Eiendom

NORDSTRAND - Meget lekkert og attraktivt rekkehus over 3 plan med garasje og solrik markterrasse/ hage. 2 bad og 3 soverom

NORDSTRAND - Meget lekkert og attraktivt rekkehus over 3 plan med garasje og solrik markterrasse/ hage. 2 bad og 3 soverom
 • Stue 2. etasje
 • Stue 2. etasje
 • Stue 2. etasje
 • Stue 2. etasje
 • Stue 2. etasje
 • Stue 2. etasje
 • Stue 2. etasje
 • Stue 2. etasje
 • Stue 2. etasje
 • Kjøkken
 • Kjøkken med spiseplass
 • Hvitevarer fra Gaggenau og Miele
 • Lekkert kjøkken fra GeD
 • Kjøkken
 • Bad 3. etasje
 • Bad 3. etasje
 • Stor dusjnisje med to dusjer (bad 3. etasje)
 • Bad 3. etasje
 • Bad/ vaskerom kjeller
 • Bad/ vaskerom kjeller
 • Hovedsoverom
 • Hovedsoverom
Solgt

Fakta

 • Oberst Rodes vei 41 G
 • Primærrom
  157
 • Boligtype
  Rekkehus
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  7 300 000 ,-

Omkostninger

7 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
197 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
211 399,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 511 399,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  157
 • Tomt
  220

Beskrivelse

Meget attraktivt rekkehus i et veletablert område på Nordstrand . Boligen er gjennomgående med vinduer fra 2 sider. De store og mange vinduene gir mye naturlig lys og skaper dermed en flott atmosfære. Det er en svært god beliggenhet beliggende i grønne og skjønne omgivelser. Fra stuen er det også direkte utgang via trapp ned til en 20 kvm markterrasse og en solrik hage som er vendt mot vest. Hagen og markterrassen har god plass til spisebord, grill, solsenger og lekeapparater. Uteområdet ligger også skjermet og barnevennlig til med hekk rundt.

Boligen er over 3 plan + loft med gode lagringsmuligheter. Det er i tillegg en god og arealeffektiv planløsning med bl.a. 3 soverom, 2 bad, stue, kjellerstue og stort kjøkken med spiseplass.

Rekkehuset er pusset opp de siste år og har en meget god og moderne standard. Her nevnes lyse pene overflater, flotte gulv, nye ildsteder (kjellerstue og stue) fra 2011/12, et meget lekkert kjøkken (fra 2015) med innredning fra GeD med glatte finerte fronter. Benkeplate i laminat, stein/kompositt og stål benkebeslag med skyllekum og ettgreps blandebatteri. Eksklusive hvitevarer fra Gaggenau og Miele bestående av induksjon koketopp, stekeovn, damp/stekeovn (tilkoblet vann), kjøl/frys (tilkoblet vann) og oppvaskmaskin. Det er i tillegg god plass til spisebord. Boligen har 2 bad, et bad/ vaskerom (pusset opp 2010/11)nede som ligger praktisk til med inngang fra kjellerstue og garasje. I tillegg et bad i 2. etasje med lett tilgang fra alle soverom). Begge badene har et tidløst preg med smakfulle flisvalg.

Peis i kjellerstue og stue.

Boligen har også egen garasjeplass rett ved inngangspartiet (adkomst direkte inn i boligen)

Velkommen til et meget lekkert rekkehus!

Innhold

Rekkehus over 3 plan samt loft, oppført i 1967. Boligen inneholder følgende etasjer og rominndeling:
Underetasje: Gang, trapperom, vaskerom/bad, kott og peisestue med peisovn. Garasjerom.
1. etg.: Trapperom, kjøkken og stue med peisovn og utgang til ca. 20 kvm markterrasse.
2. etg.: Gang, trapperom, bad/wc og 3 soverom.
Loft: Trapperom og uisolert loftsrom. 2 stk kneloft.

Standard

Rekkehus over 3 plan samt loft, oppført i 1967. Boligen er pusset opp i 2010/2011 med rehabilitert bad/vaskerom i underetasje, nye gulvflater samt nyoppussede veggflater i underetasje og nye ildsteder. Boligen er pusset opp i perioden 2015-2017 med rehabilitert bad i 2. etg., nytt kjøkken med hvitevarer, nye gulvflater og nyoppussede veggflater i 1. og 2. etg., nye automatsikringer og ny markterrasse. For øvrig normal slitasje på overflater, innredninger og utstyr. Utvendig bør det påregnes vedlikehold/oppgradering av bl.a. fasader og taktekking. Vinduer på kjøkken produsert i 2012, ellers eldre vinduer.

