An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Eiendom

- Romslig 4-roms endeleilighet med solrik balkong - Oppussingsobjekt - Parkering* - V.vann & fyring inkl - Sentralt

- Romslig 4-roms endeleilighet med solrik balkong - Oppussingsobjekt - Parkering* - V.vann & fyring inkl - Sentralt

Fakta

 • Suhms gate 20B
 • Primærrom
  105
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Eierseksjon
 • Rom
  4
 • Soverom
  3
 • Etasje
  2
 • Energimerking
  G

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  7 100 000 ,-

Omkostninger

7 100 000,- (Prisantydning)
87 058,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
7 187 058 (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
8 300,- (Trygghetspakke kjøper* (valgfritt))
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
179 670,- (Dokumentavgift 2.5% av salgssum)
--------------------------------------------------------
194 942,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 382 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer og eierskiftegebyr.

Andel fellesgjeld / Andel formue overtas av kjøper.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  105
 • Bruttoareal
  114 m²
 • Bruksareal
  105 m²
 • Tomt
  6384
 • Byggeår
  1939

Velkommen til Suhms gate 20B

Nordvik ved Paal Henning Jørgensen har gleden av å presentere Suhms gate 20B - En romslig 4-roms endeleilighet med svært sentral beliggenhet på Marienlyst. Her har man et oppussingsobjekt med svært god planløsning og godt potensial. Form din nye bolig akkurat slik du ønsker.

Leiligheten inneholder en romslig entré, separat kjøkken med spiseplass, stor stue med utgang til balkong, separat spisestue, bad/wc og to soverom. Stor, sydvestvendt balkong. Sameiet har egne parkeringsplasser som leies ut (p.t. ingen på venteliste).

Boligen ligger i en velholdt bygård med stor og pent opparbeidet hage. Fra leiligheten er det umiddelbar nærhet servicetilbud, barnehager, skoler og offentlig transport.

Fremtredende kvaliteter ved boligen og området generelt:
- Lys, gjennomgående og stor endeleilighet.
- Oppussingsobjekt, skap drømmeleiligheten!
- Effektiv planløsning.
- Høyt under taket.
- Store vindusflater slipper inn mye naturlig lys.
- Stor sydvestvendt balkong på cirka 8 kvm.
- V.vann & fyring inkl. i fellesutgiftene.
- Leiligheten disponerer bod i kjeller.
- Sameiet har egne parkeringsplasser som leies ut (p.t. ingen på venteliste).
- Moderne og velholdt bygård.
- Pent opparbeidet fellesarealer med egen gartner, utemøblement, grill og lekestativer.
- Sameiet består av 100 seksjoner.
- Tre fellesvaskerier i sameiet.
- Fantastisk beliggenhet på Marienlyst.
- Kort vei til alt.
- Grønne omgivelser med kort vei til Marienlystparken, Tørteberg og Friggfeltet.
- Urban og sentral beliggenhet.
- Kollektivtilbud i umiddelbar nærhet.
- Her vil du trives godt!

Velkommen til visning med eiendomsmegler/partner Paal Henning M. Jørgensen / 97 58 12 54 / phj@nordvikbolig.no

Standard

Leiligheten ligger i 2.etasje, og består av entré, stue, kjøkken, bad/wc og to soverom. Nedenfor kan du lese litt om hvert enkelt rom:

Romslig entré med garderobeskap
Lys, innbydende og romslig entré. Her har man god plass til yttertøy og sko i stor skyvedørsgarderobe. Veggmontert dørcalling.

Separat kjøkken med spiseplass
Kjøkkeninnredning med malte fronter, benkeplate av tre og fliser mellom benkeskap og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakt under overskap. Det er godt med oppbevaringsplass i skap og skuffer.

Stor stue med utgang til balkong og separat spisestue
Leiligheten har en lys, stor stue med god plass til sofagruppe, stort spisebord og annet ønskelig stuemøblement. Stuens utforming gjør den enkel å møblere med god plass til flere avdelinger. Her har man god takhøyde, store vindusflater og dype vinduskarmer som bidrar til en meget åpen og luftig atmosfære.

