Eiendom

TJUVHOLMEN - Stor og strøken 2-roms designleilighet med solrik fransk balkong, fjordutsikt, heis og garasje. Fredelig beliggenhet og fantastisk felles takterrasse.

TJUVHOLMEN - Stor og strøken 2-roms designleilighet med solrik fransk balkong, fjordutsikt, heis og garasje. Fredelig beliggenhet og fantastisk felles takterrasse.

Fakta

 • Tjuvholmen allé 21 (73-2-1)
 • Primærrom
  67
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  8 500 000 ,-

Omkostninger

8 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
212 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 500 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
6 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
227 399,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
8 727 399,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  67
 • Tomt
  989

Beskrivelse

Nikola Gresko i Nordvik & Partners Frogner har gleden av å presentere en stor, lys og lekker 2-roms i 2. etasje på Tjuvholmen med vestvendt fransk balkong.

Tjuvholmen byr på det beste av to verdener, med sentrumsnær beliggenhet - i et tilbaketrukket, rolig og trafikkfritt område. Tjuvholmen er skreddersydd for deg som har behovet for fasiliteter som legger alt til rette for deg med en travel hverdag, eller til deg som finner roen med fjordutsikten, samtidig som du setter pris på nærhet til alle fasiliteter.

Leiligheten har store vinduer fra gulv til tak som slipper inn mye lys og gir en fantastisk nærhet til fjorden, midt i kjernen av Oslo! Utsyn til Oslofjorden i tre forskjellige retninger. Leiligheten har en romslig planløsning, samt høy standard på overflater, inventar og tekniske løsninger. Stue og kjøkken i åpen løsning, entré, bad med plass til vaskemaskin, og soverom med adkomst til flerbruksrom/fransk balkong. Det medfølger i tillegg en kjellerbod på 5 m² og en garasjeplass i lukket underjordisk garasjeanlegg.

Beboere i Tjuvholmen allé 21 har også tilgang til en av de flotteste takterrassene i byen. Terrassen er på hele 67 m², har sol hele dagen og fantastisk utsikt.

Standard

Stor og lekker 2-roms i bygg fra 2012. Tilstandsgrad 1 (TG1) på alle punkter i tilstandsrapporten. Leiligheten har høy standard på innvendige overflater, fastmontert inventar og tekniske løsninger. Moderne fasiliteter i bygget og leiligheten (Tek10 standard). Balansert ventilasjon med tilluft til alle oppholdsrom og avtrekk fra bad og kjøkken. Universell utforming, rullestolvennlig, livsløpsstandard. Hovedsakelig hvite overflater på vegg og eikefargede detaljer på dører, karmer og gulv gjennom hele leiligheten. Leiligheten har 1-stavs eikeparkett på gulv og glatte, malte flater på vegg og himling. Minimal bruksslitasje på overflatene. Downlights i gang og på bad. Stilrent bad med moderne innredning og praktiske- og plassbesparende løsninger. Delikat kjøkkeninnredning fra Crown Imperial med integrerte hvitevarer fra Smeg. Kjøkkenet har også godt med oppbevaringsplass.

Entré
Romslig entré/gang med dobbel glassdør mot stuen. God plass til oppbevaring av yttertøy i plassbygget garderobeskap. Adkomst til bad og stue/kjøkken.

Stue
Stor stue med åpen kjøkkenløsning, store vindusflater og god plass til spisestue og sittegruppe. Rommet er på over 40 m² og innbyr til sosiale sammenkomster.

Kjøkken
Delikat kjøkkeninnredning fra Crown Imperial med integrerte hvitevarer fra Smeg. Kombi kjøl- og fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn, induksjonstopp og ventilator med avtrekk. Bodskap til oppbevaring nærmest gangen. Opplegg for mikro i skapet over stekeovnen.

Bad
Stilrent bad med vegghengt wc, opplegg til vaskemaskin og tørketrommel, dusjhjørne med glassvegger og baderomsinnredning med oppbevaringsplass i skuffer og skap. Rommet har adkomst fra gangen og soverommet.

Soverom
Soverom med doble garderobeskap på hver side, god plass til dobbeltseng og kommode. Tilgang til flerbruksrom og stue.

Flerbruksrom
Flerbruksrom med fransk balkong og mange muligheter; om sommeren en lun "utekrok", om vinteren et kontor eller plass til overnattingsgjester. Hele veggen/skyvedøren på ca 3 meter kan åpnes mot det fri.

Beliggenhet

Velkommen til landets mest eksklusive bydel, Tjuvholmen! Øyriket Tjuvholmen består av tre holmer og ligger mindre enn 5 minutters gange fra Rådhuset i Oslo. Tjuvholmen Allé 21 ligger ved Albert Nordengens plass på den ytre del av holmene i Tjuvholmens øyrike. Her har du blant annet Thief Spa og Astrup Fearnley Museet som nærmeste nabo.

Området ligger vest i Oslo sentrum, i forlengelsen av Aker brygge og er en del av Bydel Frogner. Bydelen er internasjonalt anerkjent og premiert for sin arkitektur og byplanlegging. Moderne boliger og kontorer, unik arkitektur, flotte uteområder, nærhet til fjorden, gallerier, topprestauranter, Astrup Fearnley Museet og THE THIEF kjennetegner området og lokker hver dag flere tusen Oslofolk og turister ut til den lille holmen. Hanami, Bølgen & Moi, Bar Tjuvholmen, Alex Sushi, Tjuvholmen Sjømagasin, Mr. Bay og Døgnvill er bare noe av serveringstilbudet i området.

På en egen øy på Tjuvholmen, ligger Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst. En utendørs skulptursamling og byens mest sentrale badestrand er også noen av attraksjonene her. Det er også anlagt flotte strandpromenader rundt hele Tjuvholmen. Med umiddelbar nærhet til natur- og kulturtilbud, handel, administrative sentra og kommunikasjonsmidler like ved, er Tjuvholmen det ideelle stedet for deg som vil bo ved sjøen - midt i byen.

Veletablerte Aker Brygge, landets mest besøkte destinasjon, har de siste 25 årene vært et ledende senter for næringsliv, handel og hygge i Oslo. Her tilbys et bredt spekter av servicetilbud og hyggelige spisesteder og møteplasser. Norwegian Property (NPRO) har nylig ferdigstilt renoveringen av "Nye Aker Brygge" og gjort området mer spennende og attraktivt for næringslivet, beboerne, Oslos øvrige innbyggere og alle tilreisende fra inn- og utland. Bygulvet på Aker brygge er i år nominert til Oslo bys arkitekturpris. Den eksklusive handlegaten Jenny Hemstads gate åpnet allerede i 2015 og tilbyr et bredt spekter av butikker og går gjennom 3 bygg. Landets flotteste Vinmonopol og en stor dagligvarebutikk med ferskvaredisk finner du også på Aker Brygge.

Kort vei til all offentlig kommunikasjon med buss og taxi fra bryggetorget, trikk fra Aker Brygge og T-bane, tog og flytog fra Nationaltheatret.

Etasje

Høy 2. etasje med heisadkomst.

Tomt

Felles eiet tomt på 989 m².

Garasje / Parkering

Det medfølger en biloppstillingsplass (nr. 1603) på i lukket og oppvarmet felles garasjeanlegg under bygget. Plassen har en god plassering nær innkjøringen og heisen på øverste privatplan. Tilsvarende plasser leies ut for +/- kr 3.000-3.500,-.

På Tjuvholmen og Aker Brygge er det også muligheter for å leie båtplass.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr 1.553.287,- pr. 31.12.16.
Formuesverdi som sekundærbolig kr 4.970.517,- pr. 31.12.16.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for eiendommen datert 04.04.2014. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

2. etasje:
Bruksareal: 67 m²
Primærrom: 67 m²

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/gang, bad, soverom, flerbruksrom og stue/kjøkken.

I tillegg medfølger en tørr og ventilert kjellerbod på 5 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Hjemmelshaver har full rettslig råderett over sin seksjon og boligen kan fritt leies ut.

Oppvarming

Radiatorer tilknyttet fjernvarme. Varmekabler på badet.

Adkomst

Inngang til bygget bak Tjuvtitten (utsiktstårnet). Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger. Se for øvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig, forretning, kontor, bevertning og allmennyttige formål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Sameiet Tjuvholmen allé 21-23-25. Org.nr.: 997 947 487 Sameiet består av 2 bygninger med felles inngang og adresse. Totalt 75 seksjoner fordelt på 6 næringsseksjoner og 69 boligseksjoner.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har ingen langsiktig gjeld/fellesgjeld. Andel fellesgjeld oppgitt av forretningsfører kr 380,- er kun regnskapsmessig beregnet pr. 31.12.2017.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Bygget var nytt i 2012. Avsluttende 5-årsbefaring med utbygger ble gjennomført i 2017. Sameiet har ingen større vedlikeholdsplaner.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: nikola@partners.no eller SMS: 90 61 08 52 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.