Eiendom

Attraktiv 4-roms med klassiske detaljer og balkong mot bakgård | God takhøyde (2,98 m) | Vedovn | Lave omkostninger

Attraktiv 4-roms med klassiske detaljer og balkong mot bakgård | God takhøyde (2,98 m) | Vedovn | Lave omkostninger

Fakta

 • Motzfeldts gate 31
 • Primærrom
  85
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Andel
 • Rom
  4
 • Soverom
  2
 • Etasje
  3
 • Energimerking
  F

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  5 590 000 ,-

Omkostninger

5 590 000,- (Prisantydning)
159 878,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 749 878 (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 900,- (Trygghetspakke kjøper* (valgfritt))
--------------------------------------------------------
7 932,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 757 810,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer og eierskiftegebyr.

Andel fellesgjeld / Andel formue overtas av kjøper.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  85
 • Bruttoareal
  101 m²
 • Bruksareal
  88 m²
 • Tomt
  234
 • Byggeår
  1898
 • Tomtetype
  Eiet

Velkommen til Motzfeldts gate 31

Kasper Hillås har gleden av å presentere denne attraktive 4-roms andelsleiligheten med ny balkong, beliggende på beste Tøyen. Leiligheten ligger i en stille og rolig gate med Botanisk hage kun et steinkast unna. Her bor du sentralt med grønne omgivelser i umiddelbar nærhet!

 • Originalt stukkatur og tregulv
 • Baderom av god størrelse med badekar
 • God takhøyde målt til 2,98 m
 • To soverom av god størrelse
 • Gjennomgående planløsning
 • Vedovn i spisestuen
 • Tre boder i tillegg til innvendig bod - som til sammen utgjør 9,3 m²
 • Lave omkostninger ved kjøp
 • God vedlikeholdshistorikk i borettslaget
 • Svært sentral beliggenhet på beste Tøyen
 • God tilgang på offentlig kommunikasjon
 • Veldrevet og hyggelig borettslag med god økonomi

I Motzfeldts gate 31 bor du i en stille og rolig blindgate med alt av bymessige tilbud innen kort gange. Leiligheten har et areal på 88 m² og inneholder entré, to store soverom, baderom med badekar, gang, stue, spisestue, kjøkken og innvendig bod. Fra kjøkkenet er det utgang til balkong på ca. 3 m². Den smarte planløsningen med stue, spisestue og kjøkken i tilknytning til hverandre, gjør at leiligheten er perfekt for sosiale sammenkomster.

Borettslaget er veldrevet og består av 29 andeler. Se borettslagets nettsiden for mer informasjon: http://web2.herborvi.no/5732.

Dette er virkelig leiligheten for deg som ønsker å flytte rett inn i en klassisk leilighet med sentral beliggenhet på Tøyen!

Standard

Entré som gir et godt førsteinntrykk:
Du blir møtt av en lys entré som har plass til oppheng av klær på vegg og sko på gulv. Entréen og den lille gangen fungerer som bindeledd mellom baderom, begge soverommene og stuen. Callinganlegg er veggmontert.

Lys og luftig stue:
Fra gangen kommer du inn i en stue med mye lys. Stuen er i dag innredet med en stor sofa med tilhørende møblement, TV-seksjon og andre hyller og skjenker til oppbevaring. Rommet har flere klassiske detaljer som stukkatur, veggpanel og tregulv. Den gode takhøyden gjør at rommet føles svært luftig.

Spisestue med vedovn:
Spisestuen er stor og har de samme klassiske detaljene som stuen. I spisestuen har du en vedovn som holder leiligheten varm på selv de kaldeste vinterdager. Dette er rommet for deg som er glad i å ha middagsgjester.

Kjøkken med utgang til balkong:
Kjøkken fra HTH bestående av glatte fronter på skuffer og skapdører. Overskap i samme utførelse, samt med glass i noen skap. Benkeplaten er av laminat og har innfelt kum. Hvitevarer består av integrert platetopp, ovn, mikro, oppvaskmaskin fra 2016 og kjøleskap med fryser. Ventilator fra 2017 med kullfilter montert på vegg over platetopp. I 2015 ble blandebatteriet byttet.

Fra kjøkkenet har du utgang til en splitter ny balkong på ca. 3 m² som vender ut mot rolig bakgård.

To gode soverom:
Begge soverommene er av god størrelse. Hovedsoverommet er i dag innredet med dobbeltseng og oppbevaring i store garderobeskap langs den ene veggen. Dette soverommet vender ut mot stille og rolig blindgate.

