Eiendom

Hankø - Herskapelig landsted med over 12 måls tomt - Barnevennlig - Enkel adkomst - Utviklingsmuligheter

Hankø - Herskapelig landsted med over 12 måls tomt - Barnevennlig - Enkel adkomst - Utviklingsmuligheter

Fakta

 • Grønli
 • Primærrom
  195
 • Boligtype
  Annet-fritid
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  5

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  14 800 000 ,-

Omkostninger

14 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
370 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 14 800 000,-))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
385 122,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
15 185 122,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  195
 • Tomt
  12174

Oppdragsnummer

6-16-0101

Eier

Anderl Holding AS

Eiendomstype

Fritidseiendom

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 105 Bnr. 6 og Gnr. 105 Bnr. 290 og Gnr. 105 Bnr. 289 og Gnr. 105 Bnr. 76 og Gnr. 105 Bnr. 293 i Fredrikstad kommune

Byggeår

1890

Areal

Primærrom: 195 kvm, Bruksareal: 195 kvm, Bruttoareal: 215 kvm

Antall rom

6

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 12174 kvm

Beliggenhet

På Oslofjordens sydøstre side, vel en times kjøretur fra Oslo og ca. 15 minutters kjøretur fra Fredrikstad, ligger en av Norges vakreste øyer (3 min med personferge fra fastlandet). Grønli har en populær og idyllisk beliggenhet på Hankø med 2 minutters gangavstand fra personfergen. Eiendommen er kjent for sine besøk av verdensartister og kongefamilien.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Hankø er en idyllisk øy i Fredrikstad kommune, Østfold. Øya er et populært ferie- og badested, kjent seilsportssenter med regattaer i juni og juli og kanskje mest kjent som den norske kongefamiliens feriested.

Hankø blir ofte omtalt som seilsportens mekka. Ved Hankø Yacht Club er det muligheter for trening i trygge omgivelser og et eldorado for de barskeste på en "good windy day". Det blir årlig arrangert regattaer på Hankø, og det har det blitt gjort i over 100 år. Regattaene kan oppleves på nært hold fra både fastland og øya, da båtene ofte går gjennom Hankøsundet. Når mørket har senket seg, kan Kristian Blystads minnesmerke over Kong Olav V sees ut i sundet. En seilbåt i lysende silhuett.

På Hankø finnes det ca. 160 private sommerboliger. Området har gjennom årtier vært et av de mest populære områdene for fritidsboliger i sommersesongen.

Opplev Hankø og nyt late og deilige dager - langt borte fra storbyens og hverdagens stress og mas. Hankø har vært rekreasjonssted siden 1870-årene, og har siden beholdt sin ro og sjarm.

Gamle tradisjoner ble således vekket til live igjen da Hankø Fjordhotell i 2002 åpnet dørene til sin nye Spa-avdeling, der velvære og avslapning står i sentrum. Hotellet har også minigolf, Hankøhallen, fotballbane og egen strand (Trouville). På Hankø er det også muligheter for tennis på banene som Hankø Tennisklubb driver. Onsøy golfklubb ligger idyllisk til bare 10 minutter fra Hankø. Her arrangeres det golfturnering hvert år for øyas befolkning.

Hankø er en øy med mange turmuligheter, og langt fra bare seiling. Man kan gå på mosegrodde og barnålbelagte skogsstier som går over store deler av øya. Her møter man ofte Hankøs dådyr som ble satt ut for mer enn 100 år siden og som nå er blitt en livskraftig stamme. Eller man kan velge turen over blankskurte svaberg med sjø, fugleliv, strandblomster og skjell. Til slutt, sette seg ned på kvelden og nyte en vakker solnedgang.

