Eiendom

Nesøya - Toppleilighet på Hvamodden med 2 garasjeplasser, heis og stor, solfylt terrasse med flott utsikt mot sjøen og grøntområder. Rolig og svært attraktiv beliggenhet.

Nesøya - Toppleilighet på Hvamodden med 2 garasjeplasser, heis og stor, solfylt terrasse med flott utsikt mot sjøen og grøntområder. Rolig og svært attraktiv beliggenhet.
Solgt

Fakta

 • Vestre vei 101
 • Primærrom
  114
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  12 000 000 ,-

Omkostninger

12 000 000,- (Prisantydning)
33 651,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
12 033 651,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
288 320,- (Dokumentavgift)
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
5 650,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
305 119,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
12 338 770,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  114
 • Tomt
  11312

Oppdragsnummer

159-18-0504

Eier

Cecilie Wergeland
Birgitte Wergeland

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 40 Bnr. 1604 Snr. 11 i Asker kommune

Etasje

3. etasje med heis

Byggeår

2005

Areal

Primærrom: 114 kvm, Bruksareal: 114 kvm, Bruttoareal: 123 kvm

Antall rom

3

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 11312 kvm for hele sameiet

Forretningsfører

ABBL

Beliggenhet

Eiendommen har en svært attraktiv beliggenhet på Hvamodden, sydvestspissen av Nesøya, med gode solforhold og med umiddelbar nærhet til sjøen. Området er fredelig og landlig og har fantastiske tur-og rekreasjonsmuligheter. Det er bl.a. 100 meter til flott sandstrand, samt små badeviker rundt odden med vidt utsyn utover fjorden. Her er miljø for kajakkpadling, seiling og surfing. Sameiet har også privat tennisbane.

Idylliske Brønnøya ligger noen minutters gange unna med adkomst via kabelferge om sommeren og gangbro om vinteren. Det er et nytt, stort idrettsanlegg i umiddelbar nærhet. Vestmarka med sine flotte turmuligheter sommer og vinter er bare 15 minutters biltur unna. Det er busstopp i umiddelbar nærhet til eiendommen med ekspressbuss til Oslo i rushtiden og bussforbindelse til Sandvika, som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon. Det tar ca. 15 minutter med bil til Oslo.

Uteområde

Fra stuen er det utgang til en stor, flott terrasse på ca. 20 kvm. Terrassen ble vesentlig oppgradert i 2018, og har ny membran, skifer, nye kobberbeslag, nymalte overflater med mer. Det er montert en stor, elektrisk markise på terrassen, og det er også en utebod her. Ellers er terrassen lun og skjermet, med gode levegger på begge sider, og med hyggelig utsikt mot sjøen og grøntområder. Fellesområdet er solrikt og meget pent opparbeidet, med asfaltert innkjørsel, støttemur, prydbusker og nydelig beplantning. Gartner vedlikeholder grøntarealene. I tillegg er det varmekabler foran inngangspartiet og i stikkveier. Sameiet har egen privat tennisbane.

Byggemåte

Bærende konstruksjoner er antatt fundamentert på faste, bærende masser, fjell. Utvendige vegger i pusset murverk og liggende panel. Vinduer og terrassedør fra byggeåret, med 2-lags isolerglass i trerammer. Velux takvinduer med 2-lags isolerglass i stue og ene soverommet. 2-fløyet dør med småruter fra stue til terrassen. Tak oppført i trekonstruksjon. Taket er tekket med papp, sløyfer, lekter og glassert takstein. Takrenner og nedløp i kobber. Fellestrapper oppført i betong og belagt med fliser. Terrassen er oppført i betong og gulv er belagt med skifer. Rekkverk i stål/aluminium og beslag i kobber. Terrassen er oppgradert/renovert i 2018, med ny membran, påstøp og skifer, samt malt og montert nye beslag i kobber. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer

3.Etasje: Primærrom: 114 kvm, Bruksareal: 114 kvm, Bruttoareal: 123 kvm
Gulvarealet ble oppmålt til 120 kvm.

