Eiendom

STOR OG SJELDEN ENEBOLIG M/HYBELDEL: Familievennlig & solrik terrasse. Dobbelgarasje. Skattefrie leieinntekter*

STOR OG SJELDEN ENEBOLIG M/HYBELDEL: Familievennlig & solrik terrasse. Dobbelgarasje. Skattefrie leieinntekter*

Fakta

 • Vestbyveien 45
 • Primærrom
  202
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Eiet
 • Rom
  6
 • Soverom
  4
 • Etasje
  2
 • Energimerking
  G

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  7 700 000 ,-

Omkostninger

7 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 000,- (Trygghetspakke kjøper*(valgfritt))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
192 500,- (Dokumentavgift 2.5% av salgssum)
--------------------------------------------------------
207 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 907 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer og eierskiftegebyr.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  202
 • Bruttoareal
  230 m²
 • Bruksareal
  205 m²
 • Tomt
  1348
 • Byggeår
  1964

Velkommen til Vestbyveien 45

Eren Karaca ønsker deg velkommen til en stor og innholdsrik enebolig med hybeldel i et rolig og familievennlig område på Nedre Grorud med nærhet til det meste!

 • Egen hybeldel m/egen inngang og mulighet for skattefrie leieinntekter*.
 • Stor og hyggelig markterrasse med god plass til utemøblement og grill.
 • Frittstående dobbelgarasje og parkeringsplass utenfor huset.
 • Barnehager, barne- og ungdomskole i nærheten.
 • Pent flislagt bad fra 2009 i underetasjen.
 • Moderne kjøkken fra 2017 i 1. etasje.
 • Flotte turområder i Lillomarka.
 • God offentlig kommunikasjon.
 • Privat og barnevennlig hage.
 • Tekket tak fra 2013.
 • Peis i stue.


For ytterligere detaljer om eneboligen, trykk på "Bestill salgsoppgave" på høyre side eller nederst i annonse.

1etg:
Stue, kjøkken, WC, bad og to soverom, markterrasse
U.etg.
Entré, gang, kjøkken, bad, WC, stue, kontor og to soverom
Takhøyde er ca. 230 cm.
Det medfølger frittstående garasje fra 2001, grunnflate ca. 28 m2. Liggende kledning av tre. Saltak tekket med takstein. Elektrisk operert leddport.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordvik Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Beliggenhet

Boligen er beliggende i et veletablert, populært og meget barnevennlig område på gamle Grorud. Boligen ligger i en stille og rolig gate med lite trafikk. Området består hovedsaklig av eneboliger, tomannsboliger og rekkehus.

Flere skoler i nærheten, blant annet Grorud skole (1-7 trinn), Tiurleiken skole (1-7 trinn), Groruddalen skole (8-10 trinn) samt Stovner og Bjerke VGS. Det finnes også en rekke barnehager i området. Blant andre Hakkebakkeskogen familiebarnehage og Grorud familiebarnehage. Gangavstand til Lillomarka, som med sine mange skogsveier og lysløyper åpner for turer sommer og vinter. Kun to minutter med bil til Stovner senter og kort vei til Grorud senter med et rikt servicetilbud.

Området har flotte tur og rekreasjonsområder i Lillomarka som er tilrettelagt med sykkelstier, lysløyper og badevann som tilrettelegger aktiviteter sommer som vinter.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Peis i stue 1. etasje og gulvvarme på bad 1.etasje.

Parkering

Det medfølger en dobbelgarasje. Det er parkeringsplasser på gårdsplassen.

Byggemåte

Oppført på såle av armert betong. Grunnmur av armert betong/mur. Yttervegger av bindings verk med liggende kledning av tre. Taket har form som et pulttak og er tekket med papp (2013). Etasjeskiller av tre. Elektrisk oppvarming. Peis i stue 1. etasje og gulvvarme på bad 1.etasje. Ventilasjon basert på naturlig tilluft og mekanisk avtrekk fra bad 1. etasje

Vei - Vann - Avløp

Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for eiendommen datert i 1967.

Ferdigattest utstedes av bygningsmyndighetene på grunnlag av mottatt dokumentasjon fra kontrollansvarlige når et søknadspliktig tiltak er utført i samsvar med tillatelsen og øvrige krav etter plan- og bygningslovgivningen. At ferdigattest eksisterer, gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det gjøres oppmerksom på at det ikke utstedes ferdigattest for ikke-avsluttede byggesaker/ byggemeldinger som er fra før 1998.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

02.09.1964 - Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om generende virksomhet
Bestemmelse om veg

28.10.1963 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0301 Gnr:104 Bnr:11

Servitutter/rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

02.09.1964 - Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om generende virksomhet
Bestemmelse om veg

28.10.1963 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0301 Gnr:104 Bnr:11

Reguleringsforhold

Planprogram
Planprogram med veiledende plan for offentlige rom for Nedre Rommen
Hensikten med arbeidet er å legge til rette for fremtidig byutvikling på Nedre Rommen med boliger, arbeidsplasser og utvikling av idrettsparken. Planprogrammet og VPOR skal sikre en helhetlig utvikling og legger rammer for fremtidige reguleringsplaner.

For ytterligere informasjon om regulering, ta kontakt med megler.

Annen nyttig informasjon

Kjøper og selger er forpliktet til å undertegne standard kjøpekontrakt utarbeidet av Nordvik i forbindelse med eiendomstransaksjonen. Kjøpekontrakt kan besiktiges hos eiendomsmegler før bud inngis. Kontakt eiendomsmegler for spørsmål.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport/boligsalgsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger til takstmann og megler. Videre er det innhentet opplysninger fra kommunen og andre relevante kilder. Tomtegrenser er ikke kontrollert.

Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelser sammenlignet med det som er byggemeldt/godkjent. Meglerforetaket oppfordrer interessenter til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg. Interessenter oppfordres også til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med sakkyndig. Dette bør gjøres før bud inngis.

Kun integrerte hvitevarer i kjøkken som følger med handelen.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt.

Boligkjøperforsikring

Kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som dekker utgifter forbundtet med juridisk bistand, fagkyndig uttalelse og saksomkostninger. Forsikring er valgfri. Pris 14000kr.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler, som formidler disse videre til selger. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser og motbud, aksept eller avslag fra selger.

Bud kan legges inn på eiendommens finn-annonse ved å trykke på knappen «gi bud» eller via vår hjemmeside. Ved elektronisk budgivning legges bud inn ved å benytte BankID. Bud kan også inngis på budskjema vedlagt i salgsoppgaven.

Før megler formidler bud til selger, skal megler innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Senere bud kan inngis per e-post til: karaca@nordvikbolig.no eller sendes per SMS til: 407 00 007.

Et bud bør inneholde eiendommens adresse (eventuelt gnr/bnr), kjøpesum, budgivers kontaktinformasjon, finansieringsplan, akseptfrist, overtakelsesdato og eventuelle forbehold som for eksempel usikker finansiering, salg av nåværende bolig ol. Normalt vil ikke et bud med forbehold bli akseptert før forbeholdet er avklart. Konferer gjerne med megler før bud avgis.

Megler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. I forbrukerforhold (dvs. der selger er forbruker) skal megleren ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter denne fristen bør budgivere ikke sette en kortere akseptfrist enn at megler har mulighet til, så langt det er nødvendig, å orientere oppdragsgiver, budgivere og øvrige interessenter om bud og forbehold. Det bør ikke gis bud som diskriminerer eller utelukker andre budgivere. Dersom bud inngis med en frist som åpenbart er for kort til at megleren kan avvikle budrunden på en forsvarlig måte - som sikrer oppdragsgiver og interessenter et tilstrekkelig grunnlag for sine handlingsvalg - vil megler fraråde budgiver å stille slik frist. Megleren vil uoppfordret gi sin vurdering av det enkelte bud overfor selgeren, når budet er gitt innenfor fristene ovenfor.

Megleren skal så langt det er nødvendig og mulig holde budgiverne skriftlig orientert om nye og høyere bud, og om eventuelle forbehold. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgivere at budene deres er mottatt.

Etter at handel har kommet i stand, eller dersom en budrunde avsluttes uten at handel er kommet i stand, kan en budgiver kreve kopi av budjournalen i anonymisert form.

Kopi av budjournal skal gis til kjøper og selger uten ugrunnet opphold etter at handel er kommet i stand. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør budet fremmes gjennom fullmektig.

For mer informasjon om budgivningsprosessen, se «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt salgsoppgaven, eller ta kontakt med megler.

Solgt "som den er"

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras dermed slik den fremstår ved besiktigelse. Risikoen for at det foreligger skjulte feil og mangler overføres til kjøper. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg - herunder selgers egenerklæring. Videre oppfordres alle interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med en fagkyndig, før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfeller:

1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.

2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.

3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ta kontakt med megler dersom du ønsker mer informasjon.

Radonmåling

Det er ikke utført radonmåling.

Hvitvaskingsloven

Personvern

Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.