Eiendom

Attraktiv enebolig på 287 kvm med flott utsikt, 4(5) soverom, 2 bad, garasje, praktikantdel, peisestue og stor tomt!

Attraktiv enebolig på 287 kvm med flott utsikt, 4(5) soverom, 2 bad, garasje, praktikantdel, peisestue og stor tomt!

Fakta

 • Melumveien 51
 • Primærrom
  266
 • Boligtype
  Ingen verdi
 • Eieform
  Eiet
 • Rom
  9
 • Soverom
  5
 • Etasje
  0
 • Energimerking
  G

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  16 900 000 ,-

Omkostninger

16 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
16 000,- (Trygghetspakke kjøper*(valgfritt))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
422 500,- (Dokumentavgift 2.5% av salgssum)
--------------------------------------------------------
439 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
17 339 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer og eierskiftegebyr.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  266
 • Bruttoareal
  313 m²
 • Bruksareal
  287 m²
 • Tomt
  796
 • Byggeår
  1936
 • Tomtetype
  Eiet

Velkommen til Melumveien 51

Tiltalende og innholdsrik enebolig på 287 m². Sjeldent fint beliggende i et meget attraktivt boområde på Røa. Kort avstand til Røa Senter, forretninger, skoler og T-bane/buss. Boligen ligger tilbaketrukket til på tomten omkranset av en flott hage med plen og prydbusker. Vestvendt terrasse ut fra stuen i 1.etasje med utgang til hage. Sol til sent på kveld i sommerhalvåret. Innvendig holder boligen en gjennomgående god standard med smakfulle farge- og materialvalg og har en praktisk og god planløsning for både store og små familier. Det er lyst malte overflater, fine gulv, flislagte baderom og 2 separate WC. Klassisk kjøkkeninnredning fra Tone Hammel og hyggelig stue med peis.
Praktikantdel med separat inngang.

Tomten er fint opparbeidet med hage, gruset innkjøring og flere gode uteplasser.

Pen, tiltalende og innholdsrik familiebolig på 287 kvm over 3 plan. Sjeldent fint beliggende i et meget attraktivt boområde på Røa. Kort gangavstand til Røa Senter, forretninger, skoler, sportsplass, T-bane/buss og Røa Bad. Boligen ligger tilbaketrukket og fint til på tomten omkranset av en flott hage med plen og prydbusker. Vestvendt terrasse ut fra stuen i 1. etasje med utgang til hage. Sol til sent på kveld i sommerhalvåret. Parkering for 1 bil i garasje samt parkering på gårdsplass. Innvendig holder boligen en gjennomgående god standard med smakfulle farge- og materialvalg og har en praktisk og god planløsning for både store og små familier. Det er lyst malte overflater, fine gulv, flislagte baderom og 2 separate toaletter. Klassisk kjøkkeninnredning fra Tone Hammel og hyggelig stue med peis.
Praktikantdel med separat inngang. Bod.

Tomten er fint opparbeidet med hage, gruset innkjøring og flere gode uteplasser. Det er svært gode solforhold med kveldssol til langt på kveld på flere av boligens uteplasser.

Enebolig over 3 plan samt loft fra 1936. Boligen ble påbygd i 1986.

Inneholder:

U. etg.: Entré, gang, bod, fyrrom, bad/wc, kjøkken, kjellerstue og soverom.

1. etg.: Entré/garderobe, trapperom, gang, wc, vaskerom, kjøkken med spiseplass, spisestue og stue. Terrasse ca. 17 m² ut fra stue med trapp til hage med sol til langt på kveld og utsikt..

2. etg.: Trapperom, gang, wc, bad, allrom/soverom, omkledningsrom og 4 soverom. Balkong ca. 4,3 m² ut fra hovedsoverom med kveldssol og flott utsikt.

Loft: Lagringsloft/innredet loftsrom. Kaldt kott bak knevegg på begge sider med adkomst lav dør på begge sider.

Standard

Kjøkken:

1. etasje;
Moderne og tidsmessig snekkertilpasset Tone Hammel kjøkken fra 2006. Malte profilerte MDF fronter, heltre skapstammer. Eik massiv benkeplate med underlimt dobbel vaskekum og nedfelt keramisk platetopp. Integrert komfyr, oppvaskmaskin, kjøl og frys. Avtrekksvifte med hette. Fliser mellom over- og underskap. Bra med skapinnredning. Spiseplass. Miele hvitevarer.

