Eiendom

Flott enebolig på solrik tomt med storslagen utsikt! Stort, innendørs svømmebasseng med direkte utgang til flott hage.

Flott enebolig på solrik tomt med storslagen utsikt! Stort, innendørs svømmebasseng med direkte utgang til flott hage.

Fakta

 • Nils Collett Vogts vei 39B
 • Primærrom
  290
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  4

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  16 250 000 ,-

Omkostninger

16 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
406 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 16 250 000,-))
--------------------------------------------------------
421 399,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
16 671 399,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  290
 • Tomt
  950

Oppdragsnummer

159-18-0632

Eier

Trine Merete Kvernmo
Trond Kvernmo

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 27 Bnr. 1415 Snr. 1 i Oslo kommune

Byggeår

1979

Areal

Primærrom: 290 kvm, Bruksareal: 295 kvm, Bruttoareal: 323 kvm

Antall rom

7

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 950 kvm

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Holmenkollen, i et populært, rolig, naturskjønt og meget barnevennlig område med frisk luft og uten gjennomgangstrafikk. Boligen har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Videre er det kort vei til fotballbane, lekeplass, idrettshall, skøytebane, skiløyper, badevann, ridning, alpinanlegg og treningssenter m.m. Om sommeren er det klatre- og sykkelpark i alpinanlegget. Vinterstid kan man benytte seg av forskjellige løypealternativ i Bærums- eller Nordmarka. Om sommeren bruker man turveier og stier i samme områder.

Det er ellers kort gange til Bogstadvannet med mulighet for bading om sommeren og ski/skøyter om vinteren. Bogstad gård har kafé, butikker, museum og tilbud for de aller minste. Her finner du også Oslo Golfklubb som etter nyåpning i 2009 kan tilby en av Europas beste golfbaner. Bogstad er åpen for greenfeespill hele sesongen og har bl.a. innendørs treningssenter samt golfsimulator. Haga og Grini golfbaner er en kort kjøretur unna.

Bygninger

Enebolig på 2 plan. Alt p-rom er over bakkenivå.


1. etasje i hoveddel består av: hall, soverom, bassengrom, bad, vaskerom, teknisk rom, trimrom og bod. Høyden i etasjen er ca. 2,31 m.
2. etasje består av: gang, bad, kjøkken, spisestue, stue og 3 soverom. Høyden i etasjen er ca. 2,38 m. Høyden til mønet i stuen er ca. 4, 23 m.
"Praktikantdelen" består av: kjøkken, bad, stue/ alkove. Det presiseres at oppholdsrommet i denne delen er registrert som hobbyrom og er ikke godkjent for varig opphold iflg originaldokumenter hos plan og bygningsetaten. Se vedlagte dokumenter i salgsoppgaven.

Byggemåte

Støpt såle på antatt fast grunn. Det presiseres at takstmann ikke har fortatt noen geotekniske undersøkelser og derved har begrenset kunnskap til byggets byggegrunn og stabilitet. Grunnmur i støpt betong eller lettklinker grunnmur- Leca. Grunnmurer pusset og malt utvendig i 2018. Dreneringen er fra byggeår. Konstruksjon i bindingsverk, antatt isolert med mineralull i henhold til forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført, utvendig trepanel. Utvendig trepanel er skrapt og malt i 2018. Profilert ytterdør med glass. Balkongdør med isolerglass, karm og ramme i tre. Ytterdør er fra 2018. Balkongdørene ved bassengrom med 3- lags glass er fra 2018. Balkongdører i 2. etasje er fra byggeår. Eik ytterdør med glass i "praktikantdel". Vinduer med isolerglass, karm og ramme i tre. Vinduene er fra byggeår. Valmtak i trekonstruksjoner tekket med takstein. Takstmannen har inspisert yttertaket fra bakkeplan og oppe på kryploft. Det er pipeløp i boligen.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 290 kvm, Bruksareal: 295 kvm, Bruttoareal: 323 kvm

1.Etasje: Kjøkken, bad, stue/ alkove, hall, bassengrom, bad 2, vaskerom, trimrom, soverom, tenisk rom og bod.
2.Etasje: Bad, gang, kjøkken, stue, spisestue og 3 soverom.
Loft: Uinnredet rom.
Alt p-rom i boligen er over bakkenivå.

Innhold

Helene Solberg og Hans Houeland ved Privatmegleren Dyve & Partnere ønsker velkommen til Nils Collet Vogts vei 39B. Enebolig på Holmekollens vestside med panoramautsikt, solrik tomt, "praktikandel", innendørs basseng og attraktiv beliggenhet i et rolig barnevennlig område. Boligen har et stort potensial, god planløsning og kan fort bli ditt nye drømmehjem.

