Eiendom

NESØYA - Nesten i vannkanten - Stor, elegant strandeiendom med eksklusiv standard - Svømmebasseng med motstrøm og varme - Stor brygge, sandstrand etc. - Sol til sent på kveld - Innerst i privat stikkvei

NESØYA - Nesten i vannkanten - Stor, elegant strandeiendom med eksklusiv standard - Svømmebasseng med motstrøm og varme - Stor brygge, sandstrand etc. - Sol til sent på kveld - Innerst i privat stikkvei

Fakta

 • Sundveien 11 A
 • Primærrom
  500
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  4

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  50 000 000 ,-

Omkostninger

50 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
1 250 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 50 000 000,-))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
--------------------------------------------------------
1 265 122,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
51 265 122,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  500
 • Tomt
  1550

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 24 315 pr År
Noe utgifter til brøyting og vedlikehold av privat stikkvei/adkomstvei.

Høydepunkter

- En unik og eksklusiv eiendom med alt man kan ønske seg!
- Betydelig påkostet
- Svømmebasseng med motstrøm og varme
- Store, flotte rom med spesialinnredninger
- Store solrike terrasser med flott utsikt
- ca. 30 meter strandlinje med egen brygge + 1/3 av strandparsell mot vest med brygge
- Stort garasjeanlegg i underetasjen med eget verksted

Beliggenhet

Meget flott, skjermet og solrikt beliggende i etablert villastrøk på nordre Nesøya, kun 20 m fra vannet med strandlinje ca. 30 meter og egen brygge Eiendommen ligger innerst i enden av en privat stikkvei fra Sundveien og har kort gangavstand til Nesøya barneskole, Kiwi-butikk i Otto Blehrs vei og nærmeste bussholdeplass på Nesøyabroen. Det er også kort vei til flere barnehager. Nesøya byr på mangfoldig natur- og fine turmuligheter til Nesøytjern Naturreservat og Brønnøya. I umiddelbar nærhet ligger det en liten idrettsplass med bl.a. fotballbane, tennisbane og hoppbakke.
Fra hus og hage er det flott utsikt.

Innhold

Underetasje:
Stor hall med walk-in-closet og direkte adkomst til garasje. Stue med peis og fullt utstyrt bar med vask + integrert vinskap, kjøleskap og oppvaskmaskin. 2 gjestetoaletter. Basseng-/trimrom. Solarium. Dusjbad/wc med badstue. Stort vaskerom. Lagringsrom. Teknisk rom. Praktikantdel som inneholder: soverom og dusjbad/wc.
Garasje for flere biler med direkte adkomst til hall - verksted og bod i garasje.

1. etasje:
Forstue. Spisestue. Stue. Kjøkken med spiseplass. Kjølerom. Separat wc. Stor terrasse ca. 250 kvm med peis.

2. etasje:
Gang/trapperom. 3 soverom hvorav hovedsoverom med walk-in-closet, deluxe bad og balkong. Gang. Bad/wc. 2 balkonger hhv. 3 og kvm.


Underetg: primærrom utgjør 237 kvm som omfatter alle rom unntatt teknisk rom for basseng og garderobe tils. 6 kvm som er sekundærrom. I tillegg som sekundærrom er garasje 85 kvm og 2 boder + teknisk rom tils. 25 kvm
1.etg: primærrom utgjør 153 kvm som omfatter alle rom unntatt kjølerom ca. 2 kvm som er sekundærrom.
2.etg: primærrom utgjør 110 kvm som omfatter alle rom unntatt kott ca. 2 kvm som er sekundærrom.

Standard

En meget eksklusiv eiendom over 3 plan tegnet av arkitekt Finn Sandmæl. Rikelig med flotte og påkostede detaljer utvendig og innvendig samt spesialproduserte innredninger og garderobeløsninger.
I perioden 2007-2012 er hele huset renovert for betydelige beløp med bl.a. nytt yttertak, ny ventilasjon m.m.

Kjøkken:
Spesialbygget kjøkkeninnredning fra SieMatic med hvite profilerte fronter, dels glassfronter på overskap. Kjøkkenøy. Sorte granitt benkeplater. Ventilator innfelt i himling. 2 integrerte stekeovner (en bred), bred induksjonstopp, vinskap, kaffemaskin, oppvaskmaskin og fryseskap. Kjølerom i tilknytning til kjøkkenet. Spiseplass.

Bar/kjøkken i underetg. med granitt benkeplate med underlimt vask. Integrert vinskap, kjøleskap og oppvaskmaskin.

Sanitær:

Underetasje:
Bad 1 med dusjhjørne med glassvegger/glassdør (2 dusjer med innfelte armaturer), toalett og servant av sandsten på benkeplate av sandsten. Badstue i tilknytning til badet.
Bad 2 med dusjhjørne med 2 buede glassdører, søyleservant og toalett.
Separat wc, i tilknytning til hallen med, med søyleservant og toalett.
Separat wc, i tilknytning til stue/bar med stor søyleservant, toalett og urinal.
Vaskerom med innredning og granitt benkeplate. Opplegg for 2 vaskemaskiner og 2 tørketromler under benkeplaten. 2 x 300 liters varmtvannsberedere.

1. etasje:
Separat wc med søyleservant og toalett.

