Eiendom

Nesøya - Attraktiv enebolig med hybelleilighet, solrik skjermet hage, dobbelgarasje og båtplass - Meget barnevennlig.

Nesøya - Attraktiv enebolig med hybelleilighet, solrik skjermet hage, dobbelgarasje og båtplass - Meget barnevennlig.

Fakta

 • Rosenkrantz vei 31 C
 • Primærrom
  268
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  5

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  13 900 000 ,-

Omkostninger

13 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
347 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 13 900 000,-))
--------------------------------------------------------
362 649,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
14 262 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  268
 • Tomt
  857

Oppdragsnummer

159-18-0781

Eier

Hanne Hagen
Per Pettersen

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 40 Bnr. 470 i Asker kommune

Byggeår

1996 / modernisert 2016

Areal

Primærrom: 268 kvm, Bruksareal: 276 kvm, Bruttoareal: 302 kvm

Antall rom

7

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 857 kvm

Velkommen til Nesøya!

Rosenkrantz vei 31 C er innholdsrik og attraktiv enebolig over to plan og underetasje, samt hybelleilighet med egen inngang.

Eiendommen ligger stille, idyllisk og svært barnevennlig til, midt i knutepunktet på Nesøya, med kort gangavstand til Nesøya skole, barnehager, dagligvarebutikk, båtplass i Halsbukta, samt flotte friluftsområder i Nesøya naturreservat. Det er også flere badestrender i kort gangavstand fra boligen.

Boligen har utgang fra stue og fra kjøkken, til stor markterrasse og frodig hage hvor det er en nyere frittstående, lekker hagestue/drivhus. På eiendommen er det en isolert dobbelgarasje samt opparbeidet gårdsplass med ytterligere parkering på egen grunn.

Boligen fremstår som lekker og moderne, med tidsriktige fargevalg, flotte innredningsdetaljer, fin planløsning og innholder bl.a. nyere kjøkken, stue/spisestue med peis, kjellerstue, samt hybelleilighet. Tilsammen har boligen 5 flotte soverom, 3 baderom, gjeste-wc med mulighet for dusj, samt vaskerom.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget familievennlig og etablert boligområde på Nesøya i Asker kommune, et av Norges mest attraktive steder å bo. Nesøya skole ligger i trygg gåavstand, ca. 150 meter fra eiendommen, og det er kort vei til barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Eiendommen har en isolert dobbelgarasje og det er rett til båtplass i båtforening.

I tillegg ligger Nesøyas naturreservat "rett utenfor døren" og tilbyr gode rekreasjonsmuligheter i både skog og mark. Det er flere lekeplasser, samt fotballbane, basketbane, badmintonbane og tennisbane i nærområdet. I tillegg er det kort vei til populære Hvamodden med sandstrand, gresslette og lekeapparater. Brønnøya er også et attraktivt utfartssted med eget naturreservat. Det er kabelferge til øya sommerstid og en flytebro over sundet vinterstid.

Kort fortalt

- Innholdsrik og skjermet beliggende enebolig.
- Påkostet og lekkert modernisert de siste årene.
- Hybel-leilighet i underetasjen med egen inngang.
- Dobbelgarasje (isolert) og parkering på tomten.
- Bolighuset og garasjen utvendig malt i 2015.
- Det medfølger bruksrett til båtplass i båtforening.
- Markterrasse med utgang fra stue og kjøkken.
- Hyggelig eiendommen med sol hele dagen.
- Fin utsikt i retning mot Nesøya naturreservat.
- Rålekker entré som ønsker deg velkommen.
- Nyere kjøkken med romslig spisestuedel.
- Lekker innredning og integrerte hvitevarer.
- Praktisk grov-kjøkken med egen bi-inngang.
- Hoveddelen har 2 bad, samt wc med mulighet for dusj.
- Separat vaskerom med praktiske løsninger.
- Totalt fem soverom, hvorav ett i hybel-leilighet.
- To-roms hybelleilighet med egen inngang.
- Lagring i bod samt lagringsloft i garasjen.
- En barnevennlig og komplett familieiendom.

