Eiendom

KIELLANDSPLASS - Meget pen og arealeffektiv 2-roms med nyere kjøkken - Varmtvann, TV og internett ink. i felleskost. - beliggende mot indre gård.

KIELLANDSPLASS - Meget pen og arealeffektiv 2-roms med nyere kjøkken - Varmtvann, TV og internett ink. i felleskost. - beliggende mot indre gård.
Solgt

Fakta

 • Uelandsgate 57 K
 • Primærrom
  31
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  BBL
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  2 290 000 ,-

Omkostninger

2 290 000,- (Prisantydning)
319 144,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 609 144,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
7 909,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 617 053,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  31
 • Tomt
  0

Beskrivelse

Velkommmen til Uelandsgate 57 K - en meget tiltalende og smart 2-roms leilighet med en attraktiv beliggenhet ved Alexander Kiellands plass, like ved St. Hanshaugen, Sagene og Grünerløkka. Hele boligen er beliggende inn mot indre gård uten sjenanse fra trafikkstøy. Her har du Kiellands hus rett nedenfor med et godt utvalg av forretninger og mulighet for parkeringsleie. Det er mange trivelige spisesteder i umiddelbar nærhet, samt svært gode kollektivforbindelser.

Leiligheten har en gjennomgående god standard med en meget praktisk planløsning og eget soverom. Det er gode vindusflater som sikrer dagslys, mens veggene er nymalt i tidsriktige og delikate farger. Den består av entré eget soverom, flislagt bad og åpen kjøkken/stueløsning. Her blir hver en kvadratmeter utnyttet til det fulle. Kjøkkenet har en moderne innredning og integrerte hvitevarer som blant annet oppvaskmaskin og komfyr. Det er også plass til sittegruppe og TV-krok. Baderommet har varme i gulvet og opplegg for vaskemaskin. På soverommet er det plass til en større seng og kommode.

Leiligheten er en del av Ilabekken Borettslag som består av til sammen 158 andelsleiligheter og 9 næringslokaler. Et veldrevet borettslag i et populært område. Her har du også "alt" inkludert i felleskostnadene! Med en meget sentral beliggenhet og god tilgang til offentlig kommunikasjon er dette et yndet førstegangskjøp og passer perfekt til den som ønsker å bo urbant i nærheten av det meste av byens fasiliteter.

Kvaliteter
- Hele boligen er beliggende på bakkeplan mot indre gårdsrom (underetasje)
- Arealeffektiv og meget god planløsning
- Brytere og stikkontakter byttet i 2018
- Tidsriktig kjøkkeninnredning fra 2015 med integrerte hvitevarer
- Kabel TV, internett og varmtvann er inkludert i felleskostnadene
- Overflateoppusset med nymalte flater i 2018
- Ny servantinnredning på baderom i 2015
- Gode lagringsmuligheter med bod i kjeller og på loft
- Veldrevet borettslag
- Meget sentral beliggenhet med nær tilgang til byens fasiliteter og offentlig kommunikasjon
- Ingen dokumentavgift eller forkjøpsrett
- Perfekt førstegangskjøp
- Flytt rett inn

Velkommen til annonsert visning, eller visning etter avtale med Thomas K - 476 46 439 - epost thomas@nordvikpartners.no eller Lene S- 948 77 155 lene@nordvikpartners.no

Standard

Dette er en leilighet med smarte og meget arealeffektive løsninger. Leiligheten består av følgende rom: Entré, kjøkken/stue, bad og soverom. Totalt 31 Kvm. I tillegg disponerer leiligheten en bod i kjeller og en bod på loft.

Praktisk entré:
Praktisk entré med plass til skoskap og det er callinganlegg på vegg. Overflater med parkett på gulv og malte vegger.

Arealeffektivt med åpen stue/kjøkkenløsning:
Kjøkkeninnredning med glatte fronter og benkeplate i laminat. Nedsenket kum i rustfritt stål. Integrert komfyr med platetopp og ventilator med kullfilter over kokesone. Integrert kjøleskap/frys og oppvaskmaskin. Det er plass til mindre sittegruppe og TV-krok. Det er malte vegger og parkett på gulv.

Våtrom oppusset i regi av borettslaget:
Flislagt baderom med gulvvarme og opplegg for vaskemaskin. Baderommet inneholder klosett/wc, servant, speil, belysning og dusjhjørne. Baderommet ble pusset opp i regi av borettslaget i 2006.

Soverom:
Godt soverom med plass til større seng og kommode. Det er malte vegger og parkett på gulv.

Beliggenhet

Uelands gate 57K har en hyggelig beliggenhet i et veletablert bomiljø, som likevel er svært sentralt plassert i forhold til blant annet flotte parker, gode turmuligheter, trendy cafeer og barer, gode restauranter, omfattende kulturtilbud og gode kommunikasjoner. Nært både St. Hanshaugen, Grünerløkka og Mathallen/Vulkan har man enkel tilgang til det beste byen har å by på, men samtidig rolige omgivelser.

Grønne lunger og parker:
Leiligheten ligger like ved to av byens beste parker - Iladalen og St. Hanshaugen med flotte rekreasjonsmuligheter hele året. Samtidig har man enkel og direkte tilgang til Oslos flotteste turrute langs Akerselva og på et kvarter kommer man seg på sykkel til Maridalen og 100-vis av kilometer med stier, Samtidig finnes det et stort antall treningssentre like i nærheten, for eksempel Athletica (Vulkan), Sats Elixia (Rignes Park) og Gym Ila.

