Eiendom

Innbydende 2-roms selveier beliggende i 9. etg. med heis og balkong med fjordglimt! Felles, solrik takterrasse.

Innbydende 2-roms selveier beliggende i 9. etg. med heis og balkong med fjordglimt! Felles, solrik takterrasse.

Fakta

 • Kanalen 3
 • Primærrom
  62
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  5 990 000 ,-

Omkostninger

5 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
149 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,-))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
165 899,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 155 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  62
 • Tomt
  1160

Oppdragsnummer

159-18-0785

Eier

Isabella Bukurie Krasniqi

Eiendomstype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 210 Bnr. 40 Snr. 79 i Oslo kommune

Etasje

9 etasje med heisadkomst

Byggeår

2010

Areal

Primærrom: 62 kvm, Bruksareal: 62 kvm, Bruttoareal: 68 kvm

Antall rom

2

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1160 kvm for hele sameiet

Forretningsfører

Sebra Forvaltning AS

Velkommen til Kanalen 3

Kanalen 3 er en innbydende 2-roms selveierleilighet, i et attraktivt og spennende bygg fra 2010, ytterst på bryggekanten. Her bor du sentralt, i et bilfritt miljø, med utallige fasiliteter like utenfor døren.

Leiligheten ligger i niende etasje med heis til etasjeplan og har balkong med fjordglimt. Innvendig fremstår leiligheten pen og velholdt. Her er fargepaletten lys og materialene gjennomgående solide. Planløsningen er det heller ingenting å utsette noe på da den er godt utnyttet, luftig og fin. Stuen har en fin løsning med plass til sofaseksjon og tilhørende møblement samt spisestue, noe som gjør dette til et trivelig oppholdsrom.

Åpent i stuen ligger kjøkkenet som er moderne og har integrerte hvitevarer, hvor stekeovn og oppvaskmaskin er av nyere dato (2018). Videre har leiligheten et romslig soverom, et delikat bad med dusjhjørne, og en mellomgang - med gode oppbevaringsmuligheter i garderobeskap. Det er ytterligere lagringsplass på soverommet, i entréen samt en disponibel kjellerbod. Varmtvann og oppvarming er inkludert i felleskostnadene. Velkommen til en hyggelig visning i Kanalen 3!

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral og fin beliggenhet på fantastiske Tjuvholmen. Området er ansett som Oslos nye luksusbydel, og ligger mindre enn 10 minutters gange fra Rådhuset. Stedet er en bilfri oase ved sjøen med flotte uteområder, bademuligheter og et stort utvalg av ulike serveringssteder.

Astrup Fearnley Museet for moderne kunst, samt Pushwagner Gallery, ligger i umiddelbar nærhet. En utendørs skulptursamling, populære strandpromenader og byens mest sentrale sjøbad er noen av attraksjonene her. Du finner også kjente restauranter som Hanami, Bølgen og Moi, Sjømagasinet og Mr. Bay i området, bare for å nevne noe.

Fra Rådhusbryggen kan du ta båten ut til Bygdøy og Huk med deilige strender og gode tur- og rekreasjonsområder. Går du strandpromenaden langs Frognerkilen, kommer du til Karenslyst Allé. Rundt Vika finner du Nobels fredssenter, Stenersenmuseet, Oslo konserthus, samt Klingenberg, Saga og Kino Victoria.

Kort fortalt

- Innbydende 2-roms selveierleilighet.
- Heisadkomst til etasjeplan.
- Felles takterrasse. Fantastiske sol- og utsiktsforhold.
- Balkong med glimt av havnebassenget.
- Pen entré med skyvedørsgarderobe
- Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Nyere stekeovn og oppvaskmaskin (2018).
- Lys stue med plass til spisestue.
- Bad med dusjhjørne og delikate fliser.
- Opplegg for vaskemaskin på badet.
- Romslig soverom med integrerte garderobeskap.
- Mellomgang med garderobeskap.
- Ekstra lagringsplass i en disponibel kjellerbod.
- Balansert ventilasjonsanlegg.
- Oppvarming og varmtvann via fjernvarme.
- Bredbånd og TV leveres av Canal Digital.

Utbyggingen av Tjuvholmen

Tjuvholmen ble bygget i to hovedetapper, i perioden 2005 - 2014, som del av Fjordbyen. Selve masterplanen for utbyggingen av Tjuvholmen ble utformet av arkitekt-nestor Niels Torp. Med utgangspunkt i denne planen har utviklerne kunnet kontrahere arkitekter med ulike uttrykk, noe som skaper variasjon og sørger for at opplevelsen av et stort utbyggingsvolum deles opp. Arkitekturen til det spennende bygget i Kanalen 3, er et av de få byggene som er signert av Arkitekt Niels Torp. Videre finnes bl.a. Astrup Fearnley Museet for moderne kunst, tegnet av den verdensberømte Renzo Piano. I tillegg til de anerkjente arkitektene som har skapt byggene, har man også brukt mye ressurser for å skape uteområder som skal være til glede for beboere og besøkende på Tjuvholmen.

