Eiendom

FROGNER - Klassisk og pen 5-roms eierseksjon - Usjenert beliggenhet i enveiskjørt gate - Parkering - 3 peiser - 3 soverom

FROGNER - Klassisk og pen 5-roms eierseksjon - Usjenert beliggenhet i enveiskjørt gate - Parkering - 3 peiser - 3 soverom
 • Velkommen til Meltzers gate 3 - Presentert av Nordvik & Partners Frogner AS
 • Klassisk og pen 5-roms eierseksjon beliggende i en høy 1.etasje
 • Leiligheten har store flotte rom med god takhøyde og flotte detaljer.
 • Stukkatur og rosetter i takene
 • Flott kakkelovn i stuen
 • Ved siden av stuen ligger leilighetens spisestue som videre fører deg inn til kjøkkenet.
 • Her er det stor plass til å dekke til langbord
 • Ulefoss ovn i spisestuen
 • Stort og flott spisekjøkken med hyggelig hjørnepeis.
 • Kjøkkenet ble byttet ut i 2016
 • Nedfeldt oppvaskkum og benkeplate i stein på kjøkkenet.
 • Kjøkkenet er flislagt med varmekabler i gulvet.
 • Detalj kjøkken
 • Hovedsoverom
 • På hovedsoverommet er det inngang til "walk in" garderobeskap
 • "Walk in" garderobe
 • Soverom 2/kontor
 • Soverom 3/kontor
 • Hovedbad - Ny innredning i 2016
 • På badet er det opplegg for vask/tørk
 • Badekar på hovedbadet
 • Bad 2 med regnfallsdusj
 • Flislagt entré med varmekabler
 • Gang fra kjøkken mellom bad og soverom 2 og 3
 • Plantegning - Meltzers gate 3

Fakta

 • Meltzers gate 3
 • Primærrom
  150
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  13 900 000 ,-

Omkostninger

13 900 000,- (Prisantydning)
19 232,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
13 919 232,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
347 970,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 13 919 232,-))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
--------------------------------------------------------
362 114,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
14 281 346,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  150
 • Tomt
  1333

Beskrivelse

Vi har gleden av å presentere en meget pen 5-roms selveier beliggende flott til I Meltzers gate på Frogner. Leiligheten ligger usjenert til i en høy 1. etasje.

Boligen har store flotte rom med god takhøyde og flotte detaljer som stukkatur og rosetter. Det er en gjennomgående god standard i leiligheten med smakfulle farge- og materialvalg.

To store stuer som i dag benyttes til daglistue og spisestue. Flotte peiser i begge rom. Innholdsrikt og flott spisekjøkken fra 2016 med alle fasiliteter. Kjøkkenet er plassbygget og har godt med skap og benkeplass, samt god plass til spisebord. Kjøkkenet er flislagt med varmekabler på gulvet og hyggelig hjørnepeis.

Leiligheten har tre soverom, hvorav hovedsoverom har tilknytning til et eget "walk in" garderobeskap. Soverom 2 og 3 med plass til klesskap.
Hovedbad i delikate lyse farger med badekar og dobbelt servant. Baderomsinnredningen var ny i 2016. Badet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Bad 2 med regndusj og delikat beige innredning.

Flislagt entré med varmekabler og plass for klesskap/klesheng.

Innhold

Leiligheten ligger i en høy 1.etasje og inneholder: Hall, stue, spisestue, kjøkken, gang, 2 bad, 3 soverom, omkledningsrom.

Leiligheten disponerer 2 kjellerboder på henholdsvis ca. 11 og 12 kvm. (disse er slått sammen til én stor bod) samt én loftsbod på ca. 10 kvm.

Standard

Kjøkken
Kjøkken ble byttet ut i 2016. Innredning med profilerte fronter/glassdører, doble overskap og benkeplate i stein. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps
armatur. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Belysning i kjøkkenskap med glassdører, og over kjøkkenbenk. Integrert komfyr, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Dobbelt kjøleskap i egen nisje. Ventilator i overskap tilkoblet avtrekkskanal. Flislagt gulv med gulvvarme.