For den som er glad i mat og drikke er dette byens kanskje beste beliggenhet. For eksempel er Tranen bare et par minutter fra leiligheten - Oslos beste brød på dagtid og Oslos beste pizza på kveldstid - og har sammen med de mange andre utestedene rundt Alexander Kiellands plass gjort nærområdet til et hyggelig og grønt knutepunkt mellom St. Hanshaugen og Grünerløkka. Det er mindre enn 10 minutter å gå fra leiligheten til Mathallens gourmettilbud og Vulkans uteliv og kulturtilbud (Se vulkanoslo.no). I samme avstand finner man flere av Oslos beste og hyggeligste restauranter (eks. Kontrast, Smalhans, Kamai, Nedre Foss gård (gjenåpnet i 2017!)) og nok barer og kaféer til at man kan bruke lang tid på å finne sine favoritter.

På få minutter går man også til Ringen kino eller Dansens Hus eller tar bussen (1 minutt fra døren) ned til Operaen og resten av byens kulturliv. Fra leiligheten er det kort gangavstand til St. Hanshaugen med spesialbutikker som Gutta på Haugen, Java, Pascal og Kaffebrenneriet. Ca. fem minutters gange til Grünerløkka med sitt pulserende liv, kaféer, butikker, utesteder og hyggelige Birkelunden.

Det er svært godt utvalg av butikker i området. På nærsenteret Kiellands Hus et par hundre meter fra leiligheten finnes blant annet Coop med ferskvaredisk, Vinmonopolet, Apotek 1 og bokhandel (se www.kiellandshus.no), Rema og Joker finnes også i umiddelbar nærhet. Få hundre meter lenger unna ligger Ringnes Park med bl.a. et stort Meny supermarked, Jernia, apotek og blomsterbutikk.

Kollektivt knutepunkt:
Svært godt kollektivtilbud med busstopp umiddelbart utenfor i Uelands gate. Kollektivtilbud i form av 21-, 33-, 54- og 34 tar deg effektivt til sentrum eller marka, Aker Brygge eller Bogstadveien/Frogner. Bysykkelstativ umiddelbart utenfor Uelands gate, nytt i 2016. Mange muligheter for gateparkering like utenfor og et par hundre meter til Q-park Kiellands Hus med gode muligheter for leie av innendørs garasjeplass.

Barnevennlig, med "ny" lekeplass 50 meter opp bakken i Evald Ryghs gate (oppgradert av Oslo kommune i 2016) og lekeområde i egen bakgård. Flere gode barnehager i kort gangavstand (eks. Vøyensvingen Barnehage, Kulur Waldemars hage, Akersbakken Barnehage, Grünerhagen Barnehage, Melkeveien Barnehage, Løkkeberg barnehage). Kort gang-/trillevei til byens mest barnevennlige parker.

Gangavstand til utdanningsinstitusjoner:
Leiligheten ligger i gangavstand til utdanningsinstitusjoner som AHO, KhiO, Westerdals, Elvebakken videregående og kun en kort busstur unna Handelshøyskolen BI, Universitetet i Oslo, Tannlegehøyskolen, HiO med flere. Dette er en perfekt leilighet for dere som liker en aktiv og urban livsstil, og som vil ha kort vei til byens mange fasiliteter, men samtidig ikke forsake muligheten til å trekke dere tilbake i et rolig, hyggelige og usjenert hjem. Her vil dere trives og bo godt!

Skoler i nærheten:
Handelshøyskolen BI
Norges veterinærhøyskole
Foss VGS
Grünerløkka skole
Ullevålsveien skole
Bolteløkka skole

Barnehager i nærheten:
Akersbakken BHG
Bjelken BHG
Lovisenbergløkka BHG
Maridalsveien BHG
Sagene BHG

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 656 204,- pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 31 kvm, Bruksareal: 31 kvm, Bruttoareal: 35 kvm

Bruksareal:31 m².
Primærrom:31 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, soverom, kjøkken/stue og bad

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 15160112996, DNB Boligkreditt AS
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 11.04.2018: 2% pa.
Antall terminer til innfrielse: 90
Saldo per 11.04.2018: 44 626 728
Andel av saldo: 258 376
Første termin/første avdrag: 30.12.2016 ( siste termin 30.09.2040 )

Lånenummer: 12135776260, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 11.04.2018: 2% pa.
Antall terminer til innfrielse: 85
Saldo per 11.04.2018: 12 556 980
Andel av saldo: 57 936
Første termin/første avdrag: 30.03.2018 ( siste termin 30.06.2039 )
Boligselskapet har avtale om individuell nedbetaling av andel fellesgjeld (IN-avtale)

27.04.2006 og 03.04.2014 ble det vedtatt IN-ordning på ordinær generalforsamling for de to lånene i borettslaget. Dette betyr at
kapitalkostnadene (renter og evt. avdrag) reguleres hvert kvartal ettersom renten fra banken endres. Mulighet for innbetaling av andel
fellesgjeld er satt til to ganger pr. år (15. mars og 15. september). Minimumsbeløp pr innbetaling på lån 1516.01.12996 (DNB) er 25 %
av fellesgjelden, minimumsbeløp pr innbetaling på lån 9053.70.35446 (Handelsbanken) er kr. 100 000,- (pengene må være på konto
hos Usbl 15.3. /15.9). Forretningsfører må kontaktes 1 mnd. i forkant.
Dersom megler ikke får kontakt med styreleder kan nestleder Tina Alvær

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: thomas@nordvikpartners.no eller SMS: 47 64 64 39 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Meglers sikkerhetsstillelse

Nordvik & Partners Eiendomsmegling St. Hanshaugen AS har tegnet ansvarsforsikring i IF, polisenr. SP 808953 , jfr. emgll. §2-7 og emgll. forskrift §2-2.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.