Byggemåte

Antatt fundamentert til faste masser/søylefundamentert til havbunnen. Støpt såle av betong. Grunnmur i betong. Etasjeskiller i betongkonstruksjon. Mur- og stålkonstruksjon utvendig forblendet med fasadeplater, kledning og glassfelt. Entredør med brannklassifisering B30 og lydisolering dB 40. Nordan trevinduer og balkongdør med 2-lags isolerglass fra byggeår. Flatt tak i antatt betongkonstruksjon. Antatt tekket med PVC folie og membran. Mekanisk festet. Overbygget balkong i bærende metallkonstruksjon. Rekkverk i metallkonstruksjon/glassfelt og tredekke på gulv. Det er montert utelys. Areal ca. 4,4 kvm.

Arealer

9. etasje: Primærrom: 62 kvm, Bruksareal: 62 kvm, Bruttoareal: 68 kvm
Største takhøyde: 2,51 m

Planløsning

9. etasje: Entré, åpen stue og kjøkkenløsning med spisestue og utgang til balkong, mellomgang, baderom og soverom.
Annet: Det medfølger en kjellerbod på ca. 5,5 kvm.

Entré

Kanalen 3 har innbydende fellesarealer som gir et eksklusivt førsteinntrykk og det er heisadkomst opp til leilighetsplan. Leilighetens entré fremstår lys og smakfull med parkett på gulv, hvitmalte veggflater og downlights i himling. Entréen er enkel å holde ryddig for yttertøy, da det medfølger en romslig skyvedørsgarderobe med speil.

Kjøkken

Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen og har moderne og pen innredning med slette fronter og integrerte hvitevarer. Av hvitevarer medfølger en nyere stekeovn og oppvaskmaskin (2018), keramisk platetopp, ventilator samt kjøleskap og fryser. Under overskapene er det montert belysning som gir godt med lys til matlagingen. Benkeplaten er i grå laminat, mens øvrig del av kjøkkenet er kledelig hvitt, og det hele fremstår som moderne.

Stue

Stuen er innbydende med parkett på gulv, hvite veggflater og fin romløsning. Det er enkelt å møblere med sofa og stuebord, og det er plass til en spisegruppe i tilknytning til kjøkkenet. Fra stuen er det også utgang til balkong på ca. 4,4 kvm. På balkongen er det plass til litt utemøbler og man har fjordglimt mot syd.

Baderom

Badet har delikate, sandfargede fliser, gulvvarme og downlights. Rommets innredning består av servantskap og høyskap med glatte, hvite fronter, samt speil med overlys. Toalettet er vegghengt, og det er opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Utenfor badet er det en mellomgang, praktisk innredet med garderobeskap som gir godt med oppbevaringsmuligheter.

Soverom

Leiligheten har et romslig soverom med parkettgulv og lyse vegger. Soverommet har en praktisk skyvedør til stue og har godt med oppbevaringsplass i integrert garderobeløsning. For ytterligere lagring er det godt med skapplass i mellomgangen. I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med varmekabler i badegulv, samt med stedvis plasserte radiatorer basert på fjernvarme. Ventilasjonen er balansert for sunt inneklima.

Sikringsskapet har automatsikringer. Varmtvann kommer fra felles bereder, og er sammen med fyring, kabel-tv og bredbåndstilknytning, inkludert i felleskostnadene.

Leiligheten har også tilknytning til felles brannvarsling og sprinkleranlegg, samt utstyrt med dørtelefon med kamerafunksjon.

Parkering / Garasje / Båtplass

Parkering i garasjeanlegg etter gjeldende satser. Anlegget driftes av Q-park, og det er mulighet for leie av plass. Båtplassene i Kanalen forvaltes av Tjuvholmen Drift og kan leies på sesongbasis ihht. tilgjengelighet.

Felles takterrasse

En liten heistur til toppen venter en felles takterrasse med beplantning og møblering. Terrassen har selvfølgelig fantastiske sol- og utsiktsforhold, og her oppe kan man trekke inn frisk sjøluft til tross for at man bor midt i byen.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker Tjuvholmen og COOP Aker Brygge. Åpent bakeri ligger kun 2 minutter fra boligen. Fiskebutikken på Tjuvholmen Sjømagasin er verdt et besøk for de med ønsker om dagsfersk fisk og skalldyr - fiskesuppen her anbefales.

Tjuvholmen kan forøvrig tilby på en håndfull av Oslos beste restauranter. Ønsker du ytterligere servicetilbud tar det ca. 5 minutter å gå til Aker brygge - Oslos møteplass for shopping, servering og underholdning.

