Eiendom

FORNEBUPORTEN - Splitter ny innflyttingsklar og svært attraktiv 3-roms leilighet med sydvest vendt balkong på 21 kvm og garasjeplass m/el kontakt.

FORNEBUPORTEN - Splitter ny innflyttingsklar og svært attraktiv 3-roms leilighet med sydvest vendt balkong på 21 kvm og garasjeplass m/el kontakt.

Fakta

 • John Strandrudsvei 21 C-406
 • Primærrom
  53
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  5 400 000 ,-

Omkostninger

5 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
135 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 400 000,-))
7 800,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
--------------------------------------------------------
153 922,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 553 922,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  53
 • Tomt
  5244

Faste løpende kostnader

Felleskostnader kr. 2 964 pr Mnd

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

- Flytt rett inn!
- Garasjeplass med el kontakt.
- Felles takterrasse.
- Rask overtakelse.
- Stor sydvest vendt balkong på hele 21 kvm.
- Meget usjenert hjørneleilighet.
- Velegnet til utleie og som pendlerleilighet.
- Mulighet for å være med i EL-bil pool.
- Heis.
- 500 meter til sjøen.
- Kjøkken og bad med moderne innredning fra Sigdal.
- Integrerte hvitevarer på kjøkkenet fra Siemens.
- Vannbåren varme.
- Balansert ventilasjonsanlegg.
- Parkett på gulv i alle tørre rom.
- Sentral beliggenhet
- §12-garanti i 5 år fra utbygger
- Nærhet til offentlig kommunikasjon.

Beliggenhet

Flott og sentralt beliggende leilighet i et sjønært og attraktivt boligområde på Fornebu i Bærum kommune. Mulighetene er mange på Fornebu og fra Fornebuporten er det kort vei til en aktiv fritid året rundt. Liker du å gå turer i skog og mark, ta et forfriskende bad, spille curling, tennis eller ta en båttur på fjorden? Alt dette og mye mer finner du i nærområdet enten du velger å kjøre bil, sykle eller gå.

De fleste av servicetilbudene man trenger i hverdagen ligger i gangavstand til Fornebuporten. Her finner du blant annet en stor og innholdsrik Kiwi butikk,apotek, blomsterbutikk, hyggelige serveringssteder, bibliotek, svømmehall, tennisbaner m.m. Det nye Fornebusenteret ligger noen minutters gang fra Fornebuporten med et rikt utvalg av butikker, kafeer, restauranter, vinmonopol og mye mer. Videre finner du populære handelssentre som Bekkestua, Sandvika og CC Vest en kort kjøretur unna.

Sjøflyhavna kro som har eksistert i mer enn 60 år, ligger en kort spasertur unna. Bygget er nå fredet og rehabilitert for å bevare sitt opprinnelige uttrykk. Her finner du et hyggelig og uformelt, maritimt og retrospektivt miljø som tilbyr enkel servering.

Kollektivtilbudet til hovedstaden og forbindelse med resten av verden er godt utbygd. Med bussforbindelse rett utenfor døren flere ganger i timen, er det lett å ta seg rundt uten å være avhengig av bil. Lysaker stasjon som ligger i gangavstand fra Fornebuporten, er et stort knutepunkt for buss- og togforbindelser. I tillegg er det nylig åpnet båtforbindelse med hurtigbåt fra Rolfsbukta til Aker Brygge, på kun 12 minutter.

Det er flere barnehager i området og gangavstand til ny barneskole på Storøya og nye Hundsund ungdomsskole.

Innhold

En lys og meget tiltalende leilighet med arealeffektiv planløsning og en super beliggenhet. Leiligheten har en balkong på hele 21 kvm og utsikt over nærområdet. Videre har den store vindusflater, som sørger for mye dagslys.
Innholder:
4. etg: primærrom/ BRA utgjør 53 m² som omfattes av 2 soverom, kjøkken/stue, bad og entre.
Sekundærrom utgjør: Bod på 2,5 kvm.

I tillegg disponerer leiligheten 1 bod i kjeller.
I garasjeanlegget er det også en felles sykkelbod.

Standard

Pen og smakfull leilighet med god nybyggstandard. God planløsning og optimal plassutnyttelse. Boligen byr blant annet på vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. Direkte utgang til en romslig balkong på ca 21 m² som vender mot sydvest.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning i hvit "Horisont" fra Sigdal. Laminat benkeplate i 30 mm i fargen mørk grå kvarts. Videre er det en tidsriktig kjøkkenhette i slimline-modell F602. Integrerte hvitevarer fra Siemens.

Våtrom
Badet er delikat flislagt med hvite fliser på veggene og gråsorte på gulvet. Det er downlights, varmekabler og pen innredning fra Sigdal. Badet har dusjhjørne i herdet glass og vegghengt toalett.
Videre er det avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel.

Stuen
Lys og trivelig stue med direkte adkomst til romslig balkong med god plass til bord og stoler. Eikeparkett på gulv og lyse vegger.