Det andre soverommet vender ut mot rolig bakgård og er i dag innredet som barnerom og kontor. Rommet består av seng, skrivebord og oppbevaring i garderobeskap, samt et innebygd skap i veggen.

Baderom av god størrelse:
Flislagt bad av god størrelse. Baderommet består av gulvmontert toalett, innfliset badekar, dusj rett på gulv med dusjvegger fra 2017 i glass og servantbenk fra 2017 med skuffer under. Over servanten er det montert stort speil med lys. Det er også plass til vaskemaskin på badet. Varmekabler i gulvet.

Overflater:
Gulv: Heltregulv i lys finish.
Vegger: Kombinasjon av malte overflater, malt mur og malt trepanel, samt tegl. Overgang mellom vegg og himling er med list. Det er stukkatur på hovedsoverom, stue og spisestue.
Himling: Sparklet og malt himling i hvit farge. Malt trepanel i entrèen.

Tilstandsrapport for boligen er vedlagt salgsoppgaven. Se denne for nærmere informasjon om tilstandsgrad.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordvik Eiendomsmegling i forbindelse med fellesvisninger.

Beliggenhet

Dette er en fantastisk beliggenhet for deg som ønsker å bo stille og rolig, men samtidig supersentralt.

Kun en liten spasertur unna leiligheten finner du Tøyen Torg med bl.a. matvarebutikker, apotek, restauranter og barer som Skatten, Human mote og Postkontoret. Rett opp gata finner du Munchmuseet, Tøyenparken, hvor Øya-festivalen arrangeres, Tøyenbadet og samtlige av T-banens linjer.

Om du skulle fristes til en spasertur i grønne omgivelser anbefales Botanisk hage som ligger et lite steinkast unna, med sine 7500 forskjellige arter og sorter som er samlet opp siden den ble etablert i 1814. Der ligger også Naturhistorisk museum, som er landet mest besøkte museum. Byens mest idylliske kafé ligger midt inne på Tøyen hovedgård.

Med T-banen i nærheten er du heller aldri langt unna verken Østmarka, med sine rike fiskevann og sitt kuperte terreng, eller Nordmarka med Sognsvann og Frognerseteren som populære utgangspunkt for sykkel, ski eller løpeturer. Frysja, Skar og andre utfartspunkter nås like lettvint. Når man vil raskt og langt inn i marka, så har man også Tøyen stasjon med Gjøvikbanens togrute, rett til Movatn, Harestua og Hakadal, like ved. Det er også kort vei ned til Oslos nye sjøbad, Sørenga.

Ved å bo i Motzfeldts gate 31 har du nærheten til storbyens kulturelle og merkantile mangfold, nærhet til parker, og muligheten til å komme deg hvor som helst, når som helst. Når du har funnet deg vel til rette i denne særdeles lyse og fine leiligheten skal det mye til for å ta deg bort fra det idylliske Tøyen.

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming via panelovner
- Gulvvarme på baderom
- Oppvarming via peis i spisestuen
- Felles varmtvann

Parkering

- Det er beboerparkering i området. Ved anskaffelse av beboerparkering kan man parkere døgnet rundt – også utover det som er maksimal parkeringstid - på parkeringsplasser regulert til beboerparkering. Beboerparkering for bil koster kr 3000,- per år. Det tas forbehold om prisendring. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

- Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

Bærende konstruksjon fundamentert på antatt faste/stabile masser. Hovedkonstruksjon i mur/betong. Fasade er pusset og malt, samt med karakteristiske utsmykninger/trekkninger rundt vinduer.

Ferdigattest

Det foreligger ekspedisjonsdokument datert 1898 for eiendommen. Ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger og følger reguleringsplan S-2255.

For mer informasjon om reguleringsforhold kontakt megler eller søk på saksnummer/adresse/gnr. bnr på plan- og bygningsetatens hjemmeside.

Faste/løpende kostnader

Kabel-TV, internett, varmtvann, renhold, drift av borettslaget, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, felles byggforsikring m.m.

Felleskostnadene har følgende fordeling:
Felleskostnader 4.686,-
Internett 279,-
Kabel-tv 239,-

Annen nyttig informasjon

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir borett til en bestemt bolig.

Kjøper og selger er forpliktet til å undertegne standard kjøpekontrakt utarbeidet av Nordvik i forbindelse med eiendomstransaksjonen. Kjøpekontrakt kan besiktiges hos eiendomsmegler før bud inngis. Kontakt eiendomsmegler for spørsmål.

Med mindre annet er spesifisert, gjelder NEF sin standardliste over løsøre og tilbehør.