Bygninger

Trevilla oppført i ca. 1888-90 på en av de første fradelte eiertomtene på Hankø. Bygningen ble på 90-tallet innvendig pusset opp og renovert i regi av forrige eier. Bygningens arkitektur ønskes å beholdes og er i følge reguleringsbestemmelsene av betydning for miljøet, dvs. Bygningsrådet i kommunen kan nekte riving av bygning som anses å være av betydning for miljøet eller som i seg selv har spesiell verneverdi, hvilket dette huset har. I henhold til takst.

Byggemåte

For utvendig og innvendig beskrivelse av byggets konstruksjon og oppbygging, se takst avholdt av Jan Nicolai Aamot.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 195 kvm, Bruksareal: 195 kvm, Bruttoareal: 215 kvm

1. etasje:
BTA 113 KVM / BRA 103 KVM / P-ROM 103 KVM
2. etasje:
BTA 102 KVM / BRA 92 KVM / P-ROM 92 KVM
I henhold til takst avholdt av Jan Nicolai Aamot datert 03.06.2016.

Innhold

Stor trevilla med følgende planløsning:
1.etasje: Gang/entré, kjøkken, spisestue, stue, bad/WC, vaskerom og soverom. Fra stuen er det utgang til innglasset vinterhage og terrasse med trapp ned til hagen.
2.etasje: Trapperom, 4 soverom og bad/WC.
Kaldtloft med stor lagringsplass.

Kort fortalt
- 400 meter fra fellesfergen
- Totalt 5 tomter
- Sjarmerende landsted med stor tomt
- Attraktiv beliggenhet
- Gode solforhold
- 5 soverom

Vi ber samtlige interessenter respektere selgers ønske om å avtale privatvisning med megler for å se på eiendommen.

Standard

Entré
Entréen har sjenerøst med skapplass og gulmalt trapp opp til andre etasje. Entréen er holdt i lyse farger, noe som er gjennomgående for hele boligen.

Kjøkken
Kjøkkenet er holdt i en klassisk stil som kler boligen godt. Innredningen har hvite, profilerte fronter, benkeplate med dobbel vaskekum, samt bra med skap, skuffer og benkeplass. Integrert platetopp og komfyr, frittstående kombinert kjøl/frys og god plass for frokostbord ved kjøkkenvinduet. Rommet har lakkerte tregulv, lysmaltevegger med en dekorasjonsbord og synlige takbjelker. Fra kjøkkenet er doble fløydører ut til spisestue.

Spisestue og stue
Boligen har en tiltalende spisestue med adkomst videre til en lys, luftig stue. Spisestuen bades i lys fra et stort vindu med hyggelig utsyn over hagen. Stuen har god plass for sofagruppe og tv-løsning. Rommet får rikelig med lys fra vinduene. I hjørnet av rommet er det montert en peis som gir ekstra hygge og varme. Spisestuen har god plass for langbord, slik at det kan dekkes til flere gjester. Fra stuen er det direkte utgang til hagen og idylliske uteplasser i solen.

Bad/wc/vaskerom
I 1.etasje har baderommet belegg på gulv og fliser på vegg. Innredningen består av dobbel servant med speil over og skap med belysning. Spotlights i tak og vindu som slipper inn naturlig lys. Baderom i 2.etasje med belegg på gulv og hvitmalte vegger. Enkel servant med speil med lys over og skap. Dusjkabinett og toalett. Separat vaskerom. Baderommene er av eldre standard og det bør påregnes oppgradering for å imøtekomme dagens standard.

Soverom
Totalt er det fem lyse og gode soverom med flere sengeplasser. Et soverom i første etasje, mens fire soverom ligger i andre etasje.

Kjeller
Krypkjeller på ca. 11 kvm (lav takhøyde) som benyttes til redskapsbod.

Eiendommen har behov for utvendig og innvendig vedlikehold, og det må påregnes utbedringsarbeider. Se takst for nærmere beskrivelse av standard.

