Eiendom

FROGNER/SKARPSNO - Delikat og moderne 4-roms hjørneleilighet i nyrenovert bygård (2014). Enkel adkomst, garasje og meget høy standard.

FROGNER/SKARPSNO - Delikat og moderne 4-roms hjørneleilighet i nyrenovert bygård (2014). Enkel adkomst, garasje og meget høy standard.
 • Representativ bygård totalrenovert og innredet i 2014
 • Lekkert inngangsparti
 • Luftig stue med spiseplass
 • Luftig stue med spiseplass
 • God romfølelse med store vindusflater og god takhøyde
 • God romfølelse med store vindusflater og god takhøyde
 • God romfølelse med store vindusflater og god takhøyde
 • Spiseplass tilknyttet kjøkken
 • Stilrent kjøkken med innredning fra Sigdal
 • Stilrent kjøkken med innredning fra Sigdal
 • Komplett utstyrt med integrerte hvitevarer
 • Master bedroom med eget bad
 • Master bedroom med eget bad
 • Master bedroom med eget bad
 • Delikat hovedbad
 • Delikat hovedbad
 • Soverom 2
 • Soverom 3. Pent innredet som kontor/garderobe
 • Walk-in garderobe
 • Gjestebad
 • Gjestebad
 • Entré/gang
 • Entré/gang
 • Eksklusive fellesarealer. Heis og lounge i inngangspartiet
 • Eksklusive fellesarealer. Heis og lounge i inngangspartiet

Fakta

 • Drammensveien 97 A
 • Primærrom
  112
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  12 000 000 ,-

Omkostninger

12 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
300 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 000 000,-))
4 300,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Pantattest)
--------------------------------------------------------
312 022,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
12 312 022,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  112
 • Tomt
  1378

Faste løpende kostnader

Felleskostnader utgjør kr. 4 593,- pr. mnd. (inkl. oppvarming).
Eiendomsskatt for 2017 utgjør kr. 5 822,-.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

- Nyrenovert (2014) og representativ bygård med meget høy standard innvendig og utvendig.
- Meget ettertraktet beliggenhet på Frogner/Skarpsno.
- Hjørneleilighet (lys fra 3 sider) med god takhøyde og store vindusflater.
- Høy 1. etasje med enkel adkomst (kun få trappetrinn).
- 3 soverom og walk-in garderobe.
- 2 delikate baderom.
- Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon.
- Egen garasjeplass med sportsbod.
- Eksklusive fellesarealer med lounge og uteplass.

Beliggenhet

Glimrende beliggende på Frogner/Skarpsno, perfekt for den aktive bruker av alle fasiliteter i en storby med et unikt utvalg av spesialforretninger, butikker, caféer og restauranter.

Kort gangavstand til Skøyen, Solli plass, Aker brygge og sentrum. Forøvrig svært godt tilbud av kollektiv transport med trikk i Drammensveien, buss i Bygdøy Allé, samt kort vei til både Skøyen stasjon og Nationaltheatret med t-bane og flytog.

Innhold

Delikat og innholdsrik hjørneleilighet i representativ bygård med meget høy standard. Leiligheten er på 112 m² (P-rom), ligger i høy 1. etasje med meget enkel adkomst (kun få trappetrinn) og omfattes av:

Entré/gang, stue med spiseplass, kjøkken, 3 soverom hvorav hovedsoverom har adkomst til eget bad, walk-in garderobe og gjestebad.

Det medfølger én innvendig bod (2 m²), én loftsbod (3 m²) samt én sportsbod (5,5 m²) tilknyttet garasjeplassen.

Standard

Lekker, smakfullt innredet leilighet. Hele gården og leiligheten ble totaltoppusset og renovert i 2014, hvor man i realiteten bygde nye leiligheter inn i "gammelt skall". Både leiligheten og gården har gjennomgående en moderne standard og tidsriktig stil.

Leiligheten har en svært god romfølelse med god takhøyde (3,22) og hjørneplassering som slipper inn mye naturlig lys gjennom store vindusflater. Standarden er betydelig påkostet og holder en høy kvalitet på overflater, innredning og materialer.

Pent kjøkken tilknyttet spiseplass i stue med innredning fra Sigdal. Godt med skap- og oppbevaringsplass. Integrert belysning under overskap og speil over benkeplaten. Utstyrt med ventilatorvifte og integrerte hvitevarer som komfyr, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Leiligheten har 2 delikate, flislagte baderom hvorav hovedbad har adkomst fra master bedroom. Utstyrt med hjørnedusj, vegghengt wc, og baderomsinnredning med servant i kompositt, samt skuffer for oppbevaring. Gjestebad i tilsvarende utførelse med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, praktisk beliggende ved entré/gang.

Generelt godt med garderobeplass med walk-in garderobe, samt påkostet garderobeinnredning på soverom.

Det er installert vannbåren varme i alle gulv (unntatt baderom) som er belagt med 1-stavs eikeparkett, samt fliser på baderom med varmekabler. Nedsenket himling med downlights på baderom, kjøkken, garderobe og entré/gang. For øvrig malte flater på himling og vegger.

Utstyr:
- Vannbåren gulvvarme
- Balansert ventilasjon
- Dørcalling med kamera
- Kabel-TV
- Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises til tilstandsrapport og egenerklæring etc. som følger vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Bygård med byggemåte i klassisk opprinnelse fra 1915. I 2014 ble bygningen totalrenovert og ombygget/innredet, slik at både konstruksjon, utstyr og innredning har en meget moderne standard. Det er blant annet installert ny heis, spesiallagde vinduer, vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjon og nytt elektrisk anlegg.

For øvrig eksklusive fellesarealer med inngangsparti og lounge, samt uteområder med terrasseplatting og utemøblement. Hva ellers gjelder det tekniske om eiendommen henvises det til utferdiget rapport som følger vedlagt i komplett salgsprospekt.

Bebyggelse

Representativt og meget populært boligområde hovedsakelig bestående av frittliggende boliggårder og villa/ambassadebebyggelse.

Tomt

Eiet tomt: 1378 kvm.
Pent opparbeidet fellesområdet med prydbusker og beplantning rundt på tomten. Felles terrasseplatting for sameiets beboere, møblert med spisebord og sofagruppe.

Fra inngangspartiet gir tomten et meget innbydende inntrykk med skifer og kantstein og eiendommen fremstår som en av de mest representative i sitt nabolag.

Parkering

Det medfølger én garasjeplass i garasjeanlegg på sameiets tomt med tilhørende sportsbod. Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Meget enkel adkomst med kun få trappetrinn. Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme fra varmepumpe i alle rom med unntak av baderom hvor det er varmekabler. Utstyrt med egen bryter for hvert enkelt rom.

Sameiet

Leiligheten er en del av sameiet Drammensveien 97. Sameiet består av 16 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to seksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Skoler

Eiendommen sokner til Ruseløkka skole.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning ihht kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.