Innhold

3. etasje: Entré, 2 bad, vaskerom, garderoberom, 2 soverom, stue og kjøkken.
Annet: Innvendig bod, bod på terrassen og egen bod i tilknytning til garasjen.

Standard

Entré
Bygningen har felles inngang i første etasje med heis opp til leilighetsplan. Leiligheten har en romslig, innbydende entré med parkettgulv, gulvvarme og downlights. Rommet har takhøye garderobeskap, samt direkte tilgang til vaskerom.

Kjøkken
Kjøkkenet er stort og trivelig, med takhøy innredning, flere integrerte hvitevarer og praktiske løsninger. Rommet har også plass til et koselig kjøkkenbord ved vinduet. Innredningen har hvite, profilerte fronter og heltre benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Det er montert fliser og belysning mellom benk og overskap. Hvitevarene består av stekeovn, platetopp, ventilator, oppvaskmaskin og et nytt, kombinert kjøle/fryseskap.

Stue
Stuen er lys og luftig, med flere avdelinger og god plass for både sofa, stort spisebord og eget "bibliotekhjørne". Rommet har parkettgulv, lyse vegger og god takhøyde opp til 4,5 meter. Doble glassdører fører ut til flott terrasse med vidt utsyn. Stuen har stemningsfull, åpen peis med kleberstein.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder to bad og eget vaskerom. Alle rommene har lyse fliser på gulv og vegger, marmor benkeplater samt sluk og lufteventiler. Sistnevnte er tilkoblet sentralt avtrekk.

Det ene badet ligger i forbindelse med hovedsoverommet og har gulvvarme, downlights, toalett og et deilig, innfliset badekar. Innredningen består av en marmorbenkeplate med underlimt servant. Under benken er det skap, og over benkeplaten er det montert speil og belysning. I tillegg har badet en romslig dusjnisje med glassdør.

Det andre badet har gulvvarme og downlights. Innredningen består av toalett, skap med benkeplate i marmor og underlimt servant, speil og dusjhjørne med glassdører.

Vaskerommet er praktisk plassert mellom kjøkkenet og entreen. Rommet har utslagsvask med underskap, overskap og høyskap med varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. Her er også sikringsskapet plassert.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to lyse, fine soverom. Hovedsoverommet har har rikelig med eksklusive takhøye garderobeskap fra Poliform, Expo-Nova. De samme garderobeskapene går igjen både i garderoberom og i entreen. I tillegg har boligen gode lagringsmuligheter i innvendig bod og bod på terrassen, samt egen stor bod i tilknytning til garasjen.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med gulvvarme i alle rom, supplert med vedfyring. Det elektriske anlegget har automatsikringer med jordfeilbrytere, og det er montert en 150 liters varmtvannsbereder fra 2004 på vaskerommet. Videre har boligen sentralstøvsuger, callinganlegg og elektrisk terrassemarkise, samt opplegg for kabel-tv/internett fra Get.

Parkering / Garasje

Leiligheten har eksklusiv bruksrett til 2 garasjeplasser i felles, oppvarmet garasjeanlegg under bygningen. Ellers er det flere biloppstillingsplasser og gjesteparkering på sameiets grunn. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2003/4414-2/100 Utbyggingsavtale
Tinglyst 17.02.2003
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om båt/bryggeplass
Bestemmelse om bebyggelse
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0220-40/1604
Gjelder denne registerenheten med flere

2004/31187-1/100 Erklæring/avtale
Tinglyst 03.11.2004
Rettighetshaver: Knr:0220 Gnr:40 Bnr:5, Bnr.1605 og Bnr.1606
Bestemmelser om utarbeidelse og drift av fremtidig idrettsanlegg
Overført fra: 0220-40/1604
Gjelder denne registerenheten med flere