U. etasje;
Kjøkken med hvite folierte fronter. Rustfritt stålbenkbeslag medvaskekum. El. vifte.

Sanitær:

Bad i u. etg: Bad/wc med dusjhjørne med dusjvegg i herdet glass. Servant med underskuff. Speil med lys over servant. Vegghengt toalett. Sensorstyrt el. vifte. Påkostninger: Bad pusset opp/renovert 2018 med nytt sluk, membraner, varmekabler, rør i rør, fliser, baderomsinnreding m.m. Det er opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Vaskerom 1. etg. Ikke sluk i rom. Benkeplate med stål utslagsvask. Skapinnredning. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Toalett i 1. etg.: Toalett og servant.

Toalett i 2. etg: Toalett og servant. Kan omgjøres til bad ved hjelp av tilliggende kott.

Bad i 2. etg.: Bad med innmurt flislagt badekar og dusjhjørne med regn- og hånddusj. Dobbeltservant med underskuffer (stikk i skuff). Speil og lys over servant. Påkostninger: Bad pusset opp i 2008 med nytt sluk, membraner, varmekabler, rør i rør, fliser, baderomsinnreding m.m.

Skap og reoler:
Div. plassbygde garderobeskap og skyvedørsgarderobe i boligen. Godt med skapplass.
Plassbygd seng i allrom.
Plassbygd sittebenk i gang 1. etg.
Plassbygd bokseksjon i stue og spisestue.

Helene Hennie har designet følgende:

Entré: Generell belistning
Gang: Generell belistning og plassbygget kommode og sittebenk
Trapp: Gelender nede og oppe (2.etg)
Stue & spisestue: Generell belistning, valg av farger og tapet.
Plassbygde bokhyller.

Overflater:
Gulv: Gulvflater med heltre eikegulv, eikeparkett og malt tregulv/parkett. Belegg i vaskerom. Klinkerfliser i entré. Fliser på baderom og i hele u. etasjen foruten soverom hvor det er parkett, og boder hvor det er betonggulv.
Vegger: Veggflater med malte flater, tapet, malt trepanel, malt mur. Malt glassfiberstrie på vaskerom. Fliser på baderom. Påkostninger: Veggflater løpende malt.
Himling: Himlinger med malte flater og malt trepanel. Malt glassfiberstrie i stue og spisestue. Innfelt downlights i himling, entré.

Balkonger, terrasser:
Overbygget balkong i trekonstruksjon ut fra hovedsoverom i 2. etg. Gulvmembrann med papp/asfalt. Gulv dekket med trebord. Rekkverk i tre. Utebelysning.

Terrasse ut fra stue med betongdekke. Terrasse dekket med fliser. Trapp til hage. El. terrassemarkise. Utebelysning. Sluk. Påkostninger: Fliser på terrasse fra 2006.

Renovert

1986-2018

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig og populært boligområde på Røa i Oslo, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Området byr på flotte tur- og friluftsområder som Sørkedalen, Lysakerelven, Bogstad og Holmenkollen.

Man kan gå på ski opp til Bogstad og videre inn i marka, eller sykle opp samme vei til Østern Brug Ridesenter ved Fossum. Bogstad gård har kafé, butikker, museum og tilbud for de aller minste. Her finner du også Oslo Golfklubb som etter nyåpning i 2009 kan tilby en av Europas beste golfbaner. Bogstad er åpen for greenfeespill hele sesongen og har bl.a. innendørs treningssenter og golfsimulator. Bogstad vinterparadis, en skøytebane med åpen kiosk i helgene. Kafe er under planlegging. Røabanen ligger få minutter fra huset. Kort gangavstand til Grinidammen hvor det er populært å ta en dukkert. Nytt senter på Røa forventes å åpne årsskiftet 2019/20.

Her bor du med Marka som nærmeste nabo!

I tillegg har Røa IL flotte anlegg og et bredt idrettstilbud. Røa bad har et lekkert anlegg med bl.a. 25-meter basseng, spa/terapibasseng, boblebad, barnebasseng, sklier og klatrevegg m.m. Røa Senter har blant annet vinmonopol, bakeri, helse- og velvære tilbud, samt ellers et variert utvalg av butikker. CC Vest ligger en kort kjøretur unna, og det samme gjør Majorstuen og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum.

Kort vei til T-bane stasjon (Østeråsbanen) til byen hver 7/8 minutt i rushtiden og kort vil til buss.