Bad
Bad 1:
Flislagt gulv med gulvvarme, og flislagte vegger. Dobbel servant i skap med glatte skuffer, og ett-greps armaturer. Speil i skap med overlys, og
stikkontakter over servanter. Innmurt badekar med glassvegg. Vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin. Himling med downlights og
avtrekksvifte.

Bad 2:
Flislagt gulv med gulvvarme, og flislagte vegger. Servant i skap med ett-greps armatur, og glatte skuffer. Speil i skap med lys, og stikkontakt over
servant. Regndusj med glassdører. Vegghengt toalett. Himling med downlights og avtrekksvifte.

Øvrige rom
Gulvflater belagt med fliser, parkett og tregulv. Vegger med tapet og malte flater. Himling i malt mur/puss, og malte flater. Profilerte innerdører.
Gulvvarme i hall, gang, soverom 2 og 3. Downlights i gang og omkledningsrom.

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt til i Flotte Meltzers gate på Frogner. Gaten er enveiskjørt og ligger usjenert til i et fasjonabelt og rolig boligområde. Området består av flotte bygårdbebyggelser og ambassader. Leiligheten ligger i høy første etasje med forhave og egen inngang fra portrommet.

Fra leiligheten er det kort vei til det aller meste i nærområdet, som matbutikker, klesforretninger, hyggelige restauranter og cafeér. Briskeby, Bygdøy allé og Frognerveien er kjent for sine eksklusive nisje og delikatesseforretninger, samt kort avstand til servicetilbud som apotek, vinmonopol og dagligvare.

Flotte parkområder i umiddelbar nærhet som blant annet Slottsparken og Uranienborgparken for tur og rekreasjon både sommer som vinter. Liten spasertur ned til solli plass og utover Frognerkilen tar deg ut til fine turstier og bademuligheter på Bygdøy.

Gode forbindelser med kollektiv transport. Trikkeholdeplass kun et par minutters gange fra leiligheten og buss og tog fra nathionalteateret og solli plass ca. 5 min fra boligen. Her går også flytoget.

Nærliggende skoler er Den Franske Skolen (barne og ungdomsskole) og Uranienborg Skole (barneskole).

Felleskostnader

3 459 pr. mnd. Kommunale avgifter, Kabel-TV, forretningsførsel, felles byggforsikring, snørydding på parkeringsplass og parkering.

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameierbrøk, jfr. eierseksjonslovens §24. Iht. eierseksjonslovens §25 har sameierne panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til folketrygdens grunnbeløp på tidspunkt da tvangsdekning besluttes gjennomført. Panteretten følger seksjonen og kan ikke slettes.

Etasje

1 etasje

Garasje / Parkering

Med leiligheten tilhører én biloppstillingsplass i bakgården. Styret tildeler parkeringsplasser etter annuitietsprinsippet.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 2 085 344 pr. 31.12.15
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 838 963 pr. 31.12.15

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 150 kvm, Bruksareal: 150 kvm, Bruttoareal: 168 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 150 m².
Primærrom: 150 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, stue, spisestue, kjøkken, gang, 2 bad, 3 soverom, omkledningsrom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad, entré, kjøkken, soverom 2 og 3, samt gangen utenfor soverommene.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Sameiet Meltzers gate 1 og 3 består av 12 boligseskjoner.

Forretningsfører for sameiet er Fakta regnskap AS.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har ingen langsiktig gjeld.
Andel gjeld for seksjonen utgjør kr. 19 232,- pr. 31.12.2016
Andel fellesformue for denne seskjonen utgjør kr. 7 771,- pr. 31.12.2016

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Dette skriver styrelder vedr. vedlikehold i sameiet:
"Det er utbedret skorsteiner, bygget nye balkonger og hele gården er pusset opp. Oppussingen er gjort med unntak av hjørnet og fasaden ut mot Inkognitogata. Vi forventer å få gjennomført resterende oppussing i 2018. Finansiering av dette er ikke klart ennå, men det blir vel gjennom økt husleie, kontant innbetaling eller en kombinasjon."

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ask@nordvikpartners.no eller SMS: 92 44 11 35 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i
budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.