Kort fortalt
- Flott enebolig over to plan.
- Stor flat tomt med muligheter.
- Rett til å få opparbeidet og bekostet adkomst nærmere huset iht avtale.
- Stor hage og godt med boltringsplass i hagen på baksiden av huset.
- 3 separate innganger til boligen på bakkeplan.
- Etablert minikjøkken og baderom i 1 etasje.
- Rett til bruk av garasje med 2 garasjeplasser.
- Stor flat tomt og storslagen utsikt.
- Boligen ligger over bakkeplan.
- Parkering i frittstående garasje.
- En balkong, stor terrasse og steinlagt uteplass utenfor bassengrommet.
- Beplantet tomt med stort potensial.
- Takhøyde på over 4 meter i stuen.
- Klassisk kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Stor spisestue med plass til langbord.
- Ildsted i stuen for ekstra oppvarming og atmosfære.
- Fire soverom.
- Totalt tre delikate bad: Ett romslig hovedbad med dusj og badekar og ett dusjbad i tilknytning til bassengrom. I tillegg eget dusjbad i "praktikantdel".
- Separat vaskerom.
- Trimrom.
- Innvendig svømmebasseng med skyvedører ut til hage.
- Bod
- Stableloft
- To el-skap med automatsikringer.
- Omfattende alarmanlegg- 1 teknisk rom og 1 kombinert bod/teknisk rom.


Hall
Eneboligen har adkomst via en steinlagt trapp gjennom terrenget til et godt skjermet inngangsparti med utebelysning og sidefelt i glass på hver side av inngangsdøren. Boligen ønsker deg velkommen inn i en romslig og tiltalende hall med hvite vegger, synlige trebjelker i himling og spotlightsbelysning. I en fin, liten nisje er det etablert åpen garderobeløsning og to knaggrekker gjør det enkelt å henge av seg ytterjakken.

Kjøkken
Drømmekjøkkenet er fra 2007 og ligger i delvis åpen løsning mot spisestuen. Kjøkkenet gir et lyst og lekkert inntrykk med parkett, hvitmalte vegger og downlights i himling. Den takoppbygde innredningen er holdt i et meget tiltalende, klassisk design med hvite, profilerte fronter, vitrineskap og åpne hyller.

Benkeplaten er i en kombinasjon av stein og heltre med en fin barløsning som et ekstra skille ut mot stuerommet. I en flott grueløsning er det montert stor komfyr fra Ilve med to elektriske stekeovner og fire gassdrevne koketopper, med ventilator i overkant. Kjøkkenet har ellers integrert mikrobølgeovn, kaffemaskin og oppvaskmaskin. I en nisje er det et side-by-side kjøleskap med opplegg for vann.

Stue
Eneboligen har en romslig og svært innbydende stue i andre etasje med parkettgulv, hvitmalte vegger og en fondvegg i lekker gråtone ((Jotun Grå skifer). Store vindusflater langs to sider av rommet gir optimale lysforhold og ivaretar samtidig den storslagne utsikten over byen. I gavlveggen er det skyvedør ut til terrassen der utsikten virkelig kommer til sin rett. Stuen har også en vakker peis og sjenerøs takhøyde stedvis over fire meter.

Spisestue
Mellom stuen og kjøkkenet ligger en spisestue av god størrelse med plass for et langbord. Spisestuen har utgang til en koselig balkong med fin plass for et kafésett - et hyggelig sted for en kaffekopp etter middagen.

Bad/wc/vaskerom
Hovedboligen inneholder to bad, et separat vaskerom og et eget bassengrom. I første etasje har boligen et bad med flislagte overflater, varmekabler og saloondører. Badet er plassert i tilknytning til bassengrommet, og er utstyrt med veggmontert toalett, dusjnisje og servant.

Bad 2
Badet i andre etasje har flislagte overflater i delikate sandtoner, varmekabler og downlights. Videre har badet veggmontert toalett, badekar med løveføtter, samt dusjhjørne med innfellbare glassdører og regnfallsdusj. Innredningen er kremfarget med profilerte fronter, heldekkende dobbelservant og ovalt speil med fin belysning over servanten.

Vaskerom
Eneboligen har et separat vaskerom i første etasje med flislagte overflater, varmekabler i gulv og opplegg for vaskemaskin. På vaskerommet er det også en brannslange og boligens varmtvannsbereder er plassert her. For øvrig har innredning laminatbenkeplate og rustfri servant. Rommet har separat utgang til hagen.