Uteområder og hagen

Boligen er beliggende på en solrik tomt med frodig, skjermet hage og asfaltert gårdsplass. Tomten er opparbeidet med forstøtningsmur, plen, stedvis naturtomt, prydbusker, hekk samt trær og det er utsikt mot Nesøya naturreservat.

Fra kjøkkenet og stuen er det utgang til hagen, med markterrasse og en flott hagestue/drivhus, med god plass til utemøbler. Hagestuen/drivhuset er også hyggelig å benytte på vinterhalvåret. Videre har boligen en overbygget balkong, med utgang fra hovedsoverommet i 2. etasje. I tillegg er det en koselig, delvis overbygget terrasse ved inngangspartiet. Ved sommertider har eiendommen sol fram til ca. kl. 19 på kvelden ifølge selger.

Byggemåte

Boligen: Grunnmur i lettbetong. Det er lagt ny drenering og grunnmur etterisolert i (1999-2005). Hovedplan og 2. etasje i isolert bindingsverk med utvendig liggende trepanel. Isolasjon fra byggeår. Etasjeskiller i trebjelkelag med isolasjon fra byggeår. Originale trevinduer, balkong- og terrassedører med 2-lags isolerglass. Luftespalter. Sist utvendig malt i 2015. Valmet tak i trekonstruksjon med undertak av rupanel/finerplater/suplater. Opprinnelig taktekking med betong takstein. Takrenner, nedløpsrør med tilhørende innfesting og beslag i malt metallkonstruksjon, antatt fra byggeår.

Garasje: Fundamentert til eksisterende byggegrunn, antatt leire/faste masser. Asfaltert såle. Ringmur i betongkonstruksjon. Bindingsverk i trekonstruksjon (isolert) med utvendig liggende kledning. 2 stk. automatiske leddporter samt inngangsdør fra terreng/have. Valmet tak i trekonstruksjon med undertak av finerplater og sperrer. Taktekking med betong takstein fra byggeåret. Takrenner, nedløpsrør og beslag i malt metall. Det er montert strømuttak og lys. Separat kurs til el.bil lader. Stigeadkomst til lagringsloft.

Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Totale arealer bolig: Primærrom: 268 kvm, Bruksareal: 276 kvm, Bruttoareal: 302 kvm

Underetasje: Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 98 kvm, Bruttoareal: 112 kvm
1.Etasje: Primærrom: 104 kvm, Bruksareal: 104 kvm, Bruttoareal: 114 kvm
2.Etasje: Primærrom: 47 kvm, Bruksareal: 74 kvm, Bruttoareal: 76 kvm

Totalte arealer garasje: Bruksareal: 53 kvm, Bruttoareal: 58 kvm
1.Etasje: Bruksareal: 37 kvm, Bruttoareal: 41 kvm
Loft: Bruksareal: 16 kvm, Bruttoareal: 17 kvm

Planløsning

Underetasje: Gang, romslig kjellerstue og vaskerom. Hybel-leilighet: entré, stue/kjøkken, soverom og bad/wc.
1. etasje: Entré/hall, kjøkken med spisedel, stue, kontor/soverom, gjeste-wc samt grovkjøkken-inngang.
2. etasje: Gang, 3 gode soveværelser, "walk-in garderobe" og 2 lekre baderom.

Entré

Boligen har separate innganger til hver boenhet. I tillegg har hoveddelen kjøkkeninngang med adkomst til grovkjøkken. Hallen gir et meget godt førsteinntrykk av boligen, og er pent innredet med pene gulv og lekker garderobe. Fra rommet er det adkomst via åpen trapp til andre etasje og til underetasjen. Entréen er holdt i lyse, tidsriktige farger, noe som harmonerer godt med øvrige deler av boligen.