Eiendommens historie

Grønli er den første eiendommen som ble utskilt på Hankø i 1885. Kjøper var grosserer J. N. Jacobsen. I alt 18 eiendommer (ikke alle med villaer på) ble solgt før århundreskiftet. Eiendommen er kjent for sine besøk av verdensartister og kongefamilien.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming i tillegg til vedfyring. Varmepumpe i 1. etasje.

Parkering / Garasje

Langtidsleie av parkering kan ordnes via Hankø Marina, dette er en full service marina med mulighet for leie av båtplass opp til 50 fot. Se www.hankomarina.no for mer informasjon.

Adkomst

Ferge
Felles fergen fra Vikane til Hankø går kontinuerlig og bringer deg over til Hankø på 3 minutter. Fra fergen er det ca. 400 meter til eiendommen. Pris: kr 40 ,- en vei.

Veibeskrivelse Oslo - Hankø
Kjør E6 sørover mot Gøteborg fra Oslo. Når du kommer til Råde svinger du av til RV 110 og kjører mot Fredrikstad. Kjør gjennom Råde sentrum og i ca 10 min til du kommer til RV 116 og skilt mot Engelsviken og Saltnes. Kjør i ca 5 min til du kommer til et skilt der det står Hankø - Vikane og RV 117. Kjør i ca 5 min til du kommer ned til vannet og parker på parkeringsplassen på Vikane. Husk å betale på parkeringsautomat.

Veibeskrivelse Svinesund - Hankø
Følg E6 nordover mot Oslo. Ta av fra riksvei 109 og følg skilt mot Fredrikstad. I sentrum av Fredrikstad følg skilt mot Oslo, riksvei 110. Kjør i ca. 5 min. Sving til venstre mot Engelsviken og Saltnes, riksvei 116. Sving til venstre mot Hankø og Vikane, riksvei 117. Kjør i ca. 5 min til du kommer ned til vannet og parker på parkeringsplassen på Vikane. Husk å betale på parkeringsautomat.

GPS
Kjør til Vikaneveien 405 - kommer til parkeringsplasser og fergen til Hankø.

Offentlig kommunikasjon
Ta bussen til Hankø direkte fra Fredrikstad jernbanestasjon. Borg Buss, rute 302, Fredrikstad - Øyenkilen-Vikane(Hankø) Bussen har timesavganger, og også oftere i rushtiden, reisetid 30 minutter.

Beskrivelse av tomt/hage

Svakt skrående tomt med gressplen, naturtomt og skog. Gode sol- og lysforhold.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Gnr: 105 bnr: 6
Servitutter i grunn:
JORDSKIFTE Grensegangssak
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

GRUNNDATA
02.11.1886 919046 REGISTRERING AV GRUNN
Denne matrikkelenhet utskilt fra: 0106 / 105 / 1 / /
EIENDOMMEN ER OPRETTET FØR 1930

EIENDOMMENS RETTIGHETER
Servitutter:
28.09.1967 303460
BEST. OM ADKOMSTRETT
Rettighet hefter i: 0106 / 105 / 147 / / 1 - Rettighet hefter i: 0106 / 105 / 147 / / 19
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Gnr.: 105 Bnr.: 76
PENGEHEFTELSER
04.11.1918 900102 BEST. OM BYGGEFORBUD
EIENDOMMEN MÅ IKKE VED SALG ELLER PÅ ANNEN MÅTE FRASKILLES GRØNLI

SERVITUTTER
Servitutter i grunn:
13.01.1971 300156 ERKLÆRING/AVTALE
Grensegangssak
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

19.01.2000 751
JORDSKIFTE
Grensegangssak
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

GRUNNDATA
04.11.1918 920032 REGISTRERING AV GRUNN
Denne matrikkelenhet utskilt fra: 0106 / 105 / 1 / /

EIENDOMMENS RETTIGHETER
Servitutter:
28.09.1967 303460
BEST. OM ADKOMSTRETT
Rettighet hefter i: 0106 / 105 / 147 / / 1 - Rettighet hefter i: 0106 / 105 / 147 / / 19
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