Vinduer
Vinduer i 2. etg.: 2-lags isolerglass i treramme. Vinduer fra byggeår. Alder tilsier at utskifting/fornying bør påregnes.
Vinduer på loft: Takvindu med koblet glass. Vindu fra byggeår. Ytterste glass er knust. Eldre vindu - vedlikehold må påregnes. Alder tilsier at utskifting/fornying bør påregnes.
Vinduer i 1. etg.: 2-lags isolerglass i treramme. Vinduer produsert i 2012 (kjøkken). Vinduer i stue fra byggeår, alder tilsier at utskifting/fornying bør påregnes.
Vinduer i underetasje: 2-lags isolerglass i treramme. Vinduer fra byggeår. Alder tilsier at utskifting/fornying bør påregnes.

Ytterdører og porter
Malt inngangsdør med sidefelt i glass. Malte karmer og gerikter. Eldre/original inngangsdør. Terrassedører med 2-lags isolerglass, isolerglass produsert i 1991.

Innvendige dører
Hvite formpressede speildører i trekarm.

Trapper og ramper
Malt/lakkert tretrapp mellom etasjeplan. Eldre/original tretrapp.

Balkonger, terrasser ol.
Ca. 20 kvm markterrasse med adkomst fra stue. Markterrasse ny i 2017. Det er montert motorisert markise, utebelysning og strømuttak. Utekran på vegg.

Piper, plassbygde ildsteder mv.
Peisovn i kjellerstue og stue. Nye ildsteder i 2010/2011. Teglsteinspipe. Pipe fra byggeår. Feieluke i kjellerstue og på loft.

Innredning og garnityr for våtrom - 2. etasje / Bad/wc
Bad innredet med veggmontert toalett, dusjnisje med vegg/dør i herdet glass, servantinnredning og overskap med speilfronter og belysning. Flislagt gulv med varmekabler, fliser på vegger og malt himling med downlights. Badet er rehabilitert i 2016 med bl.a. nytt gulv med varmekabler, sluk, rør-i-rør system, membran, fliser og innredning (kran og servantskap er fra kvalitetsleverandøren keuco og 9 års gjenstående garanti fra leverandør). Utført av Godt Bygg AS. Eier besitter dokumentasjon på utførte arbeider.

Innredning og garnityr for våtrom - Underetasje / Vaskerom/bad
Bad/vaskerom innredet med veggmontert toalett, dusjkabinett med vegger/dører i herdet glass, servantinnredning og speil med overlys. Opplegg for vaskemaskin. Flislagt gulv med varmekabler, malt panel/fliser på vegger og panelt himling med downlights. Badet er rehabilitert i 2011 med bl.a. nytt gulv med varmekabler, sluk, membran, fliser og innredning.

Kjøkkeninnredning
Kjøkken med spiseplass. Kjøkkeninnredning fra GeD med glatte finerte fronter. Benkeplate i laminat, stein/kompositt og stål benkebeslag med skyllekum og ettgreps blandebatteri. Hvitevarer bestående av induksjon koketopp, stekeovn, damp/stekeovn (tilkoblet vann), kjøl/frys (tilkoblet vann) og oppvaskmaskin. Ventilator over kokesone. Hvitevarer fra Gaggenau og Miele. Nytt kjøkken med hvitevarer i 2015.

Overflater på innvendige gulv
Innvendige gulvoverflater med 1-stavs eik, 1-stavs eikeparkett, 1-stavs laminat, fliser og lakkerte furugulv (loft). Nye gulvflater i underetasje i 2010/2011. Nye gulvflater i 1. etg. og 2. etg. i 2015/2016.

Overflater på innvendige vegger
Innvendige vegger med tapet, malte flater, malt panel og fliser. Ubehandlet betong på loft. Nyoppussede veggflater i underetasje i 2010/2011 og i 1. etg./2. etg. i 2015/2016.

Overflater på innvendig himling
Innvendige tak/himlinger av malte flater. Ubehandlet panel på loft.

Skap og reoler
Skyvedørsgarderobe i gang i underetasje og gang i 2. etg. Skyvedørsgarderobe på hovedsoverom. Garderobeskap på ett soverom.

Diverse
- Ventilasjon med naturlig avtrekk. Elektrisk avtrekksvifte på begge bad.
- El-skap med automatsikringer, plassert i gang i underetasje. Nye automatsikringer i 2015.
- Kabel TV og bredbånd er installert i boligen.

Det er utarbeidet en tilstandsrapport for boligen. Denne følger vedlagt i salgsoppgaven. Se denne for nærmere informasjon om tilstandsgrad.