Vegger
Malte flater, flislagte vegger på bad.

Gulv
Leiligheten har gjennomgående eikeparkett i alle oppholdsrom. Fliser på bad.

Himling
Malte himlinger. Malte plater med downlights på badet og i entré/gang.

Terrasse
Balkongen har impregnert tredekke.

Boder
Leiligheten har 1 sportsbod på 5 m² plassert i felles bodanlegg i parkeringskjeller.

Ventilasjon og lufting
Leilighetene leveres med balansert ventilasjon.

Byggemåte

Leiligheten er bygget etter teknisk forskrift av 2010, TEK10. Bygningen er utført med bærekonstruksjon i betong og stål og etasjeskillere i betong. Fasadevegger vil bli utført som isolerte stenderverksvegger av tre med dampsperre, mineralullisolasjon og vindsperre utvendig kledd med tegl og trepanel.

Bebyggelse

Området rundt er under utvikling og består hovedsakelig av småhusbebyggelse, blokkbebyggelse og næringsbygg.

Tomt

Eiet tomt: 5244 kvm.

Fellestomt: ca 5 200 m².
Eiet tomt som tilhører sameiet. Fellesområdene er under utarbeiding med plen og beplantninger. Det er gangveier mellom boligene og det vil etableres uteplasser og lekeareal.

Parkering

Det medfølger 1 parkeringsplass med el kontakt i lukket parkeringskjeller. Ta kontakt med megler for nærmere info.

El-bilpool
Kjøpere av leilighet i Fornebuporten bolig 2 kan få tilgang til bruk av felles el-biler. El-bilene vil få dedikerte parkeringsplasser i felles garasjeanlegg. Det opprettes en el-bilpool for elbilene. Bilpoolen vil disponere 1 el-bil pr. ca. hver femte husstand, som ved kjøp av leilighet melder seg inn i el-bilpoolen. Innmelding vil koste kr. 4.000,-. Løpende medlemsavgift vil beløpe seg til ca. 8.000,- pr. år. Bruk av el-biler bookes av medlemmene ved bruk av en «APP». Årlig fastsatt medlemsavgift skal dekke alle kostnader ved el-bilene, herunder leasingavtaler, leie av p-plass, strømforbruk og løpende vedlikeholdsutgifter på bilene. Det vil bli fremforhandlet en avtale om drift og vedlikehold av el-bilpoolen med en anerkjent leverandør, som medlemmene i el-bilpoolen overtar. Nærmere informasjon om el-bilpoolen kan fås ved henvendelse til eiendomsmegler. Utbygger tar forbehold om tilfredsstillende interesse for opprettelse av el-bilpool.

Adkomst

Følg Snarøyaveien til lyskrysset før Telenor Arena. Ta til høyre i lyskrysset Oksenøyveien. I rundkjøringen ta andre avkjøring rett frem. Fornebuporten ligger da på venstre hånd.

Oppvarming

Energibehovet til oppvarming og varmt tappevann er dekket ved tilkopling til fjernvarmenett i kundesentral plassert i parkeringsetasjen. Leilighetene har termostatstyrt vannbåren gulvvarme i alle rom.

Sameiet

Boligene er organisert som et eierseksjonssameie etter eierseksjonsloven av 23 mai 1997. Sameiet (Boligsamiet John Strandrudsvei) består av 150 boligseksjoner og 132 næringsseksjoner (88 garasjeplasser og 44 takterrasser). 4 av garasjeplassene er HC-plasser. Det er i tillegg etablert en gjesteparkeringsplass utomhus. Sameiet består av 4 frittstående punkthus med garasje i kjellerplan og reguleres av vedlagte vedtekter.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to seksjoner i et og samme boligsameie jf. lov om eierseksjoner §22.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Det følger av avhendingsloven § 3-1 at der det ikke er avtalt noe særskilt etter avhendingsloven § 1-2, gjelder § 3-2 til § 3-6.

I dette tilfellet selges eiendommen "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Lovens normalordning, som beskrevet i avhendingsloven § 3-2 til § 3-6, fravikes.

En "som den er" klausul overfører risikoen for skjulte feil og mangler fra selger til kjøper. Selger er likevel ansvarlig dersom eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn det kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhendingsloven § 3-9 annet punktum.

Ved omsetning av nyoppført bolig skal det lite til for at nevnte vesentlighetskrav anses oppfylt. Det antas at en "som den er" klausul normalt ikke vil ha nevneverdig betydning for mangelsvurderingen ved omsetning av ny bolig.

Eiendommen har likevel mangel dersom det er gitt mangelfulle eller uriktige opplysninger om forhold ved eiendommen, som selgeren kjente eller måtte kjenne til og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, dersom det har virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt.

Andel fellesgjeld

Sameiet har ingen felles lån per d.d. Det er ikke varslet om noen låneopptak i nær fremtid iht. forretningsfører.

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.