Eiendom

Tjuvholmen - Lekker 4-roms penthouseleilighet i 11. etasje. Terrasse med kveldssol - Vidstrakt utsikt - Garasjeplass - Heis. Utsøkt beliggenhet tett på fjorden.

Tjuvholmen - Lekker 4-roms penthouseleilighet i 11. etasje. Terrasse med kveldssol - Vidstrakt utsikt - Garasjeplass - Heis. Utsøkt beliggenhet tett på fjorden.
 • Velkommen til Tjuvholmen - Kontakt Carl Sveistrup på 980 45 319 dersom privatvisning ønskes.
 • Stor terrasse på 11 kvm med kveldssol og flott utsikt.
 • Leiligheten har en innbydende stue som ligger i rekke med kjøkkenet. Rommet har store vindusflater langs hele fasaden.
 • Stilrent kjøkken.
 • 1-stavs parkettgulv, hvitmalte veggflater og god plass for salong med tilhørende møblement.
 • Leiligheten er fri for innsyn og har flott utsikt.
 • Stuen er romslig med god plass til stor salong. Det er eksklusiv plassbygget innredning på den andre siden av rommet.
 • Stort hovedsoverom med skyvedørsgarderobe.
 • Soverom nr. 2
 • Soverom nr. 3
 • Eksklusiv plassbygget garderobe.
 • Delikat flislagt baderom.
 • Bad
 • Bad
 • Vaskerom og WC.
 • Garderoberom
 • Stor felles takterrasse med spektakulær utsikt.
 • Utsikt over innseilingen til Oslo.
 • Utsikt over The Thief og videre mot sentrum.
 • Representative fellesområder på Tjuvholmen.
 • Salmakersvenn Marius Jantzens plass 2.
 • Salmakersvenn Marius Jantzens plass 2.
 • Stor solrik terrasse på 11 kvm. med vidstrakt utsikt.
Solgt

Fakta

 • Salmakersvenn Marius Jantzens plass 2
 • Primærrom
  92
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  12 000 000 ,-

Omkostninger

12 000 000,- (Prisantydning)
18 248,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
12 018 248,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
1 000,- (Eierskiftegebyr parkering trekkes i oppgjøret - KJØPER)
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
320 450,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
334 199,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
12 352 447,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  92
 • Tomt
  543

Velkommen til visning!

Boligen i Salmakersvenn Marius Jantzens plass 2 er en 4-roms toppleilighet fra 2013 med attraktiv plassering i 11. etasje. Eiendommen ligger i et av byens beste områder og i gangavstand fra alt sentrum har å by på. Den umiddelbare nærheten til fjorden, bryggene og spennende fasiliteter er et stort pluss. Området er også bilfritt der all trafikk og parkering foregår under bakkeplan.

Med leiligheten følger fast garasjeplass og en disponibel kjellerbod. Det er heis til etasjene og bygget har felles takterrasse med spektakulær utsikt over fjorden. Fra leiligheten er det utgang til solrik terrasse på ca. 11 kvm, hvor utsikten er vidstrakt. Innvendig holder boligen en høy standard der innredninger, utstyr og overflater er betydelig påkostet utover standard.

Leiligheten har en tiltalende stue i åpen løsning med et stilrent kjøkken. Rommet har flotte vindusflater og kjøkkenet har alt av integrerte hvitevarer. Videre finnes et delikat bad, et separat vaskerom og hele tre lyse soverom med garderobeskap. I tilknytning til den innbydende entreen er det et praktisk innredet garderoberom.

Kort fortalt
- 4-roms toppleilighet i 11. etasje.
- Garasjeplass i felles anlegg.
- Det er heisadkomst til alle etasjer.
- Terrasse med fantastiske solforhold på ca. 11 kvm.
- Felles takterrasse med fjordpanorama.
- Det er også felles terrasse i 5. etasje.
- Umiddelbar nærhet til fjorden og byen.
- Innbydende entré med garderoberom i tillegg til plassbygget garderobeavdeling.
- Tiltalende stue med utgang til solrik terrasse.
- Kjøkken med alt av integrerte hvitevarer fra Miele.
- Delikat bad med moderne innredning.
- Separat vaskerom med toalett.
- Tre romslige soverom med garderobeskap.
- Lagringsmulighet i bod i kjeller.
- Vannbåren gulvvarme og varmtvann inkl.
- Ventilasjon med varmegjenvinner.
- Takhøy, plassbygget innredning i stuen.
- Enstavs parkettgulv i alle oppholdsrom.
- Boligen er klar for overtagelse

Byggemåte

Bærekonstruksjon fundamentert på bæredyktig grunn. Betong grunnmur. Yttervegger i betong, bindingsverk. Utvendig plater, panel og malte flater. Frittbærende dekker i betong. Flatt, antatt støpt tak, papptekket/membrantekket, felles takterrasse.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 92 kvm, Bruttoareal: 107 kvm

Innhold

11. etasje: Entré, gang, stue, kjøkken, 3 soverom, vaskerom, bad og garderoberom.
Annet: Terrasse på ca. 11 kvm. Leiligheten disponerer en kjellerbod på ca. 5 kvm. Egen garasjeplass.

Standard

Entré
Boligen ligger i 11. etasje og har heisadkomst. Entreen er lys, innbydende og holdt i samme stil som resten av leiligheten. Gulvet er i enstavs parkett med vannbåren gulvvarme, veggene er lyse og glatte, og taket er i gips med downlights belysning. Sideliggende med entreen er det laget plassbygget garderobeinnredning og det er i tillegg dør inn til et smart garderoberom som gir rikelig med oppbevaringsplass for yttertøy og sko.

Kjøkken
Kjøkkenet er holdt i et stilrent design som understreker boligens moderne kvaliteter. Den plasstilpassede innredningen er påkostet utover standardleveranse og har godt med skap- og benkeplass. Innredningen har lyse, glatte fronter og benkeplate i Silestone kompositt med underlimt vaskekum.

Kjøkkenet er svært velutstyrt med integrert stekeovn, dampovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin - alt fra Miele. I tilegg er det eget vinskap og kombinert kjøleskap/fryser. Over benken er det speilplater og belysning som gir en forstørrende effekt, og over kokesonen er det montert en slimline-ventilator. Det er god plass for stort spisebord mot panoramavinduer og terrassedører.

Terrasse
Leiligheten har en herlig, terrasse på ca. 11 kvm med rekkverk i glass. Her er det svært gode solforhold helt til solnedgang. Beliggenheten på øverste plan gir en fantastisk, vidstrakt utsikt mot byen, og den fjordnære følelsen kommer tett på. Balkongen har god plass for møbler og er utstyrt med utebelysning. Levegg på siden mot nabo gir god skjerming og en privat oase.

Stue
Stuen oppleves som romslig og er sideliggende mot kjøkkenet. Stuen har et lekkert, enstavs parkettgulv som nylig er slipt, hvitmalte veggflater og hvitmalt himling. Rommet har også eksklusiv plassbygget innredning i lekkert design med belysning, vitrinedører og takhøy utforming.

Stuen lar seg enkelt møblere med sofagruppe, tv-løsning og spisebord. Et annet pluss ved rommet er de takhøye vindusflatene og de store skyvedørene ut til terrassen.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder et delikat bad og i tillegg et praktisk vaskerom med wc. Badet har hvite fliser på gulv og vegger, downlights i himling og behagelig gulvvarme. Innredningen består av heldekkende servant på hvit skuffeseksjon, stort speil med belysning, vegghyller av glass, veggengt klosett og dusjnisje med glassdører.

Vaskerom
Vaskerommet er holdt i samme stil som badet, og er helfliset. Rommet er innredet med en praktisk arbeidsbenk, vaskekum på vaskeskap, speilskap og vegghengt klosett. I nisjen under benk er det opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Leiligheten har tre lyse og pene soverom med enstavs parkettgulv, hvitmalte veggflater og gode garderobeløsninger. I hovedsoverommet er det stor skyvedørsgarderobe og tilknyttet entreen finner du et smart innredet garderoberom. Boligen har for øvrig disponibel kjellerbod på ca. 5 kvm, noe som gir godt med lagringsplass.

Utstyr

Sikringsskapet har jordfeilbrytere. Boligen har dørcalling med monitor, downlights i flere rom. Get digital-TV og 50/50 Mbps bredbånd er inkludert i fellesutgiftene. Leiligheten er tilknyttet sentralt brannvarslingssystem og sprinkelanlegg for gården, hvor dette har varsling til områdets brannstasjon for rask utrykking.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med vannbåren, soneinndelt gulvvarme, supplert med elektriske varmekabler på bad. Vannbåren varme og varmt vann er inkludert i felleskostnadene. Leiligheten har også ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner.

Parkering / Garasje

Det er parkering på reservert garasjeplass nummer 2503 i felles garasjeanlegg. Området er bilfritt, slik at parkering og trafikk foregår under bakkenivå. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Det betales 1.305,- pr. kvartal i fellesutgifter til Tjuvholmen parkering.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PRIVATmegleren.

Uteområde

Bygningen har en spektakulær takterrasse til felles glede. Denne er stor og byr på et flott fjordpanorama. Takterrassen har levegger i friskt, oransje glass, plass for en rekke sittegrupper og er det perfekte sted for større, sosiale sammenkomster. Det er forøvrig også en stor, hyggelig terrasse i 5. etasje. Byggets beliggenhet er ellers er upåklagelig - tett til brygge, kanaler og med nydelige beplantninger.

Beliggenhet

Leiligheten har en eksklusiv beliggenhet, midt på ytterste del av Tjuvholmen. Båttrafikken på fjorden er nær, spennende og gjør at utsikten stadig er i endring. Området er ansett som Oslos nye luksusbydel, og ligger mindre enn 5 minutters gange fra Rådhuset. Stedet er en bilfri oase ved sjøen med flotte uteområder, bademuligheter og et stort utvalg av ulike serveringssteder.

Astrup Fearnley Museet for moderne kunst, samt Pushwagner Gallery ligger like i nærheten. En utendørs skulptursamling, populære strandpromenader og byens mest sentrale sjøbad er noen av attraksjonene her. Du finner også kjente restauranter som Hanami, Bølgen og Moi, Sjømagasinet, Mr. Bay og Alex Sushi i området, bare for å nevne noe.

Fra Rådhuset kan du ta båten ut til Bygdøy og Huk med deilige strender og gode tur- og rekreasjonsområder. Går du promenaden langs vannet kan du stoppe innom Karenslyst allé, en av byens mest ekspanderende og attraktive gater. Rundt Vika finner du Nobels fredssenter, Stenersenmuseet, Oslo konserthus, samt Klingenberg, Saga og Kino Victoria.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker Tjuvholmen. Du finner også gode tilbud hos Meny Vika. Ønsker du ytterligere servicetilbud tar det ca. 3 minutter å gå til Aker brygge, som er Oslos møteplass for shopping, servering og underholdning. Det er i tillegg kort avstand til Bogstadveien, Karl Johans gate og alle de andre handlegatene.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane, tog, flybuss og hurtigbåt, hvorav nærmeste holdeplass er Vika Atrium eller Filipstadveien og ligger ca. 5 minutter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Karl Johans Gate, 5 min til Majorstuen, 5 min til Oslo S, 5 min til Sjølyst, samt 34 min til Oslo lufthavn.

Fra leiligheten er det gangavstand til Ruseløkka barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Tjuvholmen barnehage (0-6 år) ligger under 50 meter unna.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest fra 2014. Megler har ikke funnet noen ytterligere ferdigattester.

Megler har ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grensemerker/gjerder/ grensebeplantning som fysisk er satt i terreng. Det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte/godkjente tegninger.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 1 702 112,- pr 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 4 765 914,- pr 31.12.15

Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget.

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 70 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2015. Likningsverdien finnes ved å multiplisere kvadrat- metersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).

Eiendomsskatt
Oslo kommune innførte eiendomsskatt i 2016. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert fakturamottaker for eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskiftet må partene gjøre opp betalingen av eiendomsskatt seg imellom.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger på en tomt som er regulert til byggeområde for boliger, hotell, forretning, kontor, bevertning, allmennyttig formål (kultur, trim, forsamlingslokale, barnehage) ihht. reguleringsbestemmelse S-4097. Reguleringskart ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med ansvarlig megler for nærmere informasjon.

Oslo kommune vedtok 23.september 2015 en ny kommuneplan. Dette vil få betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen.

For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Det foreligger planer for Filipstad som foreløpig ikke er vedtatt. Se http://www.ohv.oslo.no/no/fjordbyen/filipstad/

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 5 778,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Varmtvann, sentralfyring(vannbåren gulvvarme), kabel-tv, internett, vaktmestertjenester, forretningsførsel, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring.

Eiendomsskatt for 2017 kr 4 340,- iflg. kommunens hjemmeside.

Forsikring i Gjensidige (polisenummer 83420980)

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

12 000 000,- (Prisantydning)
18 248,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
12 018 248,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
1 000,- (Eierskiftegebyr parkering trekkes i oppgjøret - KJØPER)
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
320 450,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
334 199,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
12 352 447,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Energiforbruk

Boligens årsforbruk (2016): 8 940 kWh.

Spesifikasjon av lån

Sameiet har pr. i dag ingen lån.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.Opplysninger fra forretningsfører herunder meglerbrev, innkalling til årsmøte, protokoll fra årsmøte og vedtekter med mer ligger vedlagt i salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle interessenter å lese nøye gjennom disse da de er en del av salgsoppgaven. Her kan det stå relevante opplysninger om sameiet/borettslaget.

Meglers standard kjøpekontrakt legges til grunn for avtalen. Standardkontrakt kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 22. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Det er ikke konsesjon eller odel på eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring, men interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.