Oppvarming

Radiatorer. Radiatorskjulere. Elektrisk med panelovner, påbygd del. Varmekabler på baderom, entré 1. etg. og kjellerstue. Varmekabler ved inngangsparti, hoveddel. Murt peis i stue.
Murt gruepeis i kjellerstue (ikke bruk av eier).

Parkering

Parkering for 1 bil i garasje samt parkering på gårdsplass.

Byggemåte

Bolig trolig fundamentert til faste masser/fjell. Støpt kjellergulv på komprimert masser. Isolert med isopor, påbygd del. Vedlikehold ol: Riss i overgang eksisterende grunnmur og påbygd del. Drenering og fuktsikring antakelig fra byggeåret rundt bygning. Vedlikehold ol: Synlige saltutslag i hjørne mot bolig og langs vegg mot trapp i garasje registrert. Yttervegger i reisverk, påbygd del med trebindingsverk, utvendig stående trepanel. Isoleringprinsipp fra byggetiden. Påkostninger: Utvendig trepanel fra 1986. Utvendig trepanel malt jevnlig, sist 2008. Saltak i trekonstruksjoner. Yttertak tekket med betongtakstein. Renner og nedløp i malt stål. Yttertak er besiktiget fra bakkeplan. Påkostninger: Yttertak lagt om 1986 med ny takstein. Vinduer med 2 og 3 lags isolerglass fra 1984/86/99. 4. stk. takvindu med 2 lags isolerglass fra ca. 2000. Utv. markise på kjøkkenvindu og spisestue mot vest 1. etg.,stuevindu mot syd og på vinduer til hjørnesoverom 2. etg. Elektrisk markise over terrasse/stue. Tilstand: Eldre vinduer med normal slitasje. Det er påregnelig med vedlikehold/ettersyn av vinduer.

Vei - Vann - Avløp

Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon til kommunen.

Ferdigattest

Det foreligger ekspedisjonsdokument for eiendommen. Ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest.
Ekspedisjonsdokumentet er vedlagt salgsoppgaven.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

06.08.1936 - Bestemmelse om deleforbud
Bestemmelse om bebyggelse
Med flere bestemmelser
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om benyttelse


28.10.1936 - Best. om vann/kloakkledn.

19.02.1937 - Erklæring/avtale
VEDR. KJELLERROM. Undertegnede eier av Melumveien 51, gnr. 12, bnr. 209 i Aker, erklærer herved at peisestuen i mitt hus på ovennevnte eiendom ikke vil bli benyttet som varig oppholdsrom.

15.10.1937 - Bestemmelse om veg
Bestemmelse om gjerde

14.12.1987 - Best om garasje/parkering
Kan ikke slettes uten samtykke fra vegsjefen

23.06.2000 - Erklæring/avtale
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr.
garasje/carport.
Kan ikke slettes uten samtykke fra direktøren for Plan- og
bygningsetaten i Oslo.

05.08.1936 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0301 Gnr:12 Bnr:1

Servitutter/rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

06.08.1936 - Bestemmelse om deleforbud
Bestemmelse om bebyggelse
Med flere bestemmelser
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om benyttelse


28.10.1936 - Best. om vann/kloakkledn.

19.02.1937 - Erklæring/avtale
VEDR. KJELLERROM. Undertegnede eier av Melumveien 51, gnr. 12, bnr. 209 i Aker, erklærer herved at peisestuen i mitt hus på ovennevnte eiendom ikke vil bli benyttet som varig oppholdsrom.

15.10.1937 - Bestemmelse om veg
Bestemmelse om gjerde

14.12.1987 - Best om garasje/parkering
Kan ikke slettes uten samtykke fra vegsjefen

23.06.2000 - Erklæring/avtale
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr.
garasje/carport.
Kan ikke slettes uten samtykke fra direktøren for Plan- og
bygningsetaten i Oslo.

05.08.1936 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0301 Gnr:12 Bnr:1

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligformål. For mer informasjon om reguleringsforhold kontakt megler eller søk på saksnummer/adresse/gnr. bnr på plan- og bygningsetatens hjemmeside.

Annen nyttig informasjon

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:
- Soverom 4: Løse bokhyller, inkl. den over døren
- Soverom 3: Samtlige bokhyller + vegglampe
- Soverom 2: Løse bokhyller
- Hyller oppunder tak i gangen
- Lamper over spisebord på kjøkkenet
- Vaskemaskin + tørketrommel på vaskerom
- Nøkkelhestene i entrè
- Hyller i peisstue

Selger leverer eiendommen i ryddig og rengjort stand.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport/boligsalgsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger til takstmann og megler. Videre er det innhentet opplysninger fra kommunen og andre relevante kilder. Tomtegrenser er ikke kontrollert.

Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelser sammenlignet med det som er byggemeldt/godkjent. Meglerforetaket oppfordrer interessenter til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg. Interessenter oppfordres også til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med sakkyndig. Dette bør gjøres før bud inngis.

Adgang til utleie

Det følger av plan- og bygningsloven at rom bare kan leies ut til den bruk de er godkjent for. Utleie av rom, som ikke er godkjent for varig opphold, vil kreve godkjennelse fra kommunen til bruksendring. Skal det etableres en selvstendig boenhet, vil dette også være søknadspliktig. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Del omtalt som praktikantdel i kjeller er ikke søkt om hos kommunen. Kjelleren må anses som en del av huset og ikke en separat enhet. Rom omtalt som kjellerstue er ikke godkjent til varig opphold (se servitutt vedlagt salgsoppgave). Kjøkken og bad i kjeller er registrert som fyrrom og bod hos kommunen. Innredning til kjøkken og bad er ikke søkt om eller godkjent. Nytt bad i 2018 er utført av fagfolk. Fullstendig dokumentasjon forefinnes.

Boligkjøperforsikring

Nordvik har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris. Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Trygghetspakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring for kr 16.000 for år 1. Trygghetspakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler, som formidler disse videre til selger. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser og motbud, aksept eller avslag fra selger.

Bud kan legges inn på eiendommens finn-annonse ved å trykke på knappen «gi bud» eller via vår hjemmeside. Ved elektronisk budgivning legges bud inn ved å benytte BankID. Bud kan også inngis på budskjema vedlagt i salgsoppgaven.

Før megler formidler bud til selger, skal megler innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Senere bud kan inngis per e-post til: f.horntvedt@nordvikbolig.no eller sendes per SMS til: 934 28 550.

Et bud bør inneholde eiendommens adresse (eventuelt gnr/bnr), kjøpesum, budgivers kontaktinformasjon, finansieringsplan, akseptfrist, overtakelsesdato og eventuelle forbehold som for eksempel usikker finansiering, salg av nåværende bolig ol. Normalt vil ikke et bud med forbehold bli akseptert før forbeholdet er avklart. Konferer gjerne med megler før bud avgis.

Megler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. I forbrukerforhold (dvs. der selger er forbruker) skal megleren ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter denne fristen bør budgivere ikke sette en kortere akseptfrist enn at megler har mulighet til, så langt det er nødvendig, å orientere oppdragsgiver, budgivere og øvrige interessenter om bud og forbehold. Det bør ikke gis bud som diskriminerer eller utelukker andre budgivere. Dersom bud inngis med en frist som åpenbart er for kort til at megleren kan avvikle budrunden på en forsvarlig måte - som sikrer oppdragsgiver og interessenter et tilstrekkelig grunnlag for sine handlingsvalg - vil megler fraråde budgiver å stille slik frist. Megleren vil uoppfordret gi sin vurdering av det enkelte bud overfor selgeren, når budet er gitt innenfor fristene ovenfor.

Megleren skal så langt det er nødvendig og mulig holde budgiverne skriftlig orientert om nye og høyere bud, og om eventuelle forbehold. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgivere at budene deres er mottatt.

Etter at handel har kommet i stand, eller dersom en budrunde avsluttes uten at handel er kommet i stand, kan en budgiver kreve kopi av budjournalen i anonymisert form.

Kopi av budjournal skal gis til kjøper og selger uten ugrunnet opphold etter at handel er kommet i stand. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør budet fremmes gjennom fullmektig.

For mer informasjon om budgivningsprosessen, se «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt salgsoppgaven, eller ta kontakt med megler.

Solgt "som den er"

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras dermed slik den fremstår ved besiktigelse. Risikoen for at det foreligger skjulte feil og mangler overføres til kjøper. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg - herunder selgers egenerklæring. Videre oppfordres alle interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med en fagkyndig, før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfeller:

1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.

2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.

3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ta kontakt med megler dersom du ønsker mer informasjon.
Eiendommen overdras med innredning og utstyr som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der, jf. avhendingsloven § 3-4. Varig innredning og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger, med mindre annet er avtalt mellom kjøper og selger, jf. avhendingsloven § 3-5.

Tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) er vedlagt salgsoppgaven, og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt.

Hvitvaskingsloven

Personvern

Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.