Svømmebasseng
I første etasje er det et svømmebasseng med adkomst fra hallen og skyvedør ut til hagen. Bassengrommet er flislagt, utstyrt med avfukter og ventilert med undertrykk. Selve bassenget er på 3x10 meter og har en dybde på ca. 1,50 m. Duk følger med. Store skyvedører ut mot hage og flott utsikt setter virkelig stemningen. Bassenget kan brukes hele året. Bassenget varmes bla opp med en luft-til-vann varmepumpe.

Soverom og garderobe
Eneboligen har tre soverom i andre etasje (hovedsoverom, barnerom og soverom/TV-stue) og et soverom i første etasje. To av soverommene har skapløsninger og det er ekstra skapplass i hallen i første etasje. Boligen har også lagringsmuligheter i bod og i uinnredet loftsrom. I tillegg er det redskapsbod på ca. 5 kvm i hagen.

Trimrom
Innenfor vaskerommet i første etasje har boligen et svært praktisk trimrom med plass for treningsapparater. Trimrommet har for øvrig parkett på gulv og speil langs den ene veggen.

"Praktikantdel/hybel"
Eneboligen har en "praktikantdel" i første etasje med egen inngang, kjøkken og flislagt bad. Fra oppholdsrommet er det åpen løsning mot et trivelig kjøkken med innredning i rødt og hvitt, samt integrerte hvitevarer. Badet har flislagte overflater, dusj med vegger, toalett, og opplegg for vaskemaskin. Innredningen består av et servantskap og et speilskap. "Praktikantdelen" er tilknyttet med dør inn til det ene soverommet i 1. etasje i hovedboligen. Iflg tegninger hos plan- og bygg i Oslo kommune er "oppholdsrommet" i denne delen ikke godkjent som varig opphold, kun som et midlertidig oppholdsrom/hobbyrom. Megler finner ingen øvrig dokumentasjon på om det er søkt for varig opphold i dette rommet.

Standard

For ytterligere informasjon om boligens tilstand se vedlagt tilstandsrapport fra Tommy Berg datert 13.11.2018.

Følgende punkter i tilstandsrapporten har oppnådd tilstansgrad 2:
- Drenering: Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder.
- Etasjeskillere: Det ble stedvis registrert lokale skjevheter/ ujevnheter på gulvflatene.
- Vinduer: Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder. Vindu tar på karm ved lukking.
- Balkongdør: Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder.
- Bassengrom: Det ble registrert sprekk i fliser.
Bad 2.etg:
- Det ble registrert bom i gulvflisene.
- Det mangler tilfredsstillende luftespalte under dør.
Vaskerom:
- Det mangler tilfredsstillende luftespalte under dør.

Følgende punkter i tilstandsrapporten har oppnådd tilstansgrad 3:
- Kjøkken i "praktikantdel": Oppvaskmaskinen virker ikke. Komfyr tar sikringer ved bruk.

Selv om det foreligger en tilstandsanalyse er det allikevel påkrevet å undersøke eiendommen grundig før kjøp, ref. "lov om avhending av fast eigedom"§3-10.

Oppgraderinger de senere år:
- Pipe er pusset og malt i 2018.
- Ytterdør byttet i 2018.
- Balkongdør ved bassengrom med 3- lags glass nye i 2018.
- Utvendig trepanel er skrapt og malt i 2018.
- I følge eier er hele boligen, inklusive alle badene og begge kjøkkenene pusset opp av tidligere eier i 2007.


Det presiseres at oppholdsrommet i "praktikantdelen" er registrert som hobbyrom og er ikke godkjent for varig opphold iflg originaldokumenter hos plan og bygningsetaten. Se vedlagte dokumenter i salgsoppgaven.

Boligen har et stort potensial for utvikling, både innvendig og utomhus. Selger og megler tar ikke ansvar for en eventuell søknadsprosess hos Oslo kommune, eller forhindringer ifbm dette.

Utstyr

Hovedboligen har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og aggregat er plassert på loft. Praktikantdelen av boligen har naturlig oppdriftsventilasjon med mekanisk avtrekk på bad. Sikringsskap er utstyrt med automatsikringer, og det er eget skap og måler i praktikantdelen. Varmtvannsbereder på 300 liter og brannslange er montert på vaskerom. Praktikantdelen har egen varmtvannsbereder. Videre har boligen parabol, samt omfattende alarmanlegg med innbrudds-sikring og røykvarsler tilkoblet vaktselskap.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, samt gulvvarme på to bad, vaskerom og bassengrom. Det er også pipeløp i boligen med peis i stuen. Pipen ble pusset og malt utvendig i 2018. Svømmebasseng er oppvarmet med varmepumpe.

