Eiendom

FROGNER/SKARPSNO- Topp / hjørneleilighet med garasje - 2 balkonger - Solrikt- Pusset opp i 2013- Sjøgløtt- Utsikt mot Holmenkollen

FROGNER/SKARPSNO- Topp / hjørneleilighet med garasje - 2 balkonger - Solrikt- Pusset opp i 2013- Sjøgløtt- Utsikt mot Holmenkollen
 • Olav Kyrres gate 6 A presentert av Daniel Aronsen i Nordvik & Partners Eiendomsmegling
 • Leiligheten har 2 romslige balkonger og meget gode solforhold
 • Leiligheten har sjøgløtt og fin utsikt utover Bygdøy
 • Stue med nydelig utsikt og utgang til solrik balkong på 12 kvm.
 • Leiligheten er gjennomgående, noe som gir mye naturlig lys inn i leiligheten
 • Stue
 • Leiligheten har god plass til en romslig sofagruppe
 • Leiligheten ble pusset opp i 2013 og har en gjennomgående god standard
 • Meget pen og romslig innredning fra 2013 med hvite høyglans fronter, laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum, kjøkkenventilator, integrert komfyr, mikro, oppvaskmaskin og side by side kjøl/frys.
 • Kjøkken
 • Kjøkken
 • Leiligheten har god plass til et stort spisebord
 • Spisestue
 • Utgang fra kjøkken / spisestue til balkong på 9 kvm.
 • Balkong
 • Fantastisk utsikt mot Holmenkollen fra leiligheten
 • Soverom 1 / hovedsoverom
 • Soverom 1 har direkte tilgang til bad
 • Soverom 1 har godt med skapplass
 • Soverom 1
 • Bad 1: Pusset opp i 2013. Flislagt bad med servant med skap, wc, badekar medveggmontert dusj, opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulv
 • Bad 1 har opplegg for vaskemaskin / tørketrommel
 • Soverom 2
 • Soverom 3
 • Soverom 3

Fakta

 • Olav Kyrres gate 6 A
 • Primærrom
  92
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  6 950 000 ,-

Omkostninger

6 950 000,- (Prisantydning)
49 457,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
6 999 457,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
174 970,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 6 999 457,-))
5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
181 464,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 180 921,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  92
 • Tomt
  7714

Beskrivelse

Velkommen til Olav Kyrres Gate 6 A!

Nordvik & Partners Eiendomsmegling ved Daniel Aronsen har gleden av å presentere en meget lekker toppleilighet / hjørneleilighet, beliggende på Frogner / Skarpsno.

Leiligheten er pusset opp i 2013 og inneholder blant annet romslig entre med skapplass, stue med utgang til stor solrik terrasse på 12 kvm. med sjøgløtt, kjøkken og spisestue med utgang til balkong på 9 kvm. med nydelig utsikt mot Holmenkollen, 3 soverom og 2 bad.

1 biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg medfølger leiligheten.

Boligen er meget sentralt beliggende i attraktivt boligområde på Frogner / Skarpsno. I umiddelbar nærhet finnes Skarpsnoparken. Kort vei til Frognerkilen med gang- og sykkelvei inn til Aker Brygge / Tjuvholmen. Kort avstand er det også til nydelige Bygdøy med fantastiske rekreasjonsmuligheter med turstier og badestrender. Meget gode muligheter for kollektivtransport, med nærmeste holdeplass Olav Kyrres plass. Usjenert og rolig beliggende.

Dette er en leilighet som må ses. Velkommen til visning.

Innhold

Entré, 2 bad, stue, kjøkken og 3 soverom

Tilhørende 1 kjellerbod og 1 biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Felles sykkelbod.

- Automatsikringer.
- Mekanisk avtrekk på kjøkken og bad.
- Kabel-TV / Bredbåndstilknytning.
- Porttelefon.
- Brannslukkingsapparat.
- Røykvarsler/brannalarm.

Standard

Leiligheten er pusset opp i 2013 og holder en gjennomgående god standard.

Stue:
Lys og trivelig stue med utgang til solrik terrasse på 12 kvm.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra 2013 med hvite høyglans fronter, laminat benkeplate m/nedfelt oppvaskkum, kjøkkenventilator, integrert komfyr, mikro, oppvaskmaskin og side by side kjøl/frys. Utgang til balkong på 9 kvm. med utsikt mot Holmenkollen.

Bad 1:
Flislagt bad med servant med skap, wc, badekar med veggmontert dusj, opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulv. Pusset opp i 2013.

Bad 2:
Flislagt bad med servant med skap, wc, dusjnisje og varmekabler i gulv. Pusset opp i 2013.

Entre:
Romslig entre med skapplass.

Soverom:
3 soverom, hvorav det største soverommet har direkte tilgang til et av badene.

Himling:
Malte flater.

Vegger:
Malte flater.
Fliser på bad.
Overflater nye/oppgradert i 2013.

Gulv:
Parkett.
Fliser på bad.
Overflater er fra 2013.

Beliggenhet

Boligen er meget sentralt beliggende i attraktivt boligområde på Frogner / Skarpsno.

I umiddelbar nærhet finnes Skarpsnoparken som har en fin lekeplass og mulighet for ballspill. Parken er 7 mål stor og ligger mellom Drammensveien med Gimlehøyden bak i nordøst, samt Drammensbanen i sydvest. I nærområdet finner vi også Frognerkilen med gang- og sykkelvei. Herfra er veien til Bygdøy eller Tjuvholmen / Aker Brygge svært kort.

På Bygdøy er det gode rekreasjonsmuligheter med turstier og badestrender. På Aker brygge og Tjuvholmen med spennende gallerier som Astrup Fearnley Museet og Pushwagner Gallery. Her finner man også Tjuvholmen sjøbad med fin strand, gressplen for solbading og flott skulpturpark. Gangavstand er det også til Frognerparken med skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion.

Det er 5 minutter gange til Karenslyst Alle med alt av servicetilbud som dagligvarebutikker, treningssentre (Sats / Elixia) og kles- og møbelforretninger. Det er også kort vei til Bygdøy allé, som er kjent for sine mange flotte spesialforretninger spesielt innenfor mote, interiør og mat. I nærheten finner du restaurantene Schillers Tapas, Enoteca og Feinschmecker, samt Stockfleths og den tradisjonsrike fisk- og viltbutikken Fjeldberg. Skøyen med Karenslyst Allé, Vika og Aker brygge ligger også i gangavstand.

Kort avstand til alt av kollektivtransport med nærmeste holdeplasser Olav Kyrres plass med blant annet buss nr. 20, 30 og 31 og Nobels gate med trikk nr. 13. Fra Skøyen stasjon (ca 10 min gange) går Flytoget til Gardermoen, samt andre tog.

Felleskostnader

Totalt kr 3 363,- pr.mnd.

grunnkostnad kr 2 742,- (varmtvann mm.)
avdrag fellesgjeld kr 434,-
renter fellesgjeld kr 142,-
dugnadsbidrag kr 45,-

Etasje

4

Tomt

Tomten er opparbeidet med asfalterte gangstier, plenarealer, prydbusker og beplantning. Asfaltert adkomst til bebyggelse.

Garasje / Parkering

Det medfølger 1 biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg + 2 gjesteparkeringskort pr leilighet. Nyasfalterte fellesarealer.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er rekvirert men ikke mottatt.

Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 80% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 100 kvm, Bruttoareal: 110 kvm

4. etasje:
Bruksareal: 100 m².
Primærrom: 92 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad 1, bad 2, stue, kjøkken, 3 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Boligen har elektrisk oppvarming og varmekabler på bad.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners visningskilt ved visning.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg, da bl.a. internettannonser kan være mangelfulle. Evt. avvik er budgivers/kjøpers ansvar.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.