Eiendom

Ny, stor og moderne, hjørneleil. m/stor solrik terr., garasje, gasspeis, heis, 2 bad, 3 flotte sov. Påkostet bygg

Ny, stor og moderne, hjørneleil. m/stor solrik terr., garasje, gasspeis, heis, 2 bad, 3 flotte sov. Påkostet bygg

Fakta

 • Arnebråtveien 85
 • Primærrom
  130
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  11 390 000 ,-

Omkostninger

11 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Pantattest)
110 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
121 622,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
11 511 622,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  130
 • Tomt
  0

Kort om prosjektet

Med Rom for Mer har utbygger Bonum gjort Arnebråten Hage til et boligprosjekt utenom det vanlige. Her har du muligheten til å bo i en eksklusiv leilighet med villakvaliteter, der alle leilighetene i bygget er ulike*. Rolig, tilbaketrukket beliggenhet med sørvestvendte terrasser/verandaer og stor hage mellom bygget og veien. Prosjektet er bygget av KF Entreprenør. Eiendommen består av 9 eierseksjoner + underjordisk garasjeanlegg med boder til alle seksjoner.

* Unntaket er de to 2-plansleilighetene som er nærmest identiske.

Høydepunkter

- Nybygget, lys og moderne, 4-roms eierseksjon/hjørneleilighet
- Lav dokumentavgift (kun dok.avgift av andel tomteverdi)
- Oppført etter Byggteknisk forskrift (TEK 10)
- Tilbaketrukket fra vei
- Flotte lys- og solforhold
- Stor sørvestvendt terrasse/platting med glitrende solforhold
- Heis
- Garasjeplass
- Høy kvalitet på materialer, innredninger og utstyr
- Lekre énstavsgulv
- Kjøkken fra Sigdal fullt ustyrt med hvitevarer av høy kvalitet
- Moderne romløsning
- Gasspeis
- 3 soverom
- 2 baderom
- Vannbåren, sonebasert gulvvarme i alle rom
- Stipulerte fellesutgifter inkluderer både oppvarming og varmtvann (bergvarme)
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Opparbeidet stor og representativ felles hage med herlige solforhold
- Meget barnevennlig med direkte utgang platting og hage
- Kort vei til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon
- Bygget er tegnet av Goa Arkitektkontor som har sikret at det estetiske blender sømløst inn i det praktiske. Bygget er oppføret med et eksklusivt preg både inne og ute.

Beliggenhet

Meget attraktiv og solrik eiendom beliggende i et veletablert og etterspurt boligområde mellom Voksen og Vestre Holmen, rett nedenfor Holmenkollen. Bygget ligger godt tilbaketrukket fra veien og det er opparbeidet en stor og plan hage.

Kort gangavstand til en rekke aktivitetstilbud for barn og voksne, som idrettshall og fotballbane på Voksen, Bogstad golfbane, Holmenkollen Tennis, Gressbanen (Ready), mm. Ellers tilbyr området et godt utvalg av barnehager og skoler, som Voksen skole (barneskole rett borte i veien, en av Osloskolene med størst og best uteområde), Hovseter skole (ungdomsskole), Steinerskolen (1-12 klasse) og Persbråten vgs. (samt Bogstad skole, barneskole). Eiendommen sogner til Voksen. Det er også flere barnehager i nærområdet. Kragskogen Barnehage ligger kun 0,1 km unna og har barn i alder 1-6 år fordelt på 4 avdelinger. Barnas Barnehage ligger 0,2 km unna og har barn fra 10 mnd til 6 år. Barnehagen har flotte friarealer i nærområdet, samt et fokus på natur og uteliv. Kattugla Steinerbarnehage ligger også kun 0,2 km unna og har barn i alder 1-6 år. Barnehagen er fra 2008 og har fine opparbeide inne- og utearealer. For øvrig er det flere private og offentlige barnehager i området.

Området har god offentlig kommunikasjon med buss 45 og 46 og T-bane, linje 2, hvorav nærmeste holdeplass er Jarbakken. Det er ca. 5 minutters gange til Holmen T-banestasjon. Ellers tar det ca. 7 min med bil til Majorstuen og ca. 10 min med bil til Nationaltheatret/ sentrum.

Gode tur- og rekreasjonsområder sommer som vinter ved Bogstad Golfbane, Bogstadvannet med mulighet for bading om sommeren og ski/skøyter om vinteren, Holmendammen med fiskemuligheter og ikke minst i Nordmarka. Kun ca. 5 min med bil til Holmenkollen Nasjonalanlegg, eller ca. 12 min til Tryvann skisenter. Flere nærbutikker i gangavstand fra eiendommen, som Rema 1000 i krysset Stasjonsveien/ Lybekkveien og Rema 1000 i Arnebråtveien. Søndagsåpen nærbutikk i området. Kort vei til Røa senter med rikt utvalg av servicetilbud bl.a. stor dagligvare med ferskvaredisk, vinmonopol, meget god sushirestaurant, kaféer, post, bank, forretninger, apotek, mm. Diverse servicetilbud også på Holmen, Vinderen og Slemdal.

