

Parkering / Garasje

Parkering i felles garasjeanlegg. Det er elbil-lader til plassen. Ellers er det gjesteparkering og parkering i gate etter gjeldende bestemmelser. Det tilkommer kr 810,- per mnd. for garasjeplassen.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten og fellesarealer er pent opparbeidet, beplantet, hagemøbler og sykkelparkering. Asfaltert adkomst. Utearealer har belysning.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1980/8403-1/100 Pantsettelseserklæring 22.04.1980 BELØP: NOK 5.000

1980/24971-2/100 Erklæring/avtale 21.11.1980 TILBAKEKJØPSRETT PÅ VILKÅR RETTIGHETSHAVER: BÆRUM BBL ANF. PRIORITET ETTER OBLIGASJON TIL HUSBANKEN SOM TIL ENHVER TID HVILER PÅ EIENDOMMEN

1992/10546-1/100 Urådighet 21.04.1992 Overdragelse skal godkjennes av styret Gjelder denne registerenheten med flere

1992/10546-4/100 Pantsettelseserklæring 21.04.1992 BELØP: NOK 10.000 Panthaver:Sameiet Lnr: 1012506 Gjelder denne registerenheten med flere

1994/14820-1/100 Erklæring/avtale 21.06.1994 Seksjoneringen omfatter også bnr 745. Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Offentlig. Private stikkledning/vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på bygget.

Megler har ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grensemerker/gjerder/ grensebeplantning som fysisk er satt i terreng. Det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte/godkjente tegninger

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 212 635,- pr 31.12.17
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 4 365 486,- pr 31.12.17

Reguleringsforhold

Området er regulert til bolig med tilhørende reguleringsbestemmelser Plannummer1978001 for Furu. Se reguleringskart- og bestemmelser som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i områdets gjeldende regulering. Se også KOMMUNEPLAN 2017-2035 som er en del av områdets nye reguleringsplan.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 742,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Avdrag og renter fellesgjeld, forretningsførsel, kommunale avgifter, felles forsikring, drift og vedlikehold.
Grunnkostnad boligsameiet kr 1 692,-
Avdrag fellesgjeld kr 858,-
Renter fellesgjeld kr 192,-

Andre faste utgifter:
Garasje kr 810,- tilkommer pr. mnd.
Strøm er ikke estimert..
Kommunale avgifter Inkludert i felleskostnader.
Forsikring i W.R Berkley Insurance Nordic kr (polisenummer 203032.1)
Andre utgifter:

Eiendomsskatt: Det er ikke eiendomsskatt i Bærum kommune p.d.d.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Kr 68 095,- / Kr 5 322,- pr 31.12.17 ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

5 950 000,- (Prisantydning)
68 095,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
6 018 095,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
150 450,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 6 018 095,-))
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
167 349,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 185 444,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Spesifikasjon av lån

Lånenummer: 22238052622, Sparebanken Øst
Serielån, 12 terminer per år.
Rentesats per 08.10.18 3,45 % pa
Antall terminer til innfrielse: 86
Saldo per 08.10.18: 2 000 000,-
Andel av saldo: 54 323
Første termin: 10.12.2015. Første avdrag: 10.06.2019 (siste termin 10.11.2025)

Lånenummer: 50108019686, DnB Bank ASA
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 08.10.18: 3,65 % pa.
Antall terminer til innfrielse: 7
Saldo per 08.10.18: 256 899,-
Andel av saldo: 6 978,-
Første termin/avdrag: 22.05.2004 ( siste termin 22.04.2019 )

Annen nyttig informasjon

Det er styregodkjenning.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.
Eiendommen kan leies ut i sin helhet.

Konsesjon / Odel

Nei.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Fastpris.
Oppstart/Etablering kr. 12.500,-
Tilrettelegging/Oppgjørsgebyr kr. 7.500,-
Innhenting av opplysninger kr: 6.000,-
Spørring i grunnboken kr: 1150,-
Visninger pr stk kr: 2.500,-
Markedspakke kr: 24.900,-
+ avtalte utlegg.
Markedsføring ihht egen avtale.

Finn.no: Lokalområde

BEKKESTUA/HASLUM