Stue med peis

Eneboligen har en lys og tiltalende stue med pene furugulv og god plass for sofaløsning med tilhørende møblement. Rommet er utstyrt med en koselig peis for ekstra varme og hygge, og har rikelige med lysinnslipp fra takhøye vindusflater, samt direkte utgang til stor markterrasse.

Kjøkken og spisestue

Eneboligen har et lyst og meget elegant kjøkken med romslig spisedel, praktisk designet med god benke- og lagringsplass. Innredningen er nyere og har lyse slette fronter. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som kjøle-/fryseskap, oppvaskmaskin og benkeplate med enkel vaskekum. Kjøkkenet har også en flott kjøkkenøy med stekeovn samt induksjons-platetopp, og en nyere ventilator er diskret montert helt oppe i himling, over kokesonen. Kjøkkenet har furugulv, plass for langbord i spisedel, godt lysinnslipp fra flere kjøkkenvinduer, og direkte utgang til markterrasse via glass-skyvedør. Fra kjøkkenet er det adkomst til grovkjøkken med separat bi-inngang. Her er det godt med oppbevaringsplass i nyere innredning samt en ekstra vaskekum og nisje for ekstra kjøleskap.

Kjøkken i hybelleilighet

Kjøkkenet i hybelleiligheten har nyere innredning med hvite fronter og hvit benkeplate med enkel vaskekum. Kjøkkenet er utstyrt med stekeovn, platetopp, ventilator og oppvaskmaskin. Det er godt med både benke- og skapplass. Rommet har fliser på gulv og lyse, glatte veggflater.

Kjellerstue

Romslig og lys kjellerstue med vinduer som slipper inn godt med lys. Rommet har fliser med gulvvarme samt lyse og glatte veggflater. Det er god plass til stor sofaseksjon med tilhørende møblement.

Soverom og garderober

Eneboligen har totalt fem soverom, hvorav ett tilhører hybelleiligheten i underetasjen. Det er garderobeløsning til to av rommene. I tillegg har boligen en flott "walk-in" garderobe med god oppbevaringsplass i lekker snekkerbygd innredning.

Baderom 1

Boligen inneholder totalt tre baderom, et gjestewc og et separat vaskerom samt grovkjøkken (tidligere vaskerom).
Det er to bad i 2. etasje hvor det ene ligger i tilknytning til hovedsoverommet og "walk-in" garderoben. Badet ble nyetablert i 2015 og fremstår svært lekkert med delikate fliser, badekar, to baderomsinnredninger og to skapspeil med belysning. I tillegg har badet regnfallsdusj og vegghengt wc, plassert i hver sitt avlukke. Det er mekanisk avtrekk med vifte i begge avlukkene samt deilig gulvvarme.

Baderom 2

Det andre badet i 2. etasje er innredet med hvite fliser på gulv og vegger, gulvvarme og elektrisk avtrekksvifte. Videre har rommet to søyleservanter og frittstående toalett. Dusjsonen ble modernisert i 2015 med nye fliser på gulv (flis på flis).

Baderom 3

Det tredje badet tilhører hybelleiligheten i underetasjen. Badet ble modernisert i 2016 med historiske fliser på gulv (flis på flis), ny baderomsinnredning, nytt speilskap med belysning og ny glassdør i dusjsonen. Videre har badet gulvvarme, elektrisk avtrekksvifte og frittstående toalett.

Gjeste-wc og vaskerom

Boligen har et gjestetoalett beliggende i 1. etasje, med grå fliser på gulv og hvite fliser på vegg. Rommet er innredet med søyleservant, frittstående toalett og mekanisk vifte. Rommet var opprinnelig et dusjbad, og det er mulighet for å etablere dusjløsning, slik at man får et fjerde bad.

Vaskerommet ligger i første etasje og har fliser på gulv, malte vegger og sluk. Videre er rommet innredet med en praktisk benkeplate med vaskekum og skuffeløsning samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. I tillegg er det godt med lagringsplass i skap. Vaskerommet har også mekanisk vifte med avtrekk til yttervegg.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med gulvvarme, supplert med stedvis plasserte panelovner samt vedfyring i peis med innsats i stuen.

