Eiendom

VIKA - Attraktiv 2-roms selveier m/ sydvendt, balkong og heis. Meget lave felleskostnader, kr. 1 750,-. Nærhet til alt.

VIKA - Attraktiv 2-roms selveier m/ sydvendt, balkong og heis. Meget lave felleskostnader, kr. 1 750,-. Nærhet til alt.
Solgt

Fakta

 • Huitfeldts gate 31
 • Primærrom
  44
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  3 950 000 ,-

Omkostninger

3 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
107 500,- (Dokumentavgift)
5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
121 644,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 071 644,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  44
 • Tomt
  468

Beskrivelse

Nordvik & Partners ved Steinar Wefring har gleden av å presentere en attraktiv 2-roms beliggende i populære Vika - med nærhet til det meste av servicefasiliteter. Leiligheten ligger i byggets 4.etasje med heis fra gateplan og har dermed en trappefri adkomst. Leiligheten har en god og praktisk planløsning med en fin romfordeling og en solrik sydøstvendt balkong. Leiligheten inneholder entré/gang med plass for oppheng av yttertøy og sko, flislagt bad, stort soverom og rikelig med garderobeskap, delvis åpen stue- og kjøkkenløsning. Sammen med kjøkkenet utgjør stuen en romslig, sosial sone og er utmerket for sammenkomster med venner og familie. Rommets kvadratiske form gjør det enkelt å møblere med både en sofagruppe, oppbevaringsmøbler og et spisebord. I tillegg er det utgang til balkongen fra dette rommet. Store vindusflater i stuen og på soverommet gir godt med naturlig lys inn i leiligheten og bidrar til en fin og god atmosfære

Vika er et boområde for den som vil bo skjermet, men samtidig sentralt og ha kort vei til byens mangfoldige utvalg av shoppingmuligheter, offentlig kommunikasjon, restauranter og grøntområder. Fra Huitfeldts gate 31 har man gangavstand til Solli Plass, Aker Brygge, Tjuvholmen, Frogner og Oslo sentrum for øvrig.

Oppsummert:
* Meget attraktiv 2-roms selveier i Vika.
* Lave felleskostnader, kr. 1 750,-.
* Balkong på ca. 5 kvm
* Heisadkomst.
* Godt utleie-/investeringsobjekt
* Meget sentral og populær beliggenhet

Innhold

4. etg. BTA / P-ROM: 49 / 44 kvm
Leiligheten har en godt utnyttet planløsning, og inneholder:
- Entré
- Bad
- Kjøkken med det du trenger av hvitevarer
- Soverom med garderobeskap, og plass til dobbeltseng
- Stue med utgang til sydøstvendt balkong på ca. 5 kvm

I tillegg disponerer leiligheten to bodplasser i kjeller på 0,4 kvm og en på 4,4 kvm.

Standard

Baderom
Eldre baderom. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Nedsenket platehimling. Servantskap med skuffer i matt hvit utførelse. Ovenpåliggende servant av porselen med ett-greps armatur fra Paffoni. Speil og lysarmatur på vegg over servant. Dusjhjørne med forheng og togreps armatur fra Damixa. Gulvmontert toalett fra Guststavsberg. Mekanisk avtrekk på vegg. Vannrør med rør-i-rør system og synlige avløpsrør i plast.

Kjøkkeninnredning
Kjøkkeninnredning fra ukjent årstall. Innredning med profilerte fronter i matt hvit utførelse. Benkeplate i laminat. Nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur fra Hafa. Flislagt mellom benkeskap og overskap. Lysarmatur med stikkontakt under overskap. Frittstående hvitevarer. Komfyr. Integrert ventilator med belysning fra Futurum over komfyr. Oppvaskmaskin fra Sandstrøm. Frittstående kjøleskap med frysedel fra Gorenje. Vannrør med rør-i-rør system og synlige avløpsrør i plast. Montert lekkasjestopper. Varmtvannsbereder i benkeskap.

Overflater
Gulv: Gulvflater med 1-stavs parkett. Fliser på baderom.
Vegger: Slette vegger malt i tidsriktig og moderne farger i 2018.
Himling Slette, malte himlingsflater. Takhøyder er målt på tilfeldig steder i leiligheten. Entré: 2,39 meter. Bad: 2,29 meter. Soverom: 2,38 meter. Stue/kjøkken: 2,40 meter.

Innerdører
Profilerte innerdører.

Ytterdører
Slett entrédør med sikkerhetslås, dørpumpe, brannklasse B30 og lydklasse 35dB fra byggeår. Balkongdør med to-lags glass fra byggeår.

Vinduer
Vinduer med tre-lags glass fra byggeår.

Balkong
Utgang fra stue til sydøstvendt balkong på ca 5 kvm. Balkong av betong. Belagt med fliser. Belysning og stikkontakt på vegg. Pussede murflater på
veggene. Rekkverk av metall og plater. Rekkverkshøyde målt til 90 cm.

Oppbevaring
Garderobeskap på soverom med bredde på 2,00 meter. I tillegg disponerer leiligheten to bodplasser i kjeller på 0,4 kvm og en på 4,4 kvm.

Elektrisk
Sikringsskapet på kjøkkenet med automatsikringer. Hovedsikring plassert i hovedtavle i kjelleren.
Delvis synlig og delvis skjult elektrisk anlegg i leiligheten.

Beliggenhet

Huitfeldts gate 31 ligger meget attraktivt til i rolig enveiskjørt gate, i et etablert og sentralt boligstrøk i Vika. Leiligheten ligger fritt i 4. etasje og har trappefri adkomst. Fra leiligheten er det gåavstand til "alt man måtte trenge" som treningssenter, postkontor, matbutikker, offentlig kommunikasjon, klesbutikker, kafeer, vinmonopol, parker, restauranter og severdigheter.

Matvareinnkjøpene kan gjøres ved f.eks. Meny Vika, Kiwi avd. Solli Plass (Solligata) og søndagsåpne Joker eller Bunnpris. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort gangavstand til Aker brygge med ca. 70 butikker, diverse kafeer, restauranter, barer og nattklubber. Vika har også House of Oslo, med nærmere 20 spennende butikker og stort fokus på de nye trendene. Det er i tillegg kort avstand til Karl Johan, Bogstadveien, og byens sentrumsgater.

God offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med buss og trikk. Alle T-bane linjer, tog og flytog fra Nationalteateret. Hurtigbåt fra Aker Brygge/ Rådhusplassen. Med bil tar det ca. 2 min til Bogstadveien, 5 min til Frognerparken, 6 min til Sjølyst og 35 min til Oslo lufthavn. Ruseløkka trikkestopp ligger kun 50-100 meter unna leiligheten, i krysset Cort Adelers gate/Huitfeldts gate.

I nærområdet finner du bl.a. Nobels fredssenter, Stenersenmuseet, Oslo konserthus, samt Klingenberg og Saga kino. Populære Tjuvholmen ligger en kort spasertur unna, med spennende gallerier som Astrup Fearnley Museet og Pushwagner Gallery. Her finner man også Tjuvholmen sjøbad med fin strand, gressplen for solbading og flott skulpturpark. Slottsparken med flotte grøntområder ligger like også like ved leiligheten.

Etasje

4 etasje

Tomt

Tomt bestående av hyggelig bakgård med sittegruppe.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Flere garasjeanlegg i nabolaget.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 990 439 pr. 31.12.16
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 169 404 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 22.09.1989. Følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 44 kvm, Bruksareal: 44 kvm, Bruttoareal: 49 kvm

4. etasje:
Bruksareal: 44 m².
Primærrom: 44 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, kjøkken, stue, soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Ja.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming av leiligheten.

Utstyr

* Mekanisk avtrekk/luftbehandling.
* Dørcalling og uttak for kabel TV og bredbånd er installert i leiligheten.
* Varmtvannsbereder i benkeskap på kjøkkenet.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Leiligheten er en del av Sameiet Huitfeldts gate 31. Sameiet består av 28 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som følger vedlagt i salgsoppgaven. Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to seksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22.

* Fellesvaskeri i kjeller.
* Sameiet har ikke lån.
* Nytt callingssystem (ringeklokker) og brannvarslingssystem.
* Sameiet har vaktmester- og renholdstjeneste via Vaktmester Andersen AS.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: steinar@nordvikpartners.no eller SMS: 92 83 94 52 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Meglers sikkerhetsstillelse

Nordvik & Partners Eiendomsmegling St. Hanshaugen AS har tegnet ansvarsforsikring i IF, polisenr. SP 808953 , jfr. emgll. §2-7 og emgll. forskrift §2-2.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.