Tilbehør som ikke medfølger handelen:
- Alle takmonterte lamper.
- Vegghengt lampe i stuen (med kobberrør).
- 2. stk småhyller på kjøkkenet (til venstre for kjøleskap).
- Garderobeskap på barnerommet (barnestørrelse).
- Gardiner på barnerommet.

Selger leverer eiendommen i ryddig og rengjort stand.

Adgang til utleie

Med styrets godkjenning kan en andelseier overlate bruken av hele boligen til andre for opptil tre år, dersom andelseieren selv har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Er vilkåret om botid oppfylt, kan godkjenning kun nektes hvis det foreligger saklig grunn. Det vises til borettslagsloven § 5-5.
Bruken av hele boligen kan på nærmere vilkår overlates til andre uten begrensningene som følger av borettslagsloven § 5-5. Vilkårene følger av borettslagsloven § 5-6.
Dersom andelseieren selv bor i boligen, kan bruken av deler av boligen overlates til andre, jf. borettslagsloven § 5-4.
Vedtektene kan inneholde bestemmelser som har betydning for andelseiers rett til å leie ut boligen. Dette kan også omfatte bestemmelser som avviker fra lovens ordning. Interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedtektene.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som dekker utgifter forbundtet med juridisk bistand, fagkyndig uttalelse og saksomkostninger. Forsikring er valgfri. Pris 6900kr.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler, som formidler disse videre til selger. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser og motbud, aksept eller avslag fra selger.

Bud kan legges inn på eiendommens finn-annonse ved å trykke på knappen «gi bud» eller via vår hjemmeside. Ved elektronisk budgivning legges bud inn ved å benytte BankID. Bud kan også inngis på budskjema vedlagt i salgsoppgaven.

Før megler formidler bud til selger, skal megler innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Senere bud kan inngis per e-post til: k.hillas@nordvikbolig.no eller sendes per SMS til: 926 64 292.

Et bud bør inneholde eiendommens adresse (eventuelt gnr/bnr), kjøpesum, budgivers kontaktinformasjon, finansieringsplan, akseptfrist, overtakelsesdato og eventuelle forbehold som for eksempel usikker finansiering, salg av nåværende bolig ol. Normalt vil ikke et bud med forbehold bli akseptert før forbeholdet er avklart. Konferer gjerne med megler før bud avgis.

Megler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. I forbrukerforhold (dvs. der selger er forbruker) skal megleren ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter denne fristen bør budgivere ikke sette en kortere akseptfrist enn at megler har mulighet til, så langt det er nødvendig, å orientere oppdragsgiver, budgivere og øvrige interessenter om bud og forbehold. Det bør ikke gis bud som diskriminerer eller utelukker andre budgivere. Dersom bud inngis med en frist som åpenbart er for kort til at megleren kan avvikle budrunden på en forsvarlig måte - som sikrer oppdragsgiver og interessenter et tilstrekkelig grunnlag for sine handlingsvalg - vil megler fraråde budgiver å stille slik frist. Megleren vil uoppfordret gi sin vurdering av det enkelte bud overfor selgeren, når budet er gitt innenfor fristene ovenfor.

Megleren skal så langt det er nødvendig og mulig holde budgiverne skriftlig orientert om nye og høyere bud, og om eventuelle forbehold. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgivere at budene deres er mottatt.

Etter at handel har kommet i stand, eller dersom en budrunde avsluttes uten at handel er kommet i stand, kan en budgiver kreve kopi av budjournalen i anonymisert form.

Kopi av budjournal skal gis til kjøper og selger uten ugrunnet opphold etter at handel er kommet i stand. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør budet fremmes gjennom fullmektig.

For mer informasjon om budgivningsprosessen, se «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt salgsoppgaven, eller ta kontakt med megler.

Solgt "som den er"

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras dermed slik den fremstår ved besiktigelse. Risikoen for at det foreligger skjulte feil og mangler overføres til kjøper. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg - herunder selgers egenerklæring. Videre oppfordres alle interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med en fagkyndig, før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfeller:

1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.

2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.

3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ta kontakt med megler dersom du ønsker mer informasjon.

Selgers erklæring

- Det ble installert glassdør og glassvegg i dusj, skiftet blandebatteri i badekar, i dusjen og i vasken. Det ble også skiftet servant og baderomsmøbel under speilet. Alt av faglært.
- Det er en liten overfladisk sprekk i malingen bak vedovn i spisestue.
- Balkonger ble bygget i 2018 av Balkongteam.
- Det elektriske anlegget ble kontrollert av Elsikkerhet AS i 2018.
- Felles brannsikringsanlegg ble oppgradert i 2016.

Hvitvaskingsloven

Personvern

Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.