Separat spisestue med god plass til stort spisebord for hele familien. Rommet kan alternativt brukes som et soverom, alt etter ønske og behov.

Bad/wc
Baderom med flislagt gulv og vegger med fliser til brystningshøyde, malt mur/betong over. Badet inneholder servantskap med dører, speil, stikkontakt og overlys på vegg over servant, innmurt badekar, veggmontert hånddusj. Separat toalettrom. Baderommet skal renoveres. Kjøper må betale denne renoveringen.

To soverom
Soverom 1 er av god størrelse med god plass til stor seng, nattbord og innebygd garderobeskap. Soverom 2 passer fint som barnerom, kontor eller gjesterom. Her er det plass til seng, skrivebord og garderobe.

Overflater:
Gulv: Gulvflater belagt med heltre gulv.
Vegger: Pusset og malt mur/betong
Himling: Malt betong. Nedsenket himling med malt flate og downlights i mellomgang ved bad.

I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 3,8 kvm.

Adkomst

Se kartskisse. Det skiltes med visningsbukker fra Nordvik ved annonserte visninger.

Beliggenhet

Meget populær og sentral beliggenhet i Suhms gate 20 B på Majorstuen/Marienlyst. Leiligheten ligger i et veletablert område, bestående av pene bygårder. Butikker, kaféer, restauranter, barer, nattliv og nisjeforretninger innen gangavstand. Man finner bla. populære Majorstuakrysset, Bogstadveien og Frognerparken innenfor kort gangavstand. Ønsker man å la bilen stå, har man Majorstuen stasjon kun 10 minutter unna, som et knutepunkt for byens kollektivtilbud. Her finnes t-bane med overgang til alle linjer, samt hyppige buss- og trikkavganger i alle retninger. Flybussen går få meter fra boligen.

For den handleglade er det kort avstand til Oslos mest populære handlegate i Bogstadveien. Hegdehaugsveien/Bogstadveien har gjennomgått en omfattende rehabilitering og området er ferdigstilt med økt trafikksikkerhet, bedre universell utforming, bedre fremkommelighet og tilgjengelighet, økt beplantning og oppvarmede fortau m.m. Det er også kun en kort tur til Slottsparken og videre Karl Johans gate med sine utallige butikker, restauranter og caféer.

Av rekreasjonsmuligheter finner man Marienlystparken, Frigg-feltet og Tørteberg i umiddelbar nærhet. Fantastiske Frognerparken med storslåtte Vigelandsparken, Hundesletta og Frognerbadet ligger en kort spasertur unna. Her finner man turstier, dammer og grøntområder perfekt for turer, jogging og parkliv. Populære Stensparken, Slottsparken og flere andre grøntområder ligger også innen gangavstand.

Området tilbyr samtidig et stort spekter av treningsmuligheter med bla. Elixia ved Colosseum Park, Fresh fitness i Kirkeveien 159, samt eksklusive Artesia med både trening og spa. Fine muligheter for løpe- /joggeturer i parker, både sommer og vinter. Kort t-banetur til Sognsvann eller Holmenkollen med sitt uendelige vei- og løypenett.

Mange barnehager i umiddelbar nærhet. Kort vei til Marienlyst skole. Praktisk og enkel forbindelse til byens skoler med bl.a. Høyskolen, Universitetet i Oslo og BI.

Søndagsåpen nærbutikk i bygget og søndagsåpen Joker kun 100 meter fra leiligheten. Leiligheten har et fantastisk utgangspunkt for aktiv bruk av alle byens tilbud. Her vil du trives!

Oppvarming

Oppvarming ved radiatorer. Varmtvann gjennom fjernvarme.

Parkering

Sameiet har 38 biloppstillingsplassene langs Suhms gate som fremleies til beboere etter ansennitetsregler fastsatt av sameiet. Det er per dags dato ikke mange på venteliste. Leien justeres i takt med festekontrakten med Oslo kommune. Per november 2018 er leien 500,- per måned. Leietaker må også betale omkostninger ved inngåelse eller endring av kontrakt.