Gnr.: 105 Bnr.: 289
PENGEHEFTELSER
12.01.1982 268 FREDNINGSVEDTAK
Overført fra: 0106 / 105 / 1 / / av edellauvskogsområde Apalviken naturreservat
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

19.01.1995 573
BESTEMMELSE IFLG. SKJØTE
Rettighetshaver: 0106 / 105 / 101 / /
Overført fra: 0106 / 105 / 1 / /
Forbud mot bebyggelse på nærmere angitt sted
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

SERVITUTTER
Servitutter i grunn:
19.01.2000 751 JORDSKIFTE
Grensegangssak
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

GRUNNDATA
08.09.1998 9032 REGISTRERING AV GRUNN
Denne matrikkelenhet utskilt fra: 0106 / 105 / 1 / /

EIENDOMMENS RETTIGHETER
Ingen rettigheter registrert.

Gnr.: 105 Bnr.: 290
PENGEHEFTELSER
12.01.1982 268 FREDNINGSVEDTAK
Overført fra: 0106 / 105 / 1 / / av edellauvskogsområde Apalviken naturreservat
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

19.01.1995 573 BESTEMMELSE IFLG. SKJØTE
Rettighetshaver: 0106 / 105 / 101 / /
Overført fra: 0106 / 105 / 1 / /
Forbud mot bebyggelse på nærmere angitt sted
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

SERVITUTTER
Servitutter i grunn:
19.01.2000 751 JORDSKIFTE
Grensegangssak
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE

GRUNNDATA
08.09.1998 9032 REGISTRERING AV GRUNN
Denne matrikkelenhet utskilt fra: 0106 / 105 / 1 / /

EIENDOMMENS RETTIGHETER
Ingen rettigheter registrert.

Gnr.: 105 Bnr.: 293
1982/268-1/86 Fredningsvedtak
12.01.1982
av edellauvskogsområde Apalviken naturreservat
Overført fra: 0106-105/1
Gjelder denne registerenheten med flere

1995/573-2/86 Bestemmelse iflg. skjøte
19.01.1995
Rettighetshaver: Knr:0106 Gnr:105 Bnr:101
Forbud mot bebyggelse på nærmere angitt sted
Overført fra: 0106-105/1
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Kommunalt vann/avløpssystem.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest.

Verdi ved skattefastsetting

Gnr: 105 Bnr 6: Ligningsverdi for inntektsåret 2016: kr 258 136,-. I følge skatteetaten.
Gnr: 105 Bnr 76: Ligningsverdi for inntektsåret 2016: kr 342 972,-. I følge skatteetaten.
Ikke funnet ligningsverdi på gnr 105 bnr 289 og gnr 105 bnr 290 i følge skatteetaten. Ta kontakt med skatteetaten for nærmere informasjon.

Reguleringsforhold

Se utfyllende uttales fra kommune:

Eiendom 105/6: Kystsoneplan for Fredrikstad kommune 2011-2023, avsatt til byggeområde med hensynssone kulturmiljø.
Bebyggelsesplan, søndre Hankø delfelt H4. Plan ID 0106 317A. Område avsatt til byggeområde for fritidsbebyggelse, bevaringsområde. Reguleringsplan, Hankø søndre, plan ID 0106 297. Område avsatt til byggeområde for fritidsbebyggelse, bevaringsområde. Bebyggelsesplanen er den gjeldende planen. Man kan ikke regne med å få bygge ytterligere på denne eiendommen.