Periodisk mekanisk avtrekk fra kjøkken, vaskerom, gjeste-wc og alle bad. Forøvrig naturlig ventilasjon med ventiler i yttervegg og luftespalter i vinduer.

Boligen har to sikringsskap, begge med automatsikringer. Deler av el-anlegget er oppgradert/modernisert i 2015. Det foreligger samsvarserklæring for oppgraderingen.

OSO varmtvannbereder fra 2016 på ca. 300 liter tilknyttet hoveddelen, montert på vaskerom. OSO varmtvannsbereder fra 1998 på ca. 120 liter tilknyttet hybelleilighet, monert i bod med sluk.

Videre har boligen alarm tilkoblet Verisure, brannslange montert i bod tilhørende hybel, utestrøm, utebelysning og el-bil lader fra Schneider montert i garasjen. Kabel-TV fra Get.

Garasje - Båtplass

Parkering i isolert dobbelgarasje med elektrisk port og elbil-lader fra Schneider. Med eiendommen følger det en bruksrett til båtplass for fritidsbåt i Østre Nesøya Bryggelag, beliggende innerst i Halsbukta.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1995/24821-1/100 Best. om vann/kloakkledn.
Tinglyst 18.09.1995
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet kommunalt vann- og avløp via privat stikkledning. Eiendommen har vannmåler.

Ferdigattest og godkjenning

Ferdigattest på boligen og på garasjen, samt godkjenning av hybelleiligheten, ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 2 365 348,- pr 31.12.17
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 8 515 253,- pr 31.12.17

Reguleringsforhold

Område er regulert ihht. reguleringsplan for Otto Blehrs vei / Nesøya skole. I tillegg foreligger kommuneplan for Asker 2018-2030. Kommuneplan og reguleringsplan med reguleringsbestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven som vil bli delt ut på visning.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter for 2017 var på kr 10 338,- ifølge Asker kommune. Eiendommen har vannmåler, hvor vann og avløp betales etter faktisk forbruk. 1 kubikkmeter vann og avløp er p.t. kr 48,- ifølge Asker kommune. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år ifølge Asker kommune.

Strømforbruk i 2018 var ca. 39690 kWh ifølge selger.

Boligen er forsikret i Frende, polisenummer 747198 og årlig premie ca. kr 7 000 ifølge selger.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

13 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
347 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 13 900 000,-))
--------------------------------------------------------
362 649,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
14 262 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Forede silkegardiner/liftgardiner i stue, hovedsoverom og soverom 3 samt sengegavler, senger og vegghengte speil medfølger ikke handelen. Dette gjelder også lysekrone hovedsoverom, 2 taklamper i kobber på grovkjøkken, taklampe over kjøkkenbord, taklampe over spisestue, krystallplafond, kartellampe, taklampe gang hovedetasje, taklamper i 2. etasje, stålhyller i garasjen, platekrukker/kasser, betongbar samt portabel gasspeis i orangeri/vinterhagen.

Adgang til utleie

Utleie av hele eller deler av boligen til boligformål er tillatt. Innredet del av underetasjen, er godkjent som hybelleilighet, jmfr. brev fra Asker kommune datert 18.08.98.

Konsesjon / Odel

Det er påhviler hverken odel eller konsesjonsplikt på eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 13 900 000,-) (Kr.173 750)
Oppstart/Etablering (Kr.12 500)
Markedspakke (Kr.24 900)
Oppgjørskostnad (Kr.7 500)
Digital annonsering "klikk" (Kr.6 900)
2 visninger og overtagelse (Kr.7 500)
Fakturagebyr (factoring) (Kr.5 500)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.1 150)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Totalt kr. (Kr.240 225)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 19 900,- samt alle faktiske utlegg.

Finn.no: Lokalområde

Nesøya