Innhold

1.etg./hjørneleilighet: Inneholder: Entré/ gang med plass til garderobe, stor hjørnestue med åpent kjøkkendesign (utgang stor sørvestvendt, solrik, platting), 2 bad/wc, 3 soverom (hvorav master med rommelig walk-in garderobe).

Bod: Ca. 8 kvm bodplass i kjeller.
Garasjeplass med heisadkomst.

Standard

Ny, strøken, 4-roms eierseksjon/hjørneleilighet i representativt bygg med garasjekjeller, heis og stor solrik hage. Moderne, gjennomtenkt, romløsning med stor stue med store glassflater, lekker gasspeis og åpent kjøkkendesign. Stor og solrik markterrasse med utgang fra stue. 3 gode soverom hvorav master med rommelig walk-in garderobe og eget bad. Flotte lysforhold med store vinduer mot sørøst og sørvest.

Høy og tidsmessig standard på overflater, innredninger og utstyr. Arkitekt og interiørarkitekt har jobbet møysommelig for å optimalisere planløsningen og gi leiligheten et tidsriktig og gjennomført avstemt material- og utstyrsvalg.

Glatte vegger og himlinger, lekre énstavs eikegulv (Pergo 1-stavs fjordeik). Vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom (med termostat for de ulike soner), varmekabler i våtrom.

Stilfullt kjøkken (fra Sigdal) i åpen løsning med matte, grå fronter, benkeplate i sten med underlimt kum og kjøkkenøy med benkeplate i sten. Integrerte hvitevarer; induksjonstopp fra Miele, ovn fra Miele og kjøl/frys + oppvaskmaskin fra Siemens. Avtrekksvifte fra Røroshetta. God lagrings- og arbeidsplass. Skuffer med soft close. Rekke med downlights i himling i kjøkkensonen.

2 lekre bad med grå, italienske (Ergon), 60/60 fliser på vegger og gulv, begge med innfellbare glassdører til dusjsonen og ett med badekar. Mosaikkfliser i dusjsonen. Innebygde blandebatterier og rainshower dusj. Downlights i himling. Vegghengt wc. Varmekabler i gulv. Baderomsinnredning fra Foss Bad, blandebatterier/dusjarmatur fra svenske Tapwell (produsert i Italia), badekar fra Megaflis og vegghengte wc-er fra fransktyske Villeroy & Boch.

Peis: Gasspeis fra Peisselskapet (mulighet for tilkobling av gassgrill på terrassen)

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Kombinasjonen balansert ventilasjon og vannbåren gulvvarme (fra bergvarme) gir et godt, sunt og økonomisk inneklima.

Bygget og fellesarealer forøvrig er gjennomtenkt, påkostet og gitt et eksklusivt preg. Det er lagt vekt på mest mulig funksjonalitet, godt lysinnslipp og påkostet både innvendig og utvendig. Bygget er utvendig kledd med Wienerberger tegl med eik omramminger, beslag og nedløp i moderne kobber. Verandaer og terrasser med Kebony gulv og rekkverk i stål.

Byggemåte

Arnebråtveien 85 i Vestre Aker Bydel - gir deg gleden ved å bo i leilighet, men med fordelene ved å bo i villa.

Arkitekten har ordet: "For å gi bygget gode proporsjoner er bygningsvolumet inndelt i en forholdsvis streng rytme som brytes opp av varierende fallretning på tak, inntrukne terrasser og vindusplassering i fasaden. Det har vært viktig å få implementert solide og holdbare materialer både utvendig og innvendig i bygget. Fasaden er kledd i teglstein, og den homogene overflaten forsterker således den dynamiske formen. Dører, vinduer og utvendig foring er utført i eik slik at fasadeåpninger vil fremstå som innrammede opphold av glass og tre i teglsteinsveggen. Beslag og nedløp er utført i kobber, som da vil skifte farge med tiden."

Bebyggelse

Bebyggelsen følger terrenget med tre synlige etasjer mot sør, og to synlige etasjer mot nord. Leilighetsbygget er utført i teglsten. Ellers hovedsakelig småhus og villabebyggelse i nærområdet.

Tomt

Det er opparbeidet en stor og brukervennlig hage mellom det sørvendte bygget og veien. Bygget ligger godt tilbaketrukket fra veien. Det er meget gode solforhold på eiendommen. Den romslige og barnevennlige hagen/ fellesarealet skal prege sameiet/ prosjektet.

Bodplass / Parkering

Det er lagt opp til ca. 8 kvm bodplass og 1 stk. garasjeplass pr enhet. Heis opp fra garasjeplanet.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme (bergvarme).
Gasspeis.
Varmekabler på bad.

Sameiet

Selv om sameiet ikke er større enn ni seksjoner, er det tatt høyde for tjenester som vaktmester til trappevask, snømåking og hagearbeid.

Leiligheten - seksjonene - er del av sameiet Arnebråten Hage. Sameiet består av 9 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter og budsjett som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §23.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Egenandel på kr 4.000,- påløper etter 10 advokattimer eller ved tvist (hvis et fremsatt krav er bestridt eller ubesvart). Egenandelen refunderes dersom kunden mottar erstatning/prisavslag fra motparten. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.