2. etasje:
Hovedbad med stort, innmurt boblekar. Påkostet innredning med sort granitt benkeplate med servanter samt toalett.
Bad 2 med innmurt hjørneboblekar, dusjhjørne med dusjbunn (fast dusj + hånddusj) og glassdører, søyleservant og toalett.

Gulv:
Hovedsakelig fliser. Enstavs parkett i 2.etg. med unntak av våtrom. Keramiske fliser hovedsakelig fra Versace. Parkett av god kvalitet. Hovedsakelig fliser av granitt i våtrommene og toalettrom. Fliser i garasjen.

Vegger:
Helsparklede og malte veggflater samt tapeter fra Versace og Fendi.

Himlinger:
Hovedsakelig med malte flater. Malt panel i bassengrommet. Egendesignet Versace gipsstukkatur gjennomgående i de fleste rom, spesialdesignet og laget på mål hos gipsmaker.

Terrasser og balkonger:
Terrasse ca. 320 kvm rundt boligens hovedetasje med støpt trapp ned mot sjøen. På terrassen er det murte blomsterkasser i tegl, murte teglbenker belagt med kobber samt tegl utepeis med flott kobberhette. Det er også grill/peis. 2 balkonger i 2.etasje som trenger noe utbedring.

Svømmebasseng:
Flislagt svømmebasseng ca. 3,5 x 8 m og dybde på ca. 1,8 m. Varme, motstrømsanlegg. Flislagt egen jacussi nedfelt i gulvet ved siden av bassenget. Fjernstyrt elementduk over bassenget med egen ventilasjonssløyfe og avfukteraggregat med kanalstyrt luftutslipp under vinduene.

Brygge:
Fast brygge i natursten med nytt royalimpregnert tredekke - fra denne er det overgang til flytebrygge med tilsvarende tredekke. Bryggen har lys, strøm- og vannuttak.

Diverse:
Integrert B&O musikkanlegg/lydanlegg i de fleste rom.
Kabel-tv og bredbånd.
Balansert ventilasjonsanlegg med varme/kjøling.
Aircondition.
Sentralstøvsuger.
Spesialdesignet lysstyring i hele boligen. Det er utstrakt bruk av innfelt belysning i himlinger, gesimslister og stukkatur. Belysningen har styringsanlegg. Innfelt veggbelysning i trapper/rekkverk.
Telefonsentral med intercom er installert i boligen.
Integrert alarmsystem.
Det er installert video-overvåkning av boligen tilknyttet sentral.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises til tilstandsrapport og egenerklæring etc som vedlagt i prospekt.

Byggemåte

Frittliggende enebolig over 3 plan tegnet av arkitekt Finn Sandmæl og bygget i varige og solide materialer. Boligen er fundamentert til faste masser, sprengstein avrettet med kult. Fundamenter i armert betong, isolerte kjellergulv med armert påstøp. Bærevegger i kjeller i armert betong forblendet med murstein, øvrige yttervegger i bærende isolerte murvegger. Dekke over kjeller er utført i armert betong. Takkonstruksjon i kombinasjon av tre og stålkonstruksjon - en kombinasjon av saltak med valminger, diverse arker og uttrekk, utført i en kombinasjon av trekonstruksjon med stål forsterkninger. Taket er tekket med glasserte takstein og alle beslag er av kobber. Spesialdesignet skjult takrenneløsning. Yttertaket ble fornyet i 2009. Alle vinduer og vindusdører er spesiallaget med merbau i karmer og ramme og isolerglass i alle enheter. Malt heltre doble hovedinngangsdører. Garasjeporten er en lakkert rulleport og det er montert innvendig rulleport til verksted i garasje.

Tomt

Eiet tomt: 1550 kvm.

Stor strandtomt som skråner ned mot ca 33 meter privat strandlinje med sandstrand, svaberg og dypvannsbrygge. Parkmessig opparbeidet og beplantet have, dels med støttemurer i natursten og tegl samt areal rundt boligen med belegningssten av tegl. Trapp i granitt og skifer med smijernsrekkverk ned til strand/brygge. Asfaltert innkjøring med varmekabler til inngangsparti og garasje.

I tillegg eies 1/3 av gnr. 40, bnr. 940 som er en strandparsell totalt 655 kvm med strandlinje på ca. 30 meter og skiferlagt utstikkerbrygge med 4 båtplasser på den ene siden. De resterende 2/3 eies med 2/6 hver av Sundveien 11B og 11C.

Parkering

Stor garasje ca. 100 kvm i boligens underetasje. Garasjen har plass til flere biler, eget verksted, bodplass og solarium. Adkomst direkte til hall.

Adkomst

Fra offentlig vei via lengere privat stikkvei.

Oppvarming

Balansert ventilasjonsanlegg med varme og kjølefunksjon. I tillegg er det 7 ildsteder for vedfyring samt varmekabler i alle våtrom.

Strømforbruk ca. kr 10-15.000,- pr. mnd.
Ovennevnte er basert på selgers nåværende forbruk, og kan variere.

DIVERSE:
Elegant leilighet på Frogner eller Tjuvholmen kan tas som delbetaling.

Skoler

Sokner til Nesøya skole som avgir elever til Landøya ungdomsskole.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Evt. mulighet for utleie


Det foreligger ingen begrensning ihht om utleie av hele boligen som en bruksenhet.