Eiendom 105/290: Kystsoneplan for Fredrikstad kommune 2011-2023, avsatt til byggeområde for fritidsbebyggelse med hensynssone kulturmiljø. Bebyggelsesplan, søndre Hankø delfelt H4. Plan ID 0106 317A. Område avsatt til byggeområde for fritidsbebyggelse, bevaringsområde. Reguleringsplan, Hankø søndre, plan ID 0106 297. Område avsatt til byggeområde for fritidsbebyggelse, bevaringsområde. Bebyggelsesplanen § 3 sier blant annet følgende: "Den viste tomteinndeling for fritidsbebyggelse er bindende. pr. tomt tillates ikke oppført mer enn 1 enhet ("ensmannshytte)". Så vidt vi kan se er ikke denne eiendommen vist på plankartet. Deler av denne tomten inngår som en del av 105/06 i bebyggelsesplanen opplyser Fredrikstad kommune per telefon 24.05.2018. Dette er ikke en selvstedig tomt som kan bebygges ytterligere. Man kan ikke regne med å få bygge ytterligere på denne eiendommen.

Eiendom 105/289: Kystsoneplan for Fredrikstad kommune 2011-2023, avsatt til byggeområde for fritidsbebyggelse med hensynssone kulturmiljø. Reguleringsplan, Hankø søndre, plan ID 0106 297. Område avsatt til byggeområde for fritidsbebyggelse, bevaringsområde. Her er det så vidt vi kan se ingen bebyggelsesplan, reguleringsplanen har krav om utarbeidelse om bebyggelsesplan (plankrav). Man kan ikke regne med å få bygge ytterligere på denne eiendommen.

Eiendom 105/76: Kystsoneplan for Fredrikstad kommune 2011-2023, avsatt til byggeområde for fritidsbebyggelse med hensynssone kulturmiljø. Reguleringsplan, Hankø søndre, plan ID 0106 297. Område avsatt til byggeområde for fritidsbebyggelse, bevaringsområde. Her er det så vidt vi kan se ingen bebyggelsesplan, reguleringsplanen har krav om utarbeidelse om bebyggelsesplan (plankrav). Eiendommen ligger i 100- metersbeltet langs sjøen. Byggeforbud. Man kan ikke regne med å få bygge ytterligere på denne eiendommen.

På eiendommene 105/289 og 105/76 foreligger det krav om utarbeidelse av bebyggelsesplan. Deler av eiendom 105/289 ligger delvis i 100- metersbeltet. Eiendom 105/76 ligger i 100- metersbeltet.

Se vedlegg i salgsoppgaven for plankart og bestemmelser.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Faste, løpende kostnader

Strøm - Estimert forbruk ca. 2-3000kwh/år tilsvarer ca. 2-3000,-/år i følge selger. Strømforbruk kan og vil variere.

Forsikring - If, polisenummer: Sp389893.

Kommunale avgifter totalt 18 239,-/år
Fordeling:
Hytterenovasjon kr 736,-
Vann hytte ½ år kr 1 131,-
Vann hytte fastgebyr kr 808,-
Avløp- Hytte ½ år kr 2 734,-
Avløp Hytte fastgebyr kr 1 288,-
Eiendomsskatt kr 12 903,-/år
Feiing Hytte kr 183,-
Totalt kr 19 783,-
I henhold til Fredrikstad kommune.


Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

14 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
370 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 14 800 000,-))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
385 122,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
15 185 122,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Konsesjon / Odel

Ikke konsesjon, grønt skjema med søknad om konsesjonsfrihet siden tomten på Gnr. 105 Bnr. 6 overstiger 2 mål. / Ikke odel.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring fra HELP er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Les mer om Boligkjøperforsikring fra HELP i vedlagt salgsmateriell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Firmaattest (Kr.181)
Megleropplysninger - eiendomsmeglerpakke og Reguleringsplan med bestemmelser (Kr.3 324)
Samla rapport for matrikkelenhet (Kr.468)
Målebrev gnr 105 bnr 6 / gnr 105 bnr 289 (Kr.188)
Kommunale opplysninger (Kr.3 325)
Oppdatering Finn.no 15.4.19 (Kr.650)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 14 800 000,-) (Kr.222 000)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Tilretteleggingshonorar (Kr.12 500)
Totalt kr. (Kr.243 969)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr .....