Eiendom

Munch Brygge - Ny sjønær 3-roms selveier i 4. etg. med god standard, felles takterrasse og utsyn mot Operaen.

Munch Brygge - Ny sjønær 3-roms selveier i 4. etg. med god standard, felles takterrasse og utsyn mot Operaen.

Fakta

 • Operagata 33
 • Primærrom
  54
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  6 500 000 ,-

Omkostninger

6 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
204,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
162 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,-))
5 750,- (Eierskiftegebyr)
--------------------------------------------------------
169 504,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 669 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  54
 • Tomt
  0

Adresse

Operagata 33
0194 Oslo
4. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

6 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
204,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
162 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,-))
5 750,- (Eierskiftegebyr)
--------------------------------------------------------
169 504,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 669 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Areal

Primærrom: 54 kvm, Bruttoareal: 58 kvm.

Arealet er oppgitt i henhold til bygningstegninger og arkitektens beregninger av areal. Arealberegningene er ikke kontrollert av megler.

Boligen har 2 soverom.

Type eiendom

Eierseksjon, Leilighet

Byggeår

Boligen ble oppført i 2019

Etasje

4. etasje

Høydepunkter

- Ny 3-roms selveier i 4. etasje.
- Felles takterrasse med vidstrakt fjordutsikt.
- God standard på overflater og innredning.
- Påkostet med tilvalg.
- Flott kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer.
- Delikat flislagt bad.
- Hovedsoverom og soverom 2.
- Heis til leilighetsplan.
- Vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom.
- Balansert ventilasjon.
- Store vestvendte vindusflater.
- Oppbevaringsplass i innvendig bod og sportsbod.

Fra Munch Brygge kan du gå rett ut av døren og vandre langs sjøen hver eneste dag. Munch Brygges bryggekant blir en del av den herlige havnepromenaden som strekker seg fra Bjørvika Øst til Filipstad og Frognerstranda. Kun 5 minutters gange unna er man på Oslo S, og sentrum forøvrig.

Beskrivelse av prosjektet

Arkitektene som har tegnet Munch Brygge er Lund + Slaatto Arkitekter. De har tilpasset arkitekturen til beliggenheten, slik at Munch Brygge er et tilbaketrukkent og rolig sted med utsikt mot fjorden. Særegent for prosjektet er store takterrasser med ulike skjermede oppholdsrom og soner hvor fantastisk utsikt over fjord og by kan nytes. De forskjellige sonene er adskilt av frodig og ulik vegetasjon i forskjellige høyder og karakterer - noe som skaper både stemning og gjør takterrassen mer intim. Her kan du sitte skjermet mot vind og få utrolig utsikt mot fjorden. Et perfekt sted å invitere venner på middag eller sitte med en god bok og drømme seg bort.

Munch Brygge er nominert til Oslo Arkitekturforenings Arkitekturpris og er nå i finalen. Munch Brygge er også nominert til Brick Award 2020. En internasjonal arkitekturpris som deles ut hvert andre år til enestående eksempler på moderne og innovativ teglsteinsarkitektur. Ledelsen i Plan- og bygningsetaten var på befaring på Munch Brygge og hadde følgende tilbakemelding "et forbilledlig flott prosjekt med særdeles god kvalitet og materialbruk."

Beliggenhet

Leiligheten har en meget attraktiv, sjønær og urban beliggenhet i den nye bydelen i Bjørvika. Et helt nytt nabolag begynner å ta form med boliger, butikker, restauranter, serveringssteder, kontorbygg, kunst og kultur av høy klasse. Munch Brygges nærhet til vannet gjør det til et nydelig sted å bo, hvor man enkelt kan ta seg en svømmetur i sjøen, nyte kveldssolen, vandre langs havnepromenaden, besøke en fortauskafè eller oppsøke det brede spekteret av kulturopplevelser området byr på.

Gateplanet til Munch Brygge består av næringslokaler som vil bli fylt med ulike butikker, kafeer og restauranter. Ved siden av Operaen er det planlagt badestrand, park og kunstgalleri med gresstak som nærmest sømløst glir inn i omgivelsene. Fra Munch Brygge har du forøvrig kort vei til Oslo-fergene som tar deg med ut til de mange frodige øyene i Oslofjorden.

Langs Barcode er det flere restauranter som Vaaghals, Nodee Barcode og Nodee Sky. Flere cafeer, butikker og treningssenter finner du også her.

Elsker du å bade, er det kort gangavstand til Sørenga Sjøbad som er blitt kåret av The Guardian til en av de ti beste sjøvannsbassengene i Europa.

Ferdes du med kollektive transportmidler, har du gangavstand til Norges beste kollektivknutepunkt, Oslo S. I tillegg finnes nærliggende holdeplasser i Dronning Eufemias Gate med et stort tilbud av kollektivtransport i ulike retninger av byen.

Innhold

P-rom: 54 kvm, BRA: 58,3 kvm

Leiligheten ligger i 4. etasje og har følgende rominndeling i P-rom:
Entré, stue, kjøkken, bad/wc og 2 soverom.

S-rom: Innvendig bod på ca. 3,2 kvm.

Det medføler sportsbod på 5 kvm i kjeller.

Standard

Innvendige gulv
14mm 1-stavs eikeparkett og hvite gulvlister uten profil i alle oppholdsrom.

Innvendige vegger
Innvendige vegger utføres i betong og tre-/stålstendere kledd med gipsplater.

Himling
Den generelle himlingshøyden er ca. 2,55 m.

Kjøkken
Leiligheten har et stilrent kjøkken levert fra HTH i modell Athena hvit med ekstra høyde på overskapene. Kombinert med 20 mm hvit trend laminat benkeplate og underlimt vask. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer fra Siemens som inkluderer oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp. Selger har gjennom tilvalg påkostet med side-by-side kjøl/frys fra Siemens. Videre er kjøkkenet utstyrt med komfyrvakt, hvit kjøkkenhette fra Røros Metall med avtrekk, ett greps blandebatteri og ledlys grepsprofil benkebelysning.

Bad/wc
Meget delikat flislagt bad med gulvvarme og downlightsbelysning. 60 x 60 fliser på gulv, type Viva Cemento Sand Matt. I dusjsone samme type i 4,8 x 4,8. Veggene får 30 x 60 fliser, type Cæsar Tecnolito Alhambra Matt Nat. Badet er utstyrt med formstøpt hvit servant, speil over servant i 180x80-format, ettgreps blandebatteri, vegghengt toalett, dusjhjørne med dører i klart glass, regndusj og hånddusj. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Følgende tilvalg er gjort av selger:
- Side-by-side kjøl/frys fra Siemens.
- Storformat speil over servant 180x80.
- Grohe Essence ettgreps servantarmatur i krom.
- Lysarmatur til 1200mm sentreres over speil.
- Slukrist type NT Design Dråpe, 5860.

Totalt for tilvalg kr. 37 263,-

Byggemåte

Bebyggelsen består av nybygg. Bygningene fundamenteres til fjell og bærekonstruksjonen er i betong og stål. Etasjeskillene utføret av prefabrikkerte betongdekker og v-fuger sparkles slik at himlingene blir slette. Fasadeveggene utført hovedsakelig av bindingsverk med teglforblending og fasadeplater og trepanel. Takterrassene og yttertakene utført av betong med papptekking og isolasjon. Innvendige vegger utføres i betong og tre-/stålstendere kledd med gipsplater. Isolasjon i samtlige vegger. Himling i hovedsak betong. Deler av himlingene utført som nedsenket med høyde ca. 2,3 m der det er nødvendig pga. tekniske føringer eller lignende.

Tomt

Eiet tomt i dag ca. 4 878 kvm. Det kan bli foretatt grensejusteringer og eventuell sammenslåing/deling i forbindelse med utbyggingen. Tomtens areal etter evt. justeringer er ennå ikke fastsatt.

Opparbeidelse av utendørs fellesarealer vil bli ferdigstilt når værforhold tillater det.
Takterrassene er til felles bruk og kun for sameiet. Gårdsrommet vil bli utført med gangveier med belysning, beplanting og utemøbler. Tekniske installasjoner kles med værbestandig materiale. Flislagt hovedinngang med heisadkomst til leilighetsplan og garasje. Det er montert stativ for sykkelparkering i felles sykkelrom i kjeller med mulighet for lading av el-sykler. Strømforbruket belastes sameiets måler.

Uteareal på bakkeplan (bygulvet) vil tilbys drivere og eiere av næringsarealene i byggene. Dette kan for eksempel være virksomheter som kafé, restaurant, butikk og galleri.

Det vil bli etablert barnehage i den ene næringsdelen som vil ha eksklusiv bruksrett til gårdsrom under virksomhetens åpningstider.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming/ventilasjon

Vannbåren gulvvarme i alle gulv untatt bad som har varmekabler. Forbruk av varmt tappevann og varme blir direktemålt for hver leilighet. Kostnaden kommer i tillegg til sameiets stipulerte fellesutgifter.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Avtrekk fra våtrom og kjøkken og tilførsel til oppholdsrom. Hver enkelt leilighet er levert med eget ventilasjonsanlegg som kan betjenes individuelt.

Sameiet

Som seksjonseier i et eierseksjonssameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boenhet. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal. De andre sameierne har, i henhold til Eierseksjonslovens § 25, panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Andre forhold

Det gjøres særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen. Selger har derfor ikke førstehåndskunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse.

Faste løpende kostnader

Månedelige felleskostnader kr. 2 172,-
Følgende er inkludert: A konto oppvarming og varmtvann, kommunale avgifter, bygningsforsikring, forretningsførsel, vaktmester, drift og vedlikehold av fellesarealer, renhold, vasking av vinduer 2 ganger i året, snømåking, vakthold m.m.

Forbruk av varmt tappevann og varme blir direktemålt for hver leilighet og betales som àkonto i felleskostnadene. Den faktiske kostnaden regnes normaltsett kvartalvis, halvårig eller årlig, og deretter sammenliknes denne med a konto-betalingen som er gjennomført. Differansen mellom disse to vil da faktureres eller krediteres ifht. forbruk.

Øvrige kostnader som innboforsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Kontakt skattemyndighetene eller megler for nærmere informasjon om satser og bunnfradrag. Det gjøres oppmerksom på at satsen for eiendomsskatt blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år. Det gjøres spesielt oppmerksom på at eiendomsskatten vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Egenandel på kr 4.000,- påløper etter 10 advokattimer eller ved tvist (hvis et fremsatt krav er bestridt eller ubesvart). Egenandelen refunderes dersom kunden mottar erstatning/prisavslag fra motparten. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Heftelser

Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen:

2016/903239-1/200 Bestemmelse om parkering
04.10.2016
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:132
Gjelder 3 HC parkeringsplasser

2016/1021264-1/200 Bestemmelse om parkering
04.11.2016
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:132
Gjelder rett til 3 stk HC parkering
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

2017/208877-2/200 Urådighet
08.03.2017
Rettighetshaver:NYEBOLIGER AS
Org.nr: 997812824
Matrikkelenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
(Vil bli slettet i forbindelse med ferdigstillelse av prosjektet)

2017/1068975-1/200 Bestemmelse om adkomstrett
29.09.2017 21:00
Rettighetshaver allmennheten
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra Oslo kommune

2018/1388966-1/200 Bestemmelse om nettstasjon
10.10.2018 21:00
Rettighetshaver:HAFSLUND NETT AS
Org.nr: 980489698
Bestemmelse om stedsevarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
Bestemmelse om transport og ferdsel
Bestemmelse om byggeforbud og beplantning

Overnevnte heftelser vil ikke bli slettet fra grunnboken. Ved etablering av pant i eiendommen gjøres det oppmerksom på at disse vil få prioritet etter overnevnte heftelser.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen

De andre seksjonseierne har panterett (legal panterett/utinglyst panterett) i seksjonen for krav mot seksjonseier som følger av sameieforholdet, jfr. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunktet tvangsdekning besluttes gjennomført.

Eier

Sushma Mariam George

Formuesverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Angi ønsket overtakelse i Deres bud.

Evt. mulighet for utleie

Interessent gjøres oppmerksom på at det foreligger forslag til endring av eierseksjonsloven §25, endringen har som formål "å hindre at profesjonelle aktørar driv «leilegheitshotell» i bustadsameige", slik det står formulert i Prop. 36L (2018 - 2019). Blir lovendringen vedtatt med den ordlyden forslaget har i dag, vil det føre til at en seksjon maksimum kan korttidsutleies 90 dager i året.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse.

Forretningsfører

Obos Eiendomsforvaltning.

Regulering

Eiendommen er i dag regulert til byggeområde for Bolig/forretning/undervisning/annen offentlig eller privat tjenesteyting iht. reguleringsbestemmelser S-4812 av 12.11.14. Tilstøtende eiendommer er regulert til samme formål samt hotell, offentlig bygning, havnepromenade m.m. Reguleringsplan og -bestemmelser følger som vedlegg til denne salgsoppgave.

Interessenter gjøres oppmerksom på at eiendommen ligger i et byggeområde som er under utvikling, og oppfordres til å kontakte megler ved spørsmål til reguleringen i området.

Hvitvaskingsloven

Fra 1/1 2004 er eiendomsmeglere underlagt hvitvaskingsloven. Dette innebærer at eiendomsmeglere er forpliktet til å melde fra om mistanke om forsøk på hvitvasking til Økokrim, uten at partene varsles om dette. Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for Eiendomsmeglingstjenester.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglerforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset opptil kr 45 millioner. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 millioner. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over kr 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Oppdragsansvarlig

Sem & Johnsen Prosjektmegling
PB1488 Vika
0116 Oslo
Foretaksregistrert orgnr: 997812824