2004/32898-2/100 Erklæring/avtale
Tinglyst 18.11.2004
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei og er tilknyttet kommunalt vann- og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest. Kopi av ferdigattesten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 209 739,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 3 871 163,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger på en tomt regulert til lavblokkbebyggelse med gjeldende reguleringsbestemmelser for Hvamodden, Gnr. 40 Bnr. 5 og 26. I tillegg gjelder kommuneplan for Asker 2018-2030 som utfyller gjeldende reguleringsplan. Kommuneplanen og reguleringsbestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven og vi anbefaler alle å sette seg inn i disse.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Beskrivelse av sameiet

Hvamodden eierseksjonssameie består av 26 eierseksjoner av Gnr. 40, Bnr. 1604 i Asker kommune med adresse Vestre vei 95, 97, 99, 101, og 103 Nesøya. Sameiet er registrert i Brønnøysundregistrene med org. nummer 988 269 875, og sameiets forretningsfører er ABBL. Sameiets bygningsmasse er forsikret i W. R. Berkeley Insurance Nordic (polisenummer 203012.1.).

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, regnskap, budsjett, årsberetning for 2017 som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader o.l.

Faste, løpende kostnader

Fellesutgifter er på kr 4 402,- pr. mnd.
Fellesutgiftene inkluderer: Kabel-tv, forsikring, vaktmester, renhold fellesarealer, renter og avdrag fellesgjeld, heis, brøyting/strøing fellesarealer, forretningsfører samt andre drift- og vedlikeholdskostnader.

Månedlige strømkostnader er på ca. kr 2000,- ifølge selger.

Kommunale avgifter for 2017 utgjorde kr 2 905,-.
Kommunale avgifter kan variere etter forbruk og fra år til år ifølge opplysninger fra Asker kommune.

Eiendommen er forsikret via sameiet i W. R. Berkeley Insurance Nordic (polisenummer 203012.1.). Innboforsikring tegnes av ny eier.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Andel fellesgjeld kr 33 651,- og andel formue kr 36 484,- pr 31.12.17 ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

12 000 000,- (Prisantydning)
33 651,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
12 033 651,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
288 320,- (Dokumentavgift)
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
5 650,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
305 119,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
12 338 770,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Spesifikasjon av lån

Sameiet har et lån i Handelsbanken med lånenummer 9490.70.27826.
Serielån, 12 terminer pr år
Rentesats pr 15.08.18: 3,2 % pa
Antall terminer til innfrielse: 101
Saldo pr 15.08.18: kr 1 057 746,-
Andel av saldo: kr 31 387,-
Første termin: 20.09.2017 (siste termin 20.12.26)

Månedlige renter utgjør kr 99,- og månedlige avdrag utgjør kr 272,- for denne seksjonen. Renter og avdrag inngår i fellesutgiftene.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Eierseksjonen selges for dødsbo, og selger er arvinger som ikke selv har bebodd eiendommen. Disse har derved begrenset kunnskap om boligen og eiendommen generelt. Selger har i begrenset grad kunne supplere eller kontrollere opplysningene gitt i salgsoppgaven. Kjøpere oppfordres derved til å være særlig grundige ved gjennomgang og besiktigelse av boligen, og oppfordres gjerne til å søke bistand hos teknisk sakkyndig. Det fortutsettes at kjøper setter seg godt inn i salgsoppgaven med alle vedlegg inkludert tilstandsrapporten, før bud inngis på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Det er påhviler hverken odel eller konsesjonsplikt på eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.525)
Markedspakke (Kr.24 900)
Innhenting av opplysninger (Kr.6 000)
Oppgjørskostnad (Kr.7 500)
2 stk. visninger og overtagelse (Kr.7 500)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 12 033 651,-) (Kr.150 000)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Tilretteleggingshonorar (Kr.12 500)
Totalt (Kr.210 258)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 9 900,- samt alle faktiske utlegg.