Ved innkjøringen til Tjuvholmen er det god tilgjengelighet til offentlig kommunikasjon via buss og drosjeholdeplass. På Aker Brygge stopper bytrikken utenfor det nye Nasjonalmuseet. Fergene til Osloøyene og Nedodden, samt båtene til Bygdøy kan ombordstiges på Rådhusbryggen. Fra Nationaltheatret går T-bane, tog og Flytoget til Gardermoen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2010/344287-2/200 Best. om adkomstrett
Tinglyst 12.05.2010
Bestemmelse om gangatkomst for allmennheten
Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra
Oslo kommune v/Plan og bygningsetaten
Overført fra: 0301-210/40
Gjelder denne registerenheten med flere

2010/344287-14/200 Erklæring/avtale
Tinglyst 12.05.2010
Gnr 214 bnr 40, bnr 41, gnr 510 bnr 1 og bnr 5 skal ha gjensidig rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygninger/konstruksjoner.
Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra
Oslo kommune v/Plan og bygningsetaten
Overført fra: 0301-210/40
Gjelder denne registerenheten med flere

2010/516784-1/200 Erklæring/avtale
Tinglyst 09.07.2010
Rettighetshaver:TJUVHOLMEN INFRASTRUKTUR AS
Org.nr: 886295332
Bestemmelse om bruksrett til uteareal.
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0301-210/40
Gjelder denne registerenheten med flere

2010/827731-1/200 Erklæring/avtale
Tinglyst 26.10.2010
Rettighetshaver:TJUVHOLMEN INFRASTRUKTUR AS
Org.nr: 886295332
Bestemmelse om gassanlegg
Bestemmelse om overvåkningskameraer
Bestemmelse om strøm- og/ellervannuttak for brannanlegg, spyling, fellesarrangementer, fontener o.l.
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

2010/827763-1/200 Best. om adkomstrett
Tinglyst 26.10.2010
Bestemmelse om adkomst via parkeringshus
Bestemmelse om spunter/pæler
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

2010/827775-1/200 Erklæring/avtale
Tinglyst 26.10.2010
Bestemmelse om rømningsvei
Bestemmelse om adkomst
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig gate og er tilknyttet kommunalt vann- og avløp.

Ferdigattest

Det er utstedt ferdigattest på bygningen.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 585 724,- pr 31.12.17
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 5 708 607,- pr 31.12.17

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger på en tomt regulert til byggeområde for boliger, bevertning, forretning, kontor, allmennyttig formål (kultur, trim, forsamlingslokaler, barnehage). Reguleringsbestemmelse S-4097. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven og vi anbefaler alle å sette seg inn i denne. Ny kommuneplan fra 23. september 2015. Oslo kommune har vedtatt en ny kommuneplan. Dette får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Det foreligger et planforslag på Filipstadkaia med referansenr. 200813735. Søk med referansenummeret i Oslo kommune plan- og bygningsetaten sin saksinnsynportal for nærmere informasjon.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Beskrivelse av sameiet

Sameiet Kanalen 1, 3, og 5 er registrert i Brønnøysundregistrene med org.nr. 996 091 384 og består av en bygning med tilsammen 91 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner. Sameiets eiendom har gårdsnr. 210 og bruksnr. 40 i Oslo kommune. Sameiets forretningsfører er Sebra forvaltning AS og sameiets revisor er Revisoren AS. Sameiet har solid økonomi og ingen langsiktig gjeld.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, innkalling og protokoll fra sameiermøte avholdt 24.04.2018 med årsberetning for 2017 samt regnskap og budsjett som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader o.l.

Faste, løpende kostnader

Fellesutgifter er på kr 3 651,- pr. mnd.
Fellesutgiftene inkluderer: Varmtvann og fyring (fjernvarme), kabel-tv og internett grunnpakke fra Canal Digital, forsikring, renhold fellesarealer, vaktmester, kommunale avgifter samt andre driftskostnader.

Strømkostnader er på ca. kr 300,- pr. mnd. ifølge selger.

Bygningsmassen er forsikret via sameiet i Gjensidige. Polisenummer 83420023. Innboforsikring tegnes av ny eier.

Eiendomsskatt for skatteåret 2018 er på kr 266,- ifølge eiendomsskattelisten fra Oslo kommune.

Vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kan medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Andel fellesgjeld er kr 1 566,- og andel formue er kr 11 277,- pr 31.12.17 ifølge forretningsfører. Andel fellesgjeld og formue overtas av kjøper. Sameiet har ikke langsiktig gjeld, og ovennevnte verdier er regnskapsmessige tall.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

5 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
149 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 990 000,-))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
165 899,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 155 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut til boligformål. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Det er påhviler hverken odel eller konsesjonsplikt på eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Pantattester/grunnbok fra Statens Kartverk (Kr.1 150)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Innhenting av opplysninger (Kr.6 000)
2 visninger og overtagelse (Kr.7 500)
Oppstart/Etablering (Kr.12 500)
Digital annonsering (Kr.6 900)
Oppgjørskostnad (Kr.7 500)
Meglerprovisjon (Kr.75 000)
Markedspakke (Kr.24 900)
Factoring (Kr.3 550)
Totalt (Kr.145 525)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 19 900,- samt alle faktiske utlegg.

Finn.no: Lokalområde

Tjuvholmen