Beliggenhet

Boligen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Nordstrand i Oslo kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. I kort gangavstand fra boligen ligger Nordstrand idrettsplass og Nordstrandhallen. Lekeplass, tennisanlegg, svømmehall, ridesenter og treningssenter finnes også i nærområdet.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved Kiwi Nordstrand som ligger ca. 2 min med bil fra boligen. Kort vei også til servicetilbud på Sæter. Nye Sæter senter ferdig og tilbyr mange nye tjenestetilbud og butikker. En kort kjøretur unna finner man også bl.a. Holtet og Lambertseter Senter. På Holtet finner man bl.a. den populære delikatessebutikken Jacobs, mens Lambertseter Senter kan by på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino.

Nordstrand idrettsforening er kjent for sitt gode og allsidige idrettsmiljø innen håndball, fotball, alpint mm. Nordstrandhallen (Niffen) ligger kun ca. 300 meter unna. Her er det en rekke aktiviteter for barn og unge i alle aldre. Ekeberghallen har tilbud som passer de fleste innenfor bl.a. fotball, håndball, friidrett og innebandy. Brannfjell har lysløype for orientering og ski, Bekkelaget tennisklubb har anlegg i Jomfrubråtveien. Det er flere treningssenter i nærheten, blant annet Fresh, Elixia Lambertseter med SPA fasiliteter, Best Helse på Holtet, samt Evo på Karlsrud, Sæter og Ryen. Ekebergsletta har store friluftsområder med flotte turmulighet sommer og vinter i tillegg til Ekeberghallen, minigolfbane, Ekebergskogen og skulpturparken. Her ligger også EKT Ridesenter og Husdyrpark som er et populært tilbud for store og små. Det er kort vei til fjorden med flere populære badeplasser langs Bunnefjorden, inkludert lokale Nordstrand Bad og Sydstranda på Ulvøya. Svømmehall på Lambertseter ligger kun 500 meter fra boligen. Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder på Ekeberg/Brannfjell og i Østmarka. Skulpturparken på Ekeberg er verdt et besøk.

Området gir meget gode muligheter for offentlig kommunikasjon med middelbar nærhet til buss i Oberst Rodes vei og kort vei til t-bane

Munkelia (Se www.ruter.no for rutetider). Med bil fra Nordstrand tar det ca. 5 min til Lambertseter, 6 min til Ryen, 15 min til Oslo S og 43 min til Oslo lufthavn.

Garasje / Parkering

Garasje i underetasje (ca. 3,75 m x 2,75 m). 2 biloppstillingsplasser foran garasje.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 725 317 pr. 31.12.15
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 830 887 pr. 31.12.15

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for del av rekkehus med garasje datert 1973 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 157 kvm, Bruksareal: 192 kvm, Bruttoareal: 211 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 55 m².
Primærrom: 41 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, peisestue, trapperom, vaskerom/bad.
Sekundærrom: 14 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasjerom, kott.

Kjeller tilfredsstiller ikke dagens krav til lysforhold for rom til varig opphold.

1. etasje:
Bruksareal: 57 m².
Primærrom: 57 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjøkken, stue, trapperom.

2. etasje:
Bruksareal: 57 m².
Primærrom: 57 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad/wc, gang, 3 soverom, trapperom.

Loft:
Bruksareal: 23 m².
Primærrom: 2 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom.
Sekundærrom: 21 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Uisolert loftsrom.

En del av arealet i kjeller som idag brukes som vaskerom/bad er på byggemeldte tegninger fra 1968 oppgitt med rombenevnelsene "ved" og "mat". Iht. Plan- og bygningsetaten vil disse rombenevnelsene mest sannsynlig tolkes som ulike former for bodareal. Det medfører søknadsplikt om bruksendring for å endre bod fra tilleggsdel til hoveddel. Det er ikke søkt om bruksendring for dette arealet og selger bærer ingen risiko/ansvar for at evt. godkjennelse gis.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming av boligen. Elektriske varmekabler på bad, vaskerom og i gang i underetasje. I tillegg 2 vedfyrte ildsteder. Varmtvannsbereder på 200 liter. Plassert i kott på bad i underetasje. Varmtvannsbereder produsert i 2003.

Løpende kostnader

Årlige kommunale avgifter utgjør kr. 12 863,- per 2017.

Boligen er en del av en rekke bestående av 8 rekkehus. Disse 8 rekkehusene går sammen om betaling for snømåking av vei og betaling for forebyggende utsetting av rottefeller, årlig kostnad for dette utgjorde for denne boligen ca. kr 3 150,- pr. 2016. Beløp for 2017 vil avhenge av leverandørenes pris.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Reguleringsplanen som følger eiendommen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn. Se kommunens hjemmeside for ytterligere informasjon.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.