Parkering / Garasje

Nåværende eier/ ny eier har mulighet til å få opparbeidet og bekostet adkomst nærmere huset iht avtale, se vedlagt avtale i "vedlegg til salgsoppgaven". Eier til boligen har rett til bruk av dobbelgarasje på nedsiden av tomten frem til ny adkomst eventuelt blir etablert.

Adkomst

Trappeadkomst fra veien og opp til boligen. Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Eneboligen ligger høyt og fritt på en romslig tomt med nydelig utsikt over byen. Tomten er på nesten ett mål og består av naturtomt med noe gjerde, plenareal, hekk, trær, og diverse beplantning. Redskapsbod på ca. 5 kvm. Videre er det asfaltert innkjøring med trappeadkomst med rekkverk og skiferlagt inngangsparti. Fra stuen i andre etasje er det utgang til en sydvestvendt terrasse på ca. 27 kvm. Spisestuen har utgang til en overbygd balkong på ca. 5 kvm. Både terrassen og balkongen gir gode muligheter for å nyte den storslagne utsikten. I tillegg er det en steinlagt uteplass utenfor bassengrommet i første etasje. Det store hagearealet på baksiden av huset gir mange muligheter for å lage store flotte uteplasser, terrasser eller stor flat plen med masse boltringsplass.

Det foreligger avtale mellom seksjon nr. 1 og 2 ifht regulering av tomten som ligger i forkant av seksjon nr. 1. Dersom denne tomten blir bebygd regulerer avtalen rett til adkomst og parkeringsplasser for seksjon nr. 1, samt samt høyden på et evt nytt hus. Se vedlagt avtale for mer info.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Følgende heftelser vil følge eiendommen ved salg:
BEST. OM VANN/ KLOAKKLEDN. Dbnr: 21143 Datert: 28.09.1976
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:33 Bnr:1472
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-27/1415
Gjelder denne registerenheten med flere

BEST OM GARASJE/ PARKERING Dbnr: 26880 Datert: 07.10.1982
Midlertidig dispensasjon fra vegloven
Kan ikke slettes uten samtykke fra vegsjefen
Overført fra: 0301-27/1415
Gjelder denne registerenheten med flere

ERKLÆRING/ AVTALE Dbnr: 58172 Datert: 18.10.1995
AVTALE OM ANLEGG OG VEDLIKEHOLD AV ASFALTERT OG VARMEKABEL-
BELAGT VEG MELLOM EIENDOMMENE.
Overført fra: 0301-27/1415
Gjelder denne registerenheten med flere

ERKLÆRING/ AVTALE Dbnr: 485809 Datert: 16.06.2008
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
Nils Colletts Vogst vei godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde
Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veggrunn til Oslo kommune
Overført fra: 0301-27/1415
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Offentlig nett for vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest datert: 06.05.1983
Ferdigattest datert: 24.11.1982

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 3 869 342,- pr 08.11.18
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 12 381 893,- pr 08.11.18

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger.

Følgende nærliggende eiendommer har pågående byggesaker:
- Måltrostveien 26 - Tilbygg.
- Måltrostveien 26 - Bruksendring og fasadeendring.
- Måltrostveien 26 - Oppføring av balkong.

Praktikantdel:
Det opplyses om at boligens praktikantdel er beskrevet som hobbyrom i boligens orginale tegninger. Det opplyses om at boligens praktikantdel kun er godkjent for midlertidig opphold og ikke forsøkt søkt om varig opphold.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Faste, løpende kostnader

Faste utgifter:
Kommunale avgifter Kr. 19 834 pr. år
Forsikring i kr (polisenummer )
Andre utgifter:
Eiendomsskatt for 2018: kr 20 121,-

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

16 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
406 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 16 250 000,-))
--------------------------------------------------------
421 399,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
16 671 399,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Spesifikasjon av lån

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Ang "praktikantdel":
Det opplyses om at boligens "praktikantdel" er beskrevet som hobbyrom i boligens orginale tegninger. Oppholdsrommet i denne delen er kun godkjent for midlertidig opphold som hobbyrom. Megler finner ingen tegn på at denne tidligere er forsøkt søkt om for varig opphold.

Konsesjon / Odel

Det foreligger ikke odel eller konsesjon for denne eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.1 150)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 16 250 000,-) (Kr.178 750)
Toppen av finn.no (Kr.1 110)
Totalt kr. (Kr.181 535)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 9900,-

Finn.no: Lokalområde

Holmenkollen

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.