I tillegg er det er beboerparkering i området. Ved anskaffelse av beboerparkering kan man parkere døgnet rundt – også utover det som er maksimal parkeringstid - på parkeringsplasser regulert til beboerparkering. Beboerparkering for bil koster kr 3000,- per år. Det tas forbehold om prisendring. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Byggemåte

Boligblokk over 7 etasjer samt kjeller. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn, grunnmur, bærende vegger og skillende dekke i hovedsak av mur/betong. Utvendige fasader er pusset og malt. Tilnærmet flat takkonstruksjon.

Leiligheten har Swedoor finéert entrédør med brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Stue og kjøkken har Nordan balkongdør og vinduer med to-lags glass og karmer/rammer av tre utvendig kledd med metall fra 2010. Vinduer i øvrige rom har to-lags glass og karmer i tre fra 1975.

Tilstandsgrad
Samtlige punkter fra boligrapporten har tilstandsgrad 0 eller 1 foruten punktene nevnt under. Tilstandsgrad gis fra TG0 til TG 3. Tilstandsgrad TG 2 (gul farge) benyttes i flere sammenhenger, blant annet for å synliggjøre at enkelte bygningselementer ikke er nye (eldre boliger) og således derfor har naturlig og påregnelig slitasje. Dette vil si at gul farge trenger nødvendigvis dermed ikke alltid bety at det gis et varsel om at noe er direkte feil eller har større bygningsskader.

Bad
- kun naturlig ventilasjon.
- Det er sprekker/riss i overflaten på servanten.
- Det er stedvis sprekker/riss i flisfuger. Enkelte fliser med sprekker/riss. Enkelte fliser med bom (manglende vedheft).
- Membran - Det er usikkert hvorvidt det er etablert membransikring i rommet. Eventuell membran/fuktsikring tilfredsstiller i så fall ikke dagens forventning og krav til fuktsikring. Eldre støpjernssluk har ikke samme tettheten og funksjon som nyere typ sluk har.
- Avløp - Sluk og røropplegg er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Derfor usikker restlevetid.
- Annet - Rommet har en generell slitasjegrad og alder som tilsier at det bør vises oppmerksomhet mtp fuktsikring. Det anbefales å vurdere en total oppgradering av rommet innen rimelig tid for å gjøre det fuktsikkert.

Kjøkken
- Ventilator er ikke tilkoblet avtrekk over tak.
- Vannrørene er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Derfor usikker restlevetid.
- Det er sprekk mellom gulvbord og knirk i gulv.
- Innredning bærer preg av elde/slitasje.
- Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Derfor usikker restlevetid.

Toalettrom
- Det er stedvis sprekker/ris i flisfuger. Enkelte fliser med bom (manglende vedheft).
- Røropplegget er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Derfor usikker restlevetid.

Overflater
- Det er sprekk mellom gulvbord og knirk i gulv. Stedvis større sprekker mellom gulvbord.

Skjevhetsmåling
- Det er noe merkbare skjevheter i leiligheten.

Tekniske anlegg
- Vannbåren varme. Radiatorer med tilhørende røropplegg (med unntak av radiator og rør i stue) pga alder på anlegget.

Vinduer
- Vinduer fra 1975. Vinduene er av eldre type og har ikke den tetthet og isolerende funksjon som dagens komfortambisjoner gjerne har (dette gjelder ikke vinduene på stue og kjøkken da de er fra 2010).
- Stedvis malingsavflassing på karmer/rammer.

Tilstandsgrad 3 er gitt på balkong grunnet rekkverkshøyde.

Vei - Vann - Avløp

Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.
Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon til kommunen.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for eiendommen fra 1938.

Ferdigattest utstedes av bygningsmyndighetene på grunnlag av mottatt dokumentasjon fra kontrollansvarlige når et søknadspliktig tiltak er utført i samsvar med tillatelsen og øvrige krav etter plan- og bygningslovgivningen. At ferdigattest eksisterer, gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det gjøres oppmerksom på at det ikke utstedes ferdigattest for ikke-avsluttede byggesaker/ byggemeldinger som er fra før 1998.

Bevaringsverdi
Eiendommen er registert i byantikvarens gule liste. Dette innebærer at eiendommen er helt eller delvis bevaringsverdig, og kan ha betydning for fremtidig ombygging/restaurering mv. Byantikvaren skal gi en rådgivende uttalelse i byggesaker som berører eiendommen.

For en fullstendig oversikt over eiendommens status, se: http://riksantikvaren.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=545b8e996b6e4e1fbcb65f69299a7167

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

14.02.1975 - Dokumentnr: 2961 - Festekontrakt - vilkår
Gjelder framfeste
Festetid: 99 år
FRAMFESTEKONTRAKT
ÅRLIG AVGIFT NOK 448


08.01.1974 - Dokumentnr: 467 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 30
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 14/1000
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 100 SEKSJONER


Servitutter/rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

14.02.1975 - Dokumentnr: 2961 - Festekontrakt - vilkår
Gjelder framfeste
Festetid: 99 år
FRAMFESTEKONTRAKT
ÅRLIG AVGIFT NOK 448


08.01.1974 - Dokumentnr: 467 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 30
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 14/1000
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 100 SEKSJONER


Legalpant

De andre sameierne har likevel panterett i seksjonen for krav mot sameieren for et beløp som svarer til folketrygdens grunnbeløp, jf. eierseksjonsloven § 25. I tillegg har Sameiet panterett for kr. 10.000, - i
den enkelte seksjon til dekning av de forpliktelser som følger av disse vedtekter og forpliktelser som utspringer av sameiet.

Reguleringsforhold

Pågående plansak
Saksnr: 201718902
Sakstype: Foreløpig plan
Saken gjelder: Bjørnstjerne Bjørnson plass 1. Fastsettelse av planprogram - Utnyttelse og bevaring av eiendommer - NRK Marienlyst.

Saksnr: 201619105
Sakstype: Foreløpig plan
Saken gjelder: Ring2 - Majorstuen til Carl Berners plass. Trikk, sykkelanlegg og trær

Saksnr: 201407126
Sakstype: Foreløpig plan
Saken gjelder: Majorstuen sporområde. Ny T-banestasjo. Knutepunkt og sporområde - Etter offentlig ettersyn - Knutepunktutvikling, transformasjon, styrking av grøntdrag og bekkeåpning

Pågående byggesaker
Saksnummer: 201617607
Saken gjelder: Suhms gate 20 D - Endring av bæringskonstruksjoner

Området er regulert til bolig-, industri, offentlig og næringsformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Faste/løpende kostnader

A.kto. fyring og varmtvann, kabel-TV, kommunale avgifter, festeavgift, vaktmester, felles bygningsforsikring, forretningsfører, drift og vedlikehold.

Fyring og varmtvann betales med månedlig à konto beløp, med avregning en gang pr år. Fjernvarme fra Hafslund varmer opp radiatorvann og varmtvann.

Herav:
Felleskostnader 4.174,-
Stipulert brensel 1.252,-

Totale felleskostnader etter kjente fremtidige endringer: 5.636,- kr

Annen nyttig informasjon

Ny kjøper blir i grunnboken registrert som fremfester av seksjonen.
Fester er Gjensidige Nor Spareforsikring.
Hjemmelshaver er Opplysningsvesenets fond.
Se grunnbok vedlagt i salgsoppgaven.

Kjøper og selger er forpliktet til å undertegne standard kjøpekontrakt utarbeidet av Nordvik i forbindelse med eiendomstransaksjonen. Kjøpekontrakt kan besiktiges hos eiendomsmegler før bud inngis. Kontakt eiendomsmegler for spørsmål.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport/boligsalgsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger til takstmann og megler. Videre er det innhentet opplysninger fra kommunen og andre relevante kilder. Tomtegrenser er ikke kontrollert.

Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelser sammenlignet med det som er byggemeldt/godkjent. Meglerforetaket oppfordrer interessenter til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg. Interessenter oppfordres også til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med sakkyndig. Dette bør gjøres før bud inngis.
Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner § 23.

Etter lov om eierseksjoner § 31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlige etter sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av feillesutgifter har sameiet legalpanterett i den enkelte eierseksjon på inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

I forbindelse med salget fravikes NEF sin standardliste over løsøre og tilbehør vedrørende hvitevarer. Det er kun integrerte hvitevarer i kjøkken som medfølger i handelen.

Adgang til utleie

Vedtekene inneholder ingen begrensninger av eiers utleieadgang. Styret skal informeres om utleie.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som dekker utgifter forbundtet med juridisk bistand, fagkyndig uttalelse og saksomkostninger. Forsikring er valgfri. Pris 8300kr.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler, som formidler disse videre til selger. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser og motbud, aksept eller avslag fra selger.

Bud kan legges inn på eiendommens finn-annonse ved å trykke på knappen «gi bud» eller via vår hjemmeside. Ved elektronisk budgivning legges bud inn ved å benytte BankID. Bud kan også inngis på budskjema vedlagt i salgsoppgaven.

Før megler formidler bud til selger, skal megler innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Senere bud kan inngis per e-post til: p.jorgensen@nordvikbolig.no eller sendes per SMS til: 975 81 254.

Et bud bør inneholde eiendommens adresse (eventuelt gnr/bnr), kjøpesum, budgivers kontaktinformasjon, finansieringsplan, akseptfrist, overtakelsesdato og eventuelle forbehold som for eksempel usikker finansiering, salg av nåværende bolig ol. Normalt vil ikke et bud med forbehold bli akseptert før forbeholdet er avklart. Konferer gjerne med megler før bud avgis.

Megler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. I forbrukerforhold (dvs. der selger er forbruker) skal megleren ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter denne fristen bør budgivere ikke sette en kortere akseptfrist enn at megler har mulighet til, så langt det er nødvendig, å orientere oppdragsgiver, budgivere og øvrige interessenter om bud og forbehold. Det bør ikke gis bud som diskriminerer eller utelukker andre budgivere. Dersom bud inngis med en frist som åpenbart er for kort til at megleren kan avvikle budrunden på en forsvarlig måte - som sikrer oppdragsgiver og interessenter et tilstrekkelig grunnlag for sine handlingsvalg - vil megler fraråde budgiver å stille slik frist. Megleren vil uoppfordret gi sin vurdering av det enkelte bud overfor selgeren, når budet er gitt innenfor fristene ovenfor.

Megleren skal så langt det er nødvendig og mulig holde budgiverne skriftlig orientert om nye og høyere bud, og om eventuelle forbehold. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgivere at budene deres er mottatt.

Etter at handel har kommet i stand, eller dersom en budrunde avsluttes uten at handel er kommet i stand, kan en budgiver kreve kopi av budjournalen i anonymisert form.

Kopi av budjournal skal gis til kjøper og selger uten ugrunnet opphold etter at handel er kommet i stand. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør budet fremmes gjennom fullmektig.

For mer informasjon om budgivningsprosessen, se «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt salgsoppgaven, eller ta kontakt med megler.

Solgt "som den er"

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras dermed slik den fremstår ved besiktigelse. Risikoen for at det foreligger skjulte feil og mangler overføres til kjøper. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg - herunder selgers egenerklæring. Videre oppfordres alle interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med en fagkyndig, før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfeller:

1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.

2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.

3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ta kontakt med megler dersom du ønsker mer informasjon.

Eiendommen overdras med innredning og utstyr som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der, jf. avhendingsloven § 3-4. Varig innredning og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger, med mindre annet er avtalt mellom kjøper og selger, jf. avhendingsloven § 3-5.

Tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) er vedlagt salgsoppgaven, og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt.

Selgers erklæring

10. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, taket på bygget er byttet.

14. Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endring i bruken av eiendommen eller av eiendommens omgivelser?
Ja, NRK-tomten skal antageligvis bli boliger.

22. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økning av felleskostnader/ økt fellesgjeld?
Ja, renovering av baderommet, soilrør. Innskudd.

Hvitvaskingsloven

Personvern

Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.