An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Eiendom

FROGNER/SKILLEBEKK - Gjennomgående 3(4)-roms med solrik balkong og peis. Separat kjøkken. Supersentralt og samtidig rolig, i grønne omgivelser.

FROGNER/SKILLEBEKK - Gjennomgående 3(4)-roms med solrik balkong og peis. Separat kjøkken. Supersentralt og samtidig rolig, i grønne omgivelser.
Solgt

Fakta

 • Observatorie terrasse 6 A
 • Primærrom
  77
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  6 300 000 ,-

Omkostninger

6 300 000,- (Prisantydning)
154 375,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
6 454 375,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Pantattest)
176 350,- (Dokumentavgift)
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
192 717,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 647 092,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  77
 • Tomt
  1355

Faste løpende kostnader

Felleskostnader kr. 4 545 pr Mnd

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

- Balkong på 5 kvm.
- Peis.
- God intern beliggenhet, uten direkte innsyn fra naboer.
- Gjennomgående og lys leilighet.
- Sørvestvendt og usjenert balkong med gode solforhold.
- Fyring og varmtvann inkludert i fellesutgifter fra fjernvarmeanlegg.
- Separat kjøkken.
- 2 soverom - kan gjøres om til 3 soverom ved å flytte kjøkken.
- Autentisk og godt vedlikeholdt leilighet.
- Supersentral beliggenhet, samtidig rolig blant grønne parkmessige omgivelser.

Beliggenhet

Svært attraktivt boligstrøk på Skillebekk. Eiendommen ligger i en rolig gate som er enveiskjørt. Her er det i tillegg kort vei til buss og trikk. Observatorie terrasse har mange nærliggende grøntområder, samtidig som det er meget sentralt. Kort gangavstand til alle servicetilbud, butikker, restauranter, kaféer og fritidsaktiviteter.

Det er også kort avstand til Ruseløkka barne- og ungdomsskole, samt 5 barenhager innenfor 500 meters gange. Flotte turområder i nærheten med Frognerstranda og Frognerkilen. Gangavstand til Aker brygge og Tjuvholmen. På Skillebekk er det egen nærbutikk, som er åpen 7 dager i uken.

Innhold

En gjennomgående og lys leilighet med store oppholdsrom, samt en solrik balkong uten innsyn fra naboer. Leiligheten er omkranset av parkmessig områder, er på 77 kvm og inneholder følgende:

Entré/gang, bad, 2 soverom, stue med utgang til balkong målt til 5 kvm, separat kjøkken og toalett.

Det medfølger 2 kjellerboder - målt til 1,5 kvm og 5 kvm, samt areal i fellesbod.

Standard

En autentisk og fin leilighet i funkisgård fra 1935. Bygget er godt vedlikeholdt med oppgraderte soilrør, fasader, tak, balkonger for å nevne noe, de senere år. Innvendig har leiligheten en bra standard, hvor mye av det opprinnelige er ivaretatt.

Original eik heltre stavparkett i alle rom, bortsett fra toalettet og på baderommet der det er fliser. Malte veggflater i alle rom med originale taklister. Malte flater i himling. Takhøyde i stue er målt til 2,64 meter med originale skyggelister til billedoppheng.

Entré/gang med garderobeskap.

Romslig stue med plass til både spisebord og sofagruppe, samt en hyggelig peis. Fra stuen er det utgang til en usjenert sørvestvendt balkong på ca 5,5 kvm med svært gode solforhold.

Hovedsoverom med to garderobeskap og inngang til bad. Soverom nr. 2 med 2 garderobeskap.

Separat kjøkken med innredning fra danske HTH, installert i 2003. Kjøkkenet er romslig og har rikelig med både skap- og benkeplass, og inneholder benkeplate av laminat, ventilator vifte, nedfelt kum, integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøleskap/fryser. Det er opplegg til vaskemaskin.

Bad ca 20 år gammelt er flislagt og oppvarmet med varmekabler i gulv. Badet inneholder servant og dusj i innmurt badekar.

Flislagt toalett med varmekabel i gulv, servant og wc.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises til tilstandsrapport og egenerklæring som vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Bygningen er oppført i 1935 med to lag vertikale teglsteinsmurer med luft i mellom. Dette gir god isolasjon, og inneklima, ved at huset puster. I tillegg er oppganger er pusset opp. Bygningen er oppført med støpt betongsåle, med grunnmur av betong. Bærende konstruksjoner i betong. Etasjeskiller av betong. 2- og 3-lags isolerglass i vinduer. Flat takkonstruksjon, tekket med papp/folie. Taket er ikke besiktiget av takstmann. Balkong ut fra stue målt til 5 kvm. På balkongen er det montert markise. Murt ildsted i stue. Bygningen er oppgradert i 2013/2014 og fremstår som godt vedlikehold.

Bebyggelse

I hovedsak boligblokker med funkisarkitektur tegnet av Blakstad og Munthe, og bygd i 1934-36.

Tomt

Eiet tomt: 1355 kvm.

Tomten er pent opparbeidet med plen, gamle trær, prydbusker og diverse beplantning.

Parkering

Det er beboerparkering i området. Med beboerparkering kan du parkere fritt i området rundt boligen på offentlige parkeringsplasser regulert til beboerparkering. Eier må være registret i Folkeregisteret og kommunen tar seg årlig betalt for slik parkering (kr 3.000,- pr år for 2018). Se kommunens hjemmeside for ytterligere informasjon og krav. https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Det er også mulig å leie parkeringsplass i nærliggende parkeringshus.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Sem og Johnsen Eiendomsmegling. Velkommen til visning!

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med radiatorer fra felles fjernvarmeanlegg. Dette er inkludert i månedlige felleskostnader. For øvrig elektriske varmekabler på bad og toalett, samt peis i stuen.

Sameiet

Leiligheten er en del av Sameiet Observatorie Terrasse 6 A B . Sameiet består av 14 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Skoler

Boligen sokner til Ruseløkka skole.

Ta kontakt med skolekontoret i Oslo kommune, tlf. 02180 for nærmere informasjon

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Kr. 154 375

Sameiet har lån i DNB
Restgjeld kr 446 723,33 pr 24.04.2018
Rente 4,2% pr 24.04.2018
Lånet innfris i 2030.
IN